Şimdi Ara

Angry Birds'e şimdiye kadar ki en iyi güncelleme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyun dünyasındaki fenomen yapımlardan birisi olan ve en başarılı mobil oyun kabul edilen Angry Birds, Space ile son sürümünü kullanıcılara sunmuştu.

Angry Birds resmi Facebook sayfasından yapılan duyuruda oyuna şimdiye kadar ki en iyi güncellemenin yakında geleceği açıklandı. 

Güncelleme hakkında detaylı bir bilgi verilmemiş. Afişte ise bir yumurta, domuz ve karanlıkta kalmış bir gezegen görseli kullanılmış. Ancak Angry Birds Storm şeklinde bir isimlendirme olması ihtimali bulunuyor. 

Kısa süre önce domuzlarla kuşlara karşı mücadele vereceğimiz bir güncellemenin iddiaları ortaya atılmıştı. Hazırlanan güncelleme bir ihtimal bu temayı barındırıyor olabilir.

• Free'sini Oynayanlara Yok mu. ? :D:D

• 4 tane kuşun macerası, nasıl bu kadar popüler olabildi ben anlayamadım, gerçi oynanıcak başka bir oyunda yok belki oyunun simgesinden dolayıdır belki efektlerinden dolayıdır her neyse

• 4 tane kuş ve 1 domuz ancak bukadar popüler olabilirdi.

• arkadaş anlamadığım nokta niye bu oyunu küçümseme derdine düşüyorsunuz adamlar basit ama eğlenceli oyun yapmış bunu da teknik açıdan irdeleyip süzmenin ne gereği var yıllardır insanlar telefonlarında yılan oynayıp durdu onunla aynı mantık___

• Beep Bird olmadığı sürece satın almam.

• Angry Birds Heikki ye ne oldu ? iOS ve Androide gelmeyecek mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gam3hunter

arkadaş anlamadığım nokta niye bu oyunu küçümseme derdine düşüyorsunuz adamlar basit ama eğlenceli oyun yapmış bunu da teknik açıdan irdeleyip süzmenin ne gereği var yıllardır insanlar telefonlarında yılan oynayıp durdu onunla aynı mantık___

küçümsemiyorum anlamaya çalışıyorum

• yeni güncelleme çıksa da oynasak.
    ayrıca belirteyim konudışından 15 gün uzaklaştırma cezası almışım ama neden dolayı ceza aldığımı bilmiyorum sadece yanlış yere konu açtığım için uyarı almıştım ama üyeliğimden beri ilk defa uyarı aldım ve ne olduğunu anlamadan 2-3 gün sonra 15 gün ceza aldım. Kime danışacağımı da bilmediğim için buraya yazdım kusuruma bakmayın. Yaptığım yanlışta büyük olsa keşke sadece konuyu yanlış yere açmak. rahazsızlık verdiysem özür dilerim. daha ilk uyarıyla 15 gün ceza yiyeceksem bu ceza ile hiç bilgilendirme mesajı almayacaksam bu forumda olmamında bir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 18 Temmuz 2012; 19:13:20 >
  • Sanirim heiki playstationda ki crash tarzi bisey olacak tabi gelirse
  • iyi güzelde yeter artık milyon dolarlar kazandınız farklı alanlara kayın.pc oyun yapımcıları bile bu kadar kazanmamıştır gidin 3d oyun yapın millet meğerse fizik hastasıymışda haberimiz yokmuş...Fizik dersinde liseliler eğik atış sorularını angry birdslemi çözüyolar anlamadım bıkmadınızmı? ....

• Ben bu oyundan ve onun haberlerinden nefret ediyorum artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

Angry Birds Heikki ye ne oldu ? iOS ve Androide gelmeyecek mi ?

Valla ya ne oldu hakikaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel

• Domuzları yönettiğimiz bir oyun olmasa bari çok kötü olur.

• ben çok umutlu değilim hep aynı konsept sadece arka plan değişikti bu zamana kadar
  • Oyun stili de mi değişecek acaba? Sadece yeni bölümler en iyi güncelleme sıfatını haketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 19 Temmuz 2012; 7:25:03 >
  • Gün gelir devran döner birgün Domuz gerilir kuş döner. Domuzları yönetmemiz olası.
  • Neden domuzları fırlatıp kuşları yok etmiyoruz? :D

• konusu biraz baymıştı. Her oyununda benzer şeyler oluyor. Artık konuyu değiştirmeleri lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.