Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.298
Cevap
22
Favori
286.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Şimdi bir daha izledim de bölümü.Anlamadıgım nokta
    Ichıgo Zangetsu bankaisini çıkarttıktan sonra bankai diyor fakat birşey olmuyor.Zangetsu benim güçlerimi kullanamazsın falan diyor.Ama getsuga tenshou yu kullanabiliyor.Bunun nedeni nedir?

Dediğini pek anlamadım ama Zangetsu, Bankai çekiyor. Ichigo da çekmeye çalışıyor ama işlemiyor Zangetsu vücudundan ayrıldığı için. Hollow Ichigoda sana bu seferlik yardım edecem diyor ama gücümü kontrol etmen kolay olmayacak diyor. Ichigonun kullandığı maske görünümlü saldırı Hollow Ichigonun gücü.

Benim merak ettigim getsugo tenshou yu nasıl kullandıgı.Zangetsu'nun gücü olmadan bu saldırıyı nasıl yapabiliyor

Arkadaşım zaten zengetsu ile hichigo bir zaten. yani hollow ichigo zaten zangetsu.( hollow eğitimi sırasında ben zangetsuyum diye bağırıyor hatırlarsan)

Oyüzden bu saldırıyı yapabiliyor. Aynı sekilde zangetsu bankai deyken siyah getsuga atabiliyor. Ichigo'nun bankai yapamaması da hollowunu değil zangetsuyu bankai eğitiminde yenmesi.

Hollow Ichigo tam olarak zangetsu değil. Ichigo güçlerini kazandıktan sonra iç dünyasında 3 ruh oluştu. Başlarda güçsüzdü ama Ichigoyla birlikte Hollowuda güçlenip Zangetsunun görünümünün yerine geçti. Yani bi güç var ama bunun %30 u Zangetsu %70 i Hollow. Gücü daha fazla olan diğer kişinin üstünde oluyor. Ichigo , hollowunu yenerek hollow güçleri kazandı. Yani şöyle düşün. Ichigo güçlüydü Zangetsu yaşlı adam görüntüsünde idi(zampaktou nun gücü sahibinin ruh gücü ile bağlantılıdır.).Hollow güçlendi ve zangetsuya hükmetmeye başladı. Zaten bu filler bölüm olduğu için mantık aramayın. Gerçekler asıl seride ortaya çıkar. Fillerda kullandığı Getsuga değildi tam olarak. Hollowun bi gücüydü. Kenpachi ile savaşında Zangetsu dolaylı yoldan bu gücü kullanmasına yardım etti.Benim görüylerim bunlar.

İlk olarak bu fillerlar orijinal fillerlardır. Kubo tarafından konusu yazılmıs karekterler dizayn edilmiştir. İkinci olarak Ichigo'nun 3 ruhu yok. Ichigo doğduğu andan itibaren zangetsuya sahipti zaten. Bunu ilk defa iç dunyasında gittiğinde zangetsu söylüyor. Ancak o eğitim sırasında zamanında shinigami olamadığı için içindeki hollow tarafı uyanmış oldu. Hollow derken içgüdüleri öldürme vb kötü alışkanlıklar yani. Tıpkı vaizardlarda olduğu gibi. Bu ruhun ikiye bölünmesi aslında iyi kötü karşılaşması gibi düşünülebilir. Hollow tarafı da ichigonun gücünün kaynağı zangetsu da. hatta bir aralar zangetsu hollowun gücünü kullanabiliyordu ki zaraki'yi bu şekilde yenebilmiştir ichigo.

Ayrıca kullandığı getsuga değildi demişsin de adam orda getsuga diye niye bağırdı o zaman :D Nasıl bir shinigami kendini geliştirdikçe zampakutosundan yeni hareketler öğrenir ve ikisi birden bunları öğrenirse aynı şekilde hollow da öğreniyor. En basit örneği vaizard eğitimi. Ichigo hollowu ile kapıştı ve ikisi birden bankai yapabildi. ve seninle aynı anda öğrendim dedi.

Sonuç olarak hollow zangetsu dur. Zangetsu da hollowdur. ikisi birden ichigonun gücünün kaynağı ve onun zampakutosudur. Eğer bu olmasaydı zangetsu ichigonun bedeninden ayrıldığında ichigonun kılıcı şekil değiştirirdi.

