Şimdi Ara

Anelka şaşkına döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski takımı Fener'e karşı Chelsea forması ile sahaya çıkan Anelka, maçta şaşkına döndü. Bakın maç sonrası neler söyledi;
    İNTERNETHABER /ÖZEL

    Chelsea forması ile eski takımı Fenerbahçe'nin önüne çıkan Nicholas Anelka, 90 dakika sonunda skor şaşkınlığı yaşıyordu.

    Maçtan sonra soruları yanıtlayan Anelka, "İlk yarı çok iyiydik... Çok baskılı oynadık, oyunun hakimiyetini elde ettik. Ancak ikinci yarı ne oldu biz de anlamadık. Arka arkaya gelen gollerle hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

    FENER ÇOK DEĞİŞMİŞ

    Anelka'ya kendi dönemindeki Fenerbahçe ile şimdiki Fenerbahçe arasındaki fark da soruldu. Anelka, "Zico hücumu seven bir takım oluşturmuş. Fener Zico ile daha iyi bir hale dönüşmüş" diye konuştu.

    İngiltere'de Fenerbahçe'nin işinin zor olacağını belirten Anelka, 1-0'lık skorun kendilerine yeteceğini hatırlattı.

    BURAYI ÖZLEDİM

    Fenerbahçe taraftarları ile buluşmanın kendisini etkilediğini belirten Anelka, "Ben burayı seviyorum, taraftarı, stadyumu seviyorum. Fenerbahçeye karşı oynamak beni mutlu etti" diye konuştu.

    FENER'E YENİDEN DÖNER Mİ?

    Sarı lacivertlilerin gönlünde taht kuran Anelka'ya yeniden Fener'e dönmeyi düşünüp düşünmeyeceği de soruldu. Anelka'nın verdiği yanıt şu oldu;

    "Elbette Fener'e dönmeyi düşünürüm. Neden olmasın. Ben bu şehri, bu takımı gerçekten çok seviyorum. İleriki yıllarda yeniden dönmeyi isterim..."







  • Yeni havuz yaptırdık..Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.