Bildirim
Animator vs animation The Game
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
açılmıyor -
güzel oyun -
ZEVKLİYMİŞ -
yaa arkadaşlaraçıldığına eminmisiniz ben 2 pc dnedim açılmado hatta sitedeki diğer şeylere baktım açıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 13 Ocak 2008; 21:42:10 > -
ordan animator vs animation game e tıkla olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
yaa arkadaşlaraçıldığına eminmisiniz ben 2 pc dnedim açılmado hatta sitedeki diğer şeylere baktım açıldı
yok deiliz anlaştık kople boş ekranı izliyoz -
ya sahi diorum oyunda bir gariplik var bu link bozuk google dan yazdım oyun yine aynı sitedne çıktı fakat açıldı bu link e tıklayınca açılmio hani eklam bitio ya ondan sonra ekran siyah kalio -
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
ya sahi diorum oyunda bir gariplik var bu link bozuk google dan yazdım oyun yine aynı sitedne çıktı fakat açıldı bu link e tıklayınca açılmio hani eklam bitio ya ondan sonra ekran siyah kalio
aynı sorun bende de var. -
gogle a oyunun adını yaz yine aynı site çıkcak fakat bu sefer açılıyor
neden olduğunu bende çözenedim -
güzel oyun -
boşşş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X