Zarakiyi yenmesinde benimde dediğim gibi zangetsu hollowun gücünü kullandı. Zangetsu ile hollow aynı kişi değil. Ichigonun gücüdür ikiside. Etkisi yani gücü fazla olan kişinin görünümü alır. Hollow , Ichigo ya demişti ki "Zangetsu yu bilmem ama ben kendimden güçsüz bir kralı taşımayı reddediyoruz. Yani senin dediğine benzer ama tam olarak aynı kişi değil. Bu benim düşüncem ama Zangetsunun sözleri geldi aklıma
    Düşman bir, sen birsin.
    Korkacak ne var.
    Korkunda kurtul.
    İleri bak.
    İleri git.
    Asla olduğun yerde durma.
    GERİ ADIM ATARSAN YAŞLANACAKSIN.
    TEREDDÜT EDERSEN ÖLECEKSİN.
    HAYKIR....
    BENİM ADIM....."
    Bildiğiniz gibi sürekli hollow yiyerek güçleniliyor(Hollowlar arasında.)Yani bazı hollowlar ileriyi hedefliyor. Grimmjow gibi ileriye gitmek istiyorlar. Eğer yemeyi bırakırlarsa adjuchas dan gillian a gerileyecekler. Tereddüt ederlerse ya yenecekler yada ölecekler. Bu sözler senin dediğini haklı çıkarır gibi. Ama Senin dediğin aynı kişi benim dediğim birleşikler ve gücü fazla olan görünümü alıyor ve diğerini kontrol ediyor. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 12 Eylül 2009; 22:38:37 >
  • quote:

İlk olarak bu fillerlar orijinal fillerlardır. Kubo tarafından konusu yazılmıs karekterler dizayn edilmiştir. İkinci olarak Ichigo'nun 3 ruhu yok. Ichigo doğduğu andan itibaren zangetsuya sahipti zaten. Bunu ilk defa iç dunyasında gittiğinde zangetsu söylüyor. Ancak o eğitim sırasında zamanında shinigami olamadığı için içindeki hollow tarafı uyanmış oldu. Hollow derken içgüdüleri öldürme vb kötü alışkanlıklar yani. Tıpkı vaizardlarda olduğu gibi. Bu ruhun ikiye bölünmesi aslında iyi kötü karşılaşması gibi düşünülebilir. Hollow tarafı da ichigonun gücünün kaynağı zangetsu da. hatta bir aralar zangetsu hollowun gücünü kullanabiliyordu ki zaraki'yi bu şekilde yenebilmiştir ichigo.

Ayrıca kullandığı getsuga değildi demişsin de adam orda getsuga diye niye bağırdı o zaman :D Nasıl bir shinigami kendini geliştirdikçe zampakutosundan yeni hareketler öğrenir ve ikisi birden bunları öğrenirse aynı şekilde hollow da öğreniyor. En basit örneği vaizard eğitimi. Ichigo hollowu ile kapıştı ve ikisi birden bankai yapabildi. ve seninle aynı anda öğrendim dedi.

Sonuç olarak hollow zangetsu dur. Zangetsu da hollowdur. ikisi birden ichigonun gücünün kaynağı ve onun zampakutosudur. Eğer bu olmasaydı zangetsu ichigonun bedeninden ayrıldığında ichigonun kılıcı şekil değiştirirdi.

Bende bunu merak ediyordum bütün shinigamilerin kılıçları katana ya döndü shikai halinde kalmadı ama nasıl ichigonun her zaman kılıcı shikai modunda(Zanpaktoularının ismini söyleince geçtiği mod).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CfgMaster -- 12 Eylül 2009; 23:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CfgMaster

quote:

Bende bunu merak ediyordum bütün shinigamilerin kılıçları katana ya döndü shikai halinde kalmadı ama nasıl ichigonun her zaman kılıcı shikai modunda(Zanpaktoularının ismini söyleince geçtiği mod).

Shinigamiler ruh güçlerini kontrol ederek zampaktouları mühürleyebiliyorlar. Ichigo büraz kütük olunca bunu yapamıyor demek geliyor içimden ama söyleyemiyorum. Çünkü kendisi söylemişti Zampaktoumun adını söyledim ama değişmedi diye. Rukia dan aldığı güçler biraz kararsızdı. Yani Zangetsunun görünümü insan olduğu için bi değişiklik olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Shinigamiler ruh güçlerini kontrol ederek zampaktouları mühürleyebiliyorlar. Ichigo büraz kütük olunca bunu yapamıyor demek geliyor içimden ama söyleyemiyorum. Çünkü kendisi söylemişti Zampaktoumun adını söyledim ama değişmedi diye. Rukia dan aldığı güçler biraz kararsızdı. Yani Zangetsunun görünümü insan olduğu için bi değişiklik olabilir.

Bununla bir ilgisi yok. En başlardaki menoslu bölümü hatırlarsan Ishida Ichigo'ya dısarı saldığın reiatsunu kontrol et odakla demişti ama Ichigo bunu yapamamıstı ki hala da yapamıyor. Hatta gücünü biraz salıp menosu yendiğinde bu reiatsuya dayamayan kılıcı şekil değiştirme aşamasına girmişti. Asıl olay esas oğlan olduğu için sınırsız bir reiatsusu olması. Basit olarak katanaya döndüğünde zampakuto shinigaminin bütün reiatsusunu içinde mühürler. Normal bir kılıç gibi görünür. Ama zangetsu bunu yapamıyor çünkü o kadar yüksek derecede reiatsunun bir araya toplanıp kılıca mühürlenmesi imkansız. Bu yüzden de sürekli shikai seviyesinde duruyor.
  • ishida dedinizde merak ettim yahu bu adamın anime boyunca ok atmaktan başka bir aksiyonu olmayacakmı merak ediyorum bi ara zereshianydır mıdır nedir o zımbırtıları kılıç gibi kullanıyordu falan sonra ok olduğunu söyleyince hadi lan falan olmuşdum gene öyle bişi yapsalar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

