Şimdi Ara

Andy'nin Nesi Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Andy'nin Nesi Var?

Andy'nin Nesi Var?
    izleyenler mutlaka vardır yorumlar

Çizgi Filmimiz Hakkında Bilgi :

Andy'nin nesi var? 2001 Eylül'de sahneye çıkan Kanadalı canlandırılan bir dizidir. Başlangıçta tamamen farklı ses aktörleri ve bir terfiyle etkileşimli bir parıltı filmiydi, tilki, şaka yaptığı için. Yine de, o, Teletoon'da yayınlamaya son verdi.
    Dizinin başkahramanı, Andy Larkin'dir, "Dünyanın en büyük muzip kimsesi" kendini çağıran yaramaz bir genç.Andy'in en iyi arkadaşı, Danny Pickett, dışarı neredeyse her muziplikle onun yardımı vardır.O,kız kardeşi, Jen Larkiniyle düşmanlar, ve zorba okşayıcısıdır. Andy, arzu eder, bir kız, Lori Mackney'i adlandırdığı için ve genellikle onu hayran bırakmayı denediği için.Andy şakalarına başlamadan önce çizgiroman şeklinde hayal kurarak ön planını yapar ve daha sonra onu gerçeğe dönüştürür.Şakadan sonra Hesap Lütfen diyerek şakayı sonlandırır.

Karakterler

Andy Larkin: Çizgi filmdeki şaka yapan çocuk.

Fredia Larkin: Andy ve Jen'in annesi.

Al Larkin: Andy ve Jen'in babası.

Danny Pickett: Andy'nin ortağı.Andy'nin şakalarında yardım eder ve Andy'nin arkadaşıdır.

Jen Larkin: Andy'nin ablası.Andy'nin yaptığı şakalardann nefret ediyor.

Teri:Jen'in yakın arkadaşı.Andy'nin yaptığı şakalardann nefret ediyor.

Craig Bennet: Jenin erkek arkadaşı.Okulun futbol takımında okuyor ve zaman zaman Andy'nin şakalaırndan nasibini alıyor.

Principal De Rosa: Okulun müdürü.Andy'nin okulda yaptığı şakalardan nefret ediyor.

Peter Lik: Okulun en kaba öğrencisi.Andy'nin yaptığı şakalardan nefret ediyor ve ortağı Leech ile Andy ve Danny'ye işkence edip taciz etmekten hoşlanıyor ve sürekli okulda birilerini dövüyor.

Andrew Leech: Lik'in ortağı.Andy'nin yaptığı şakalardan o da nefret ediyor.

Martin Bonwick: Okulun en akıllı öğrencilerinden biri.Fen,biyoloji gibi dersleri çok seviyor ve o da Andy'nin
    yaptığı şakalardan nasibini alıyor.

Mush: Andy ve Denny'nin arkadaşı.Pizzacı ve sık sık Andy'nin yaptığı şakalarda yardım ediyor.

Lori Mackney: Andy'in sevdiği kız, ama onun şakaları yüzünden çocuksu olduğunu düşünür.

Jervis Coltrane: Stereotypical züppesi. Lori Mackney izdihamı, Andy nefretlerinden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hliğskjálf -- 9 Şubat 2008; 17:40:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Andy'nin Nesi Var?

Andy'nin nesi var diye merak mı ediyorsunuz? Bu yaygın bir sorudur ve bu konuda çeşitli olasılıklar mevcuttur. Andy'nin belirtilerini değerlendirmek ve sağlık sorununu belirlemek için kapsamlı bir tıbbi değerlendirme gereklidir.

Andy'nin yaşadığı sorunlar arasında fiziksel, duygusal veya bilişsel belirtiler olabilir. Fiziksel belirtiler ateş, öksