Şimdi Ara

Anfi Sistemi Var Elimde Yardım ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: db_61

quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

kardeş Allah razı olsun çok çok sağol bi sistemi afedersin bokladım diye çok üzülüyodum güzelim hoparlör gitti diye suanda sistem süper çok güzel ses geliyor allah razı olsun ne muradın varsa versin kardeş valla hiç tahmin etmiyodum ne insanlar varya gerçekten çok sağol kardeş kendine iyi bak görüşürüz :D

Allah hepimizden razı olsun sevindim çalıştığına....

kardeş bir sorunum var sana demiştim entegrede lehim izi yok diye o yüzden şuan on of tuşu çalışmıyor yani kapatınca led hala yanıyor ve ses geliyor iptal oldu suanda bunu baska yerlere bağlayacağız bence anlayabilirsin belki fikrin varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 1 Ekim 2013; 21:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Devrede büyük olan silindir malzemenin ------ beyaz şeritli tarafı, --5v besleme. Diğer ucu ise +5v girişi.
    Anahtarın 4 bacağının lehimli olduğu yer ++, zaten orda 1 tane lehim artığı var.
    devreyi vida yerinden dönen hat ise ---.

kardeş valla haklı çıktın araya kaynamışsın ama şuan biyere bağladım artık lehim vardı yani kopmuş yer + olanı oraya bağladım on off düğmesi çalıştı sistem zaten olmuştu o tuşuda kullanıyorum artık orda takip ettim + dediğin büyük silindirin bi ucuna - de diğer ucuna gidiyor devrede :) sağol bilgi için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.