One Piece de beklediğim heyecanı bulamadım.Naruto ve Death Note dan sonra Bleach e başlamayı düşünüyorum bir de Code Geass mıydı neydi ona da göz atıcam

biraz yeri degil ama

bleach e basla naruto ve one piece izlemedim hosuma gitmediler code geass en son izledigim anime guzeldi
  • Hadi bakalım 1 gün daha manga okuyarak gecıcek günüm :P Güne merhaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bununla bir ilgisi yok. En başlardaki menoslu bölümü hatırlarsan Ishida Ichigo'ya dısarı saldığın reiatsunu kontrol et odakla demişti ama Ichigo bunu yapamamıstı ki hala da yapamıyor. Hatta gücünü biraz salıp menosu yendiğinde bu reiatsuya dayamayan kılıcı şekil değiştirme aşamasına girmişti. Asıl olay esas oğlan olduğu için sınırsız bir reiatsusu olması. Basit olarak katanaya döndüğünde zampakuto shinigaminin bütün reiatsusunu içinde mühürler. Normal bir kılıç gibi görünür. Ama zangetsu bunu yapamıyor çünkü o kadar yüksek derecede reiatsunun bir araya toplanıp kılıca mühürlenmesi imkansız. Bu yüzden de sürekli shikai seviyesinde duruyor.

Kardeşim tamam ruh gücünü kontrol edemiyor. Bu sınırsız ruh gücü olduğu anlamına gelmez ki. Belki onun kadar güçlü olan Aizen,Ichimaru,Ukitake,Kyoraku,Unohana,Yamamoto,Isshin,Urahara kılıçlarını mühürleyebiliyorda Ichigo neden mühürleyemiyor? Sınırsız ruh gücü deyip kolaya kaçmamak gerek. ısshin demişti kaptan seviyesindeki shinigamiler kılıçlarını mühürlemezlerse senin gibi gökdelen boyutunda zampaktou taşımaları gerekirdi diye. Tamam zangetsu güçlü ve insan görünümünde ama tüm sebep Ichigonun zampaktousunu mühürleyemesi.
  • İlk başta zaten menoslu bölümde Ishida ''sınırsız'' olduğunu ima ediyor zaten. İkincisi shinigaminin gelişmesi için reiatsusunu kontrol etmeli bunun üzerinde hakimiyet sağlamalıdır diyor. Normal bir shinigami shikaiye geçtiği zaman bu kontrol ettiği reiatsu çok hızlı bir şekilde kaybolur ki bir shinigami kılıcını shikai de uzun süre tutamaz. Çunkü reiatsusu kurur. Neden? belirli bir sınırı olduğu için. Amam ichigo 20. bölümden ititbaren hep shikai de geziyor. O söylediklerimden hangisi bunca zamandır shikai ile geziyor ? Hepsi ilk forma dönüşmüş katana ile geziyorlar ve gerektiği zaman shikai yapıyorlar.

Ayrıca bankai eğitimde de Yoruichi sadece reiatsusu artıyor bu nasıl olur gibi bişeyler söylemişti. Yani İchigo'nun reiatsusu normalden çok çok çok fazla. neredeyse sınırsız gibi. Bir örnek daha verecek olursam shinji ile karşılaştıklarında ichigo gayet güçlüydi. Büyük kaptanlarla savaşmıştı bankai si vardı. Ama Shinji senin gibi aşırı reiatsusu olan biri bunu kontrol etmeli reiatsun bütün gezegende yankılanıp herkesi uyaracak demişti. 3 5 Blok öteden gelen reiatsuyu hisedebiliyor shinigamiler ama bütün dünya? Bunun için gerçekten sınırsız reiatsun olması gerekir.

Ayrıca Aizen : Ukitake,Kyoraku,Unohana,Yamamoto,Isshin,Urahara ya şimdiye kadar ilgi göstermedi. Hatta küçümseyerek ayrıldı SS den. Ama ichigo'ya ilginçsin deyip espadalarına bizi devirebilecek potansyeli olan tek kişi gözüyle baktını belirtti. Normal bir reiatsusu olan bir shinigami için çok iddaalı sözler değil mi bunlar? Üstelik bir kptanın 2 katı reiatsusu olan birinden geliyor bu sözler?
  • quote:

İlk başta zaten menoslu bölümde Ishida ''sınırsız'' olduğunu ima ediyor zaten. İkincisi shinigaminin gelişmesi için reiatsusunu kontrol etmeli bunun üzerinde hakimiyet sağlamalıdır diyor. Normal bir shinigami shikaiye geçtiği zaman bu kontrol ettiği reiatsu çok hızlı bir şekilde kaybolur ki bir shinigami kılıcını shikai de uzun süre tutamaz. Çunkü reiatsusu kurur. Neden? belirli bir sınırı olduğu için. Amam ichigo 20. bölümden ititbaren hep shikai de geziyor. O söylediklerinden hangisi bunca zamandır shikai ile geziyor ? Hepsi ilk forma dönüşmüş katana ile geziyorlar ve gerektiği zaman shikai yapıyorlar.

Ayrıca bankai eğitimde de Yoruichi sadece reiatsusu artıyor bu nasıl olur gibi bişeyler söylemişti. Yani İchigo'nun reiatsusu normalden çok çok çok fazla. neredeyse sınırsız gibi. Bir örnek daha verecek olursam shinji ile karşılaştıklarında ichigo gayet güçlüydü. Büyük kaptanlarla savaşmıştı bankai si vardı. Ama Shinji senin gibi aşırı reiatsusu olan biri bunu kontrol etmeli reiatsun bütün gezegende yankılanıp herkesi uyaracak demişti. 3 5 Blok öteden gelen reiatsuyu hisedebiliyor shinigamiler ama bütün dünya? Bunun için gerçekten sınırsız reiatsun olması gerekir.

Ayrıca Aizen : Ukitake,Kyoraku,Unohana,Yamamoto,Isshin,Urahara ya şimdiye kadar ilgi göstermedi. Hatta küçümseyerek ayrıldı SS den. Ama ichigo'ya ilginçsin deyip espadalarına bizi devirebilecek potansiyeli olan tek kişi gözüyle baktını belirtti. Normal bir reiatsusu olan bir shinigami için çok iddaalı sözler değil mi bunlar? Üstelik bir kaptanın 2 katı reiatsusu olan birinden geliyor bu sözler?
  • Neyi tartışıyosunuz anlamadım?Ichigo'nun ruh gücü herkesten çok zaten bunu her fırsatta belirttiler.
  • :D neden değiştire bastığımda alıntı yapıyor ? :S acayip

• quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Neyi tartışıyosunuz anlamadım?Ichigo'nun ruh gücü herkesten çok zaten bunu her fırsatta belirttiler.

bence kenpachininki daha fazla adam bankai ula bırak senkai midir nedir onu bile kullanmadan kaptan olmuş herkezi parçalıyor şu espadayı nasıl yendi yok iki eliyle tutarakmış

psikopat eğer bankai falan kullansa allah bilir nasıl olurs
  • quote:

İlk başta zaten menoslu bölümde Ishida ''sınırsız'' olduğunu ima ediyor zaten. İkincisi shinigaminin gelişmesi için reiatsusunu kontrol etmeli bunun üzerinde hakimiyet sağlamalıdır diyor. Normal bir shinigami shikaiye geçtiği zaman bu kontrol ettiği reiatsu çok hızlı bir şekilde kaybolur ki bir shinigami kılıcını shikai de uzun süre tutamaz. Çunkü reiatsusu kurur. Neden? belirli bir sınırı olduğu için. Amam ichigo 20. bölümden ititbaren hep shikai de geziyor. O söylediklerimden hangisi bunca zamandır shikai ile geziyor ? Hepsi ilk forma dönüşmüş katana ile geziyorlar ve gerektiği zaman shikai yapıyorlar.

Ayrıca bankai eğitimde de Yoruichi sadece reiatsusu artıyor bu nasıl olur gibi bişeyler söylemişti. Yani İchigo'nun reiatsusu normalden çok çok çok fazla. neredeyse sınırsız gibi. Bir örnek daha verecek olursam shinji ile karşılaştıklarında ichigo gayet güçlüydi. Büyük kaptanlarla savaşmıştı bankai si vardı. Ama Shinji senin gibi aşırı reiatsusu olan biri bunu kontrol etmeli reiatsun bütün gezegende yankılanıp herkesi uyaracak demişti. 3 5 Blok öteden gelen reiatsuyu hisedebiliyor shinigamiler ama bütün dünya? Bunun için gerçekten sınırsız reiatsun olması gerekir.

Ayrıca Aizen : Ukitake,Kyoraku,Unohana,Yamamoto,Isshin,Urahara ya şimdiye kadar ilgi göstermedi. Hatta küçümseyerek ayrıldı SS den. Ama ichigo'ya ilginçsin deyip espadalarına bizi devirebilecek potansyeli olan tek kişi gözüyle baktını belirtti. Normal bir reiatsusu olan bir shinigami için çok iddaalı sözler değil mi bunlar? Üstelik bir kptanın 2 katı reiatsusu olan birinden geliyor bu sözler?

Aizen bile Vaizard olmadan belirli bir seviyeye kadar gelebiliyor. Yani Aizen tüm dövüş sanatlarında(kılıç,çıplak el,flaş adım,kidou) ustalaşsa bile sınırına ulaşır. Bunu aşmanın yolu hollowlaşmaktır. Ayrıca Aizen çekindiği kişiler var Urahara ve Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı. Bunların gücünü bilmediği için çekiniyor. Hollowlaştıktan sonra gelişmeye başladı. Grimmjow u bile maskeyle zor yendi(Ki madem o kadar güçlü Bankai ile halledebilmeliydi sadece). Manga Spoiler
    Ulqiorra yı Hollow Ichigo yendi.
    Shinji bile sadece maske takarak(Ne Shikai nede Bankai kullanmadan)Grimmjowu mahvetti. Yani sonuca gelirsek Kenpachi ile dövüşürken dolaylı yoldan Hollow gücünü kullandı. Byakuyayı Hollowu sayesinde yendi. Spoilerı okuduysan o kişiyide Hollowu sayesinde yendi. Grimmjowu maskesi sayesinde yendi. Maske takmadan kimi yenebildi.(Fillerlarda bile Bounto liderini hollow gücü sayesinde,Amagai hollow gücü sayesinde yendi.) Birtek Renji yi kendisi yendi ki buda Zangetsunun gücünü açıklar. Yalandan reiatsu hiç bir işe yaramaz. Kontolsüz güç güç değildir. Hollowu olmasaydı Ichigo çöpün tekiydi. 5. Espadayı yenen Zaraki bile ne bankai ne shikai nede maske kullandı. Ichigo tüm gücüyle 6. Espadayı zor yendi.Al sana ruh gücünü kontrol eden Ayıboğan Zaraki ile Ichigonun farkı. Ha gerçek şu ki Ichigo kütük olmayıp ruh gücünü kontrol etseydi hollowa bile gerek kalmadan Yamamoto seviyesinde olurdu. Ayrıca Aizen diğer kaptanları küçümsedi diyorsun. Yukarıda saydığım adamların hepsinin hayvani gücü var ki bankai bile çekmediler.Sen bunları yabana atıyorsun. 100 yıllık kaptanları da çöp yaptın helal olsun. Daha Ishhin in hiçbirşeyini görmedik sen Aizen küçümsedi diyorsun. Tamam ana karakter Ichigo en güçlü o olacak ama şu anki seviyesiyle zor.
  • Ben en güçlü ichigodur diğerleri çöptür demedimki. Ichigo'nun kapasitesi sınırsız sana onu anlatmaya çalısıyorum. Herkesden çatır çutur dayak yiyor üstüne hollowuyla bişeyler başarıyor ama bu onun güçsüz olduğu anlamına gelmez. Zaten Aizen de Ichigo'nun potansiyelinden çekiniyor.

Aizen orda eğer 4 alanda da ustalaşırsan ''kendi'' sınırına ulaşırsın diyor. Ve Aizen kendi sınırına ulaşmış bir kişi. Ama Ichigo daha kendi sınırının yakınından bile geçmiş değil. O spoilerda verdiğin seyin ichigonun iradesine bağlı olduğunu düşünsene? Ki ben onun bile daha geliştirilebilcek yönleri olduğunu düşünüyorum.

Zaraki kısmında ise Zaraki de reiatsusunu tam anlamıyla kontrol edemiyor. Bu yüzden birilerinin reiatsularını hissedemiyor. Zaraki SS de ichigo'yu ararken Ishida onun için o da Ichigo gibi reiatsusunu bir araya toparlayamıyor sızmasına izin veriyor demişti.

Vaizardlar ise apayrı bir konu. 100 yılda ne kadar geliştiler potansiyellerinin ne kadarında güçlendiler daha belli değil bu.

Tekrar Aizen'e dönecek olursak Aizen Yamamato hariç herkesin shikai ve bankailerini biliyodur. Çünkü sanırım kaptan olduğunda öğrencilerine zampakutolarının güçlerini göstermek zorundaydı kaptanlar. Isane Aizen'e buz tipliydi kılcınız bize göstermiştiniz bunu demişti. Aizen plan yapmadan hiçbir bilgisi olmadan koskoca karakuraya girmez. 100 yıl önce teğmen di ve 100 yıl boyunca kaptanlık yaptı. o 100 yıl içinde hiç ilerde savaşacağı kaptanlar hakkında bilgi toplamadığını mı sanıyorsun :D 100 yıllık kaptan onlar diyorsun ama Aizen ne? Aizen bir kaptanın sahip olduğu reiatsunun 2 katı reiatsuya sahip. Ve bu güçte biri ancak hougyokuyu anlık da olsa uyandırabiliyor. Diğerleri de güçlü ama Aizen çok ayrı bir seviye.

Sonuç olarak anlatmak istediğim reiatsun ne kadar fazlaysa o kadar güçlüsündür. Aizen sadece reiatsusu ile Grimmjow'u diz çöktürdü. Diğer kaptanlar da güçlü elbette ama hepsi sınırlarına ulaşmışlar ya da ulaşmış kadar yakınlar. Ama işte Ichigo bunlar içinde istisna. Ichigo'nun sınırsız potansiyeli/reiatsusu olduğu için bütün kaptanlardan daha güçlü olma olasılığı var. Artı bide hollowu var yanında. Ichigo herşeyi tam olarak kullanabilse ortada hikaye kalmazdı. Iste bu yüzden ichigo 5 dk da shikai ondan sonrada bankai kullanabildi. Bankai eğitimi en az 10 yıl üstüne ustalaşmak için bir 10 yıl daha istiyor. Ichigo 2 günde bankai yapabiliyorsa ( ki bu süre Urahara'nın süresinden daha kısadır) düşün ichigo'nun potansiyelini
  • quote:

quote:

İlk başta zaten menoslu bölümde Ishida ''sınırsız'' olduğunu ima ediyor zaten. İkincisi shinigaminin gelişmesi için reiatsusunu kontrol etmeli bunun üzerinde hakimiyet sağlamalıdır diyor. Normal bir shinigami shikaiye geçtiği zaman bu kontrol ettiği reiatsu çok hızlı bir şekilde kaybolur ki bir shinigami kılıcını shikai de uzun süre tutamaz. Çunkü reiatsusu kurur. Neden? belirli bir sınırı olduğu için. Amam ichigo 20. bölümden ititbaren hep shikai de geziyor. O söylediklerimden hangisi bunca zamandır shikai ile geziyor ? Hepsi ilk forma dönüşmüş katana ile geziyorlar ve gerektiği zaman shikai yapıyorlar.

Aizen bile Vaizard olmadan belirli bir seviyeye kadar gelebiliyor. Yani Aizen tüm dövüş sanatlarında(kılıç,çıplak el,flaş adım,kidou) ustalaşsa bile sınırına ulaşır. Bunu aşmanın yolu hollowlaşmaktır. Ayrıca Aizen çekindiği kişiler var Urahara ve Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı. Bunların gücünü bilmediği için çekiniyor. Hollowlaştıktan sonra gelişmeye başladı. Grimmjow u bile maskeyle zor yendi(Ki madem o kadar güçlü Bankai ile halledebilmeliydi sadece). Manga Spoiler
    Shinji bile sadece maske takarak(Ne Shikai nede Bankai kullanmadan)Grimmjowu mahvetti. Yani sonuca gelirsek Kenpachi ile dövüşürken dolaylı yoldan Hollow gücünü kullandı. Byakuyayı Hollowu sayesinde yendi. Spoilerı okuduysan o kişiyide Hollowu sayesinde yendi. Grimmjowu maskesi sayesinde yendi. Maske takmadan kimi yenebildi.(Fillerlarda bile Bounto liderini hollow gücü sayesinde,Amagai hollow gücü sayesinde yendi.) Birtek Renji yi kendisi yendi ki buda Zangetsunun gücünü açıklar. Yalandan reiatsu hiç bir işe yaramaz. Kontolsüz güç güç değildir. Hollowu olmasaydı Ichigo çöpün tekiydi. 5. Espadayı yenen Zaraki bile ne bankai ne shikai nede maske kullandı. Ichigo tüm gücüyle 6. Espadayı zor yendi.Al sana ruh gücünü kontrol eden Ayıboğan Zaraki ile Ichigonun farkı. Ha gerçek şu ki Ichigo kütük olmayıp ruh gücünü kontrol etseydi hollowa bile gerek kalmadan Yamamoto seviyesinde olurdu. Ayrıca Aizen diğer kaptanları küçümsedi diyorsun. Yukarıda saydığım adamların hepsinin hayvani gücü var ki bankai bile çekmediler.Sen bunları yabana atıyorsun. 100 yıllık kaptanları da çöp yaptın helal olsun. Daha Ishhin in hiçbirşeyini görmedik sen Aizen küçümsedi diyorsun. Tamam ana karakter Ichigo en güçlü o olacak ama şu anki seviyesiyle zor.

1:"Ayrıca Aizen çekindiği kişiler var Urahara ve Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı."Bunu nerde söylüyor ya da belli ediyor ben hiç öyle bir izlenime kapılmadım somut örneğin var mı?
    2:"Shinji bile sadece maske takarak(Ne Shikai nede Bankai kullanmadan)Grimmjow'u mahvetti."Hatırlarsan ichigo da mahvetti orda maske kırılmasaydı Grimmjow
    mortlayacaktı.Grimmjow pantera olsaydı Shinji'yi de zorlardı.
    3:"Grimmjow u bile maskeyle zor yendi"Grimmjow'u maskeyle yendi demek doğru olmaz.Tek vuruşta yendi aslında Grimmjow'u o da bankai halindeyken.Yani maske çoktan gitmişti.
    4:"Hollowu olmasaydı Ichigo çöpün tekiydi."Tamam öyle diyosun da sonuçta Ichigo'nun gücü Hollowu bastırdığına göre o kadar da küçümsemek doğru olmaz.Hem o Hollow İchigo'nun parçası diye biliyorum.İchigo ikiye bölündü zaten birincisi shinigami ikincisi de hollow.Hollowu İchigo'dan soyutlayamayız.
  • Bleach te kabak tadı verdi artık 236 bölümdeyiz daha göreceğimiz yada en azından benim görmek istediğim tonla şey eksik.
    Forumda hep bahsediliyor Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı kimdir nedir ne zaman konusu geçti yada geçtimi hiç hatırlamıyorum.
    Bankai de ustalaşmak en az 10 yıl ister lafından yola çıkarak ichigo zangetsudan başka numaralarda öğrenecek mi acaba.
    Bankaisini görmediğimiz tonla kaptan var kimisinin shikaisini bile bilmiyoruz. Urahara ve yourichi vaizardlarda 2 kaptan üstüne uraharanın teğmeni ve ichigo ve ishida nın babaları.
    Aizen tarafında vasta lorde'ler aizen ve ichimaru ve 0 dan 5 kadar olan espada ların ne ayak olduklarını tam bilmiyoruz. mangayı takip edenler espada ları öğrenmiş olabilir ama biz daha bakıcaz. Üstüne hougyoku yu Aizengil kendi üstlerinde kullandılar muhtemelen. o zaman Tousen de de başka numaralar çıkacak. Nel vardı eski 3 numara onu kullanacaklar mı taraf seçer mi. Düşününce Aizenin taraf daha güçsüz gibi kaldı bu adamın başka ne planı var acaba diyorum vs vs vs öyle böyle biz bir 236 daha izleriz gibi gelio ama hayırlısı

Zaraki nin durumu nolcek en merak ettiğimde bu. Bankai ye ulaşsada bari ichigo ile tekrar kapışsalar (fantazim işte)
  • quote:

quote:

quote:

1:"Ayrıca Aizen çekindiği kişiler var Urahara ve Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı."Bunu nerde söylüyor ya da belli ediyor ben hiç öyle bir izlenime kapılmadım somut örneğin var mı?
    2:"Shinji bile sadece maske takarak(Ne Shikai nede Bankai kullanmadan)Grimmjow'u mahvetti."Hatırlarsan ichigo da mahvetti orda maske kırılmasaydı Grimmjow
    3:"Grimmjow u bile maskeyle zor yendi"Grimmjow'u maskeyle yendi demek doğru olmaz.Tek vuruşta yendi aslında Grimmjow'u o da bankai halindeyken.Yani maske çoktan gitmişti.
    4:"Hollowu olmasaydı Ichigo çöpün tekiydi."Tamam öyle diyosun da sonuçta Ichigo'nun gücü Hollowu bastırdığına göre o kadar da küçümsemek doğru olmaz.Hem o Hollow İchigo'nun parçası diye biliyorum.İchigo ikiye bölündü zaten birincisi shinigami ikincisi de hollow.Hollowu İchigo'dan soyutlayamayız.

1.100 yıl önce SS bölümlerinde 12. Takım kaptanının terfi ettiğini duyunca şaşırıp kaptanların sözüne karışmıştı. Hatta Royal Guard ın ne olduğunu bile bilmiyordu. Buradaki davranışlarından tedirgin olduğunu görebiliriz. Ayrıca Urahara ,Vaizard deneylerinde Aizeni yakaladığında Teğmenlik bandını kılıcıyla düşürene kadar hissedemedi Aizen Uraharayı. Bu bile gücüne örnek. Ayrıca Urahara ilk kaptanlık toplantısına katıldığında Aizen , Uraharayı süzdü. Gücünü bilmediği için tedirgin oldu. Ayrıca hougyokuyu icat eden adam kuru kuruya icat etmemiştir. Aizen in yapamadığını yaptı ki buda Uraharanın küçümsenmeyeceğini gösterir.

2.Grimmjow tek kolluydu. Salınım yapsaydı bile ancak Shikai çektirebilirdi Shinjiye. Daha fazla zorlasaydı bile Bankaide rahat indirirdi. 2 kolluyken Ichigo zar zor yendi Grimjowu. Orihimenin bağırışıyla

3. Maskenin çoğu kırılmıştı. Ama maske tamamen kırılmadan hala Ichigonun güçlü olduğunu görüyoruz. Dikkat edersen GrimmJowun en güçlü saldırısına karşı atak yaparken sağ gözünde hala maske kalıntısı var.

4. Hollow Ichigo zaten demişti bu dünyanın Kralı o diye. Ki Hollow Ichigo kimseye yenilmedi şu ana kadar. Hollow güçleri ichigonun daha fazla güçlenmesini sağlıyor. Yani Ichigo hem safkan shinigami hem de doğal yolla Hollow güçleri kazandığı için bu kadar güçlü. Sadece Shinigami olsaydı belirli bi sınırı olurdu. Kidou ve çıplak elde güçsüz ama flaş adım ve kılıç dövüşerinde iyi sayılır. Yani sınırına ulaşmış bir shinigami(4 Dövüş sanatında ustalaşmış) , 2 konuda neredeyse hiç bilgisi olmayan Ichigoyu müthiş derecede zorlayabilir. Hatta yenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_jackall

Bleach te kabak tadı verdi artık 236 bölümdeyiz daha göreceğimiz yada en azından benim görmek istediğim tonla şey eksik.
    Forumda hep bahsediliyor Royal Guard a terfi eden eski 12. Takım Kaptanı kimdir nedir ne zaman konusu geçti yada geçtimi hiç hatırlamıyorum.
    Bankai de ustalaşmak en az 10 yıl ister lafından yola çıkarak ichigo zangetsudan başka numaralarda öğrenecek mi acaba.
    Bankaisini görmediğimiz tonla kaptan var kimisinin shikaisini bile bilmiyoruz. Urahara ve yourichi vaizardlarda 2 kaptan üstüne uraharanın teğmeni ve ichigo ve ishida nın babaları.
    Aizen tarafında vasta lorde'ler aizen ve ichimaru ve 0 dan 5 kadar olan espada ların ne ayak olduklarını tam bilmiyoruz. mangayı takip edenler espada ları öğrenmiş olabilir ama biz daha bakıcaz. Üstüne hougyoku yu Aizengil kendi üstlerinde kullandılar muhtemelen. o zaman Tousen de de başka numaralar çıkacak. Nel vardı eski 3 numara onu kullanacaklar mı taraf seçer mi. Düşününce Aizenin taraf daha güçsüz gibi kaldı bu adamın başka ne planı var acaba diyorum vs vs vs öyle böyle biz bir 236 daha izleriz gibi gelio ama hayırlısı

Zaraki nin durumu nolcek en merak ettiğimde bu. Bankai ye ulaşsada bari ichigo ile tekrar kapışsalar (fantazim işte)

Mangadada bi nane yok daha. Okumak istersen 2. Espada ile ilgili spoiler
    2. Espada Las Noches in eski kralı.Yani Aizenden önce.
    . Büyük ihtimal Espadalar VL değil. Wonderweiss denen bi zıpkın var. Millet ona diyor VL diye ama kesin değil. Mangada hala kuru gürültü dövüş var. Bir tek Ichigo nun şu anki durumu mechul(Bi ayaklar oldu sahtekara)
  • quote:

quote:

quote:

1.100 yıl önce SS bölümlerinde 12. Takım kaptanının terfi ettiğini duyunca şaşırıp kaptanların sözüne karışmıştı. Hatta Royal Guard ın ne olduğunu bile bilmiyordu. Buradaki davranışlarından tedirgin olduğunu görebiliriz. Ayrıca Urahara ,Vaizard deneylerinde Aizeni yakaladığında Teğmenlik bandını kılıcıyla düşürene kadar hissedemedi Aizen Uraharayı. Bu bile gücüne örnek. Ayrıca Urahara ilk kaptanlık toplantısına katıldığında Aizen , Uraharayı süzdü. Gücünü bilmediği için tedirgin oldu. Ayrıca hougyokuyu icat eden adam kuru kuruya icat etmemiştir. Aizen in yapamadığını yaptı ki buda Uraharanın küçümsenmeyeceğini gösterir.

2.Grimmjow tek kolluydu. Salınım yapsaydı bile ancak Shikai çektirebilirdi Shinjiye. Daha fazla zorlasaydı bile Bankaide rahat indirirdi. 2 kolluyken Ichigo zar zor yendi Grimjowu. Orihimenin bağırışıyla

3. Maskenin çoğu kırılmıştı. Ama maske tamamen kırılmadan hala Ichigonun güçlü olduğunu görüyoruz. Dikkat edersen GrimmJowun en güçlü saldırısına karşı atak yaparken sağ gözünde hala maske kalıntısı var.

4. Hollow Ichigo zaten demişti bu dünyanın Kralı o diye. Ki Hollow Ichigo kimseye yenilmedi şu ana kadar. Hollow güçleri ichigonun daha fazla güçlenmesini sağlıyor. Yani Ichigo hem safkan shinigami hem de doğal yolla Hollow güçleri kazandığı için bu kadar güçlü. Sadece Shinigami olsaydı belirli bi sınırı olurdu. Kidou ve çıplak elde güçsüz ama flaş adım ve kılıç dövüşerinde iyi sayılır. Yani sınırına ulaşmış bir shinigami(4 Dövüş sanatında ustalaşmış) , 2 konuda neredeyse hiç bilgisi olmayan Ichigoyu müthiş derecede zorlayabilir. Hatta yenebilir.

1.O Aizen gerçek değil diye biliyorum yerine başkasını koymuş suigetsuyu kullanarak.O adam alakasız amelenin tekiydi
    2.Tamamen senin görüşün.Kimse ne olacağını bilemez.Ayrıca dediğin gibi tek kolludu orda.2 kollu + pantera formunda shinjiyi zorlardı diye dşünüyorum.Bunu tartışmak saçma zaten
    3.Maskenin küçük bir kısmı kalmıştı evet ama Hollowun etkisi tamamen kalkmıştı gözüne bakarak anlayabilirsin.
    4.Ben ona bişey demiyorum zaten.Demek istediğim İchigo hem shinigami hem hollow.Shinigami tarafı genel olarak ağır basıyor hollow tarafına göre.İkisini ayıramayız.Yok ichigo güçsüz hollowunu kullanıp duruyo falan demek saçma.Onun bir parçası tabi istediği gibi kullanır.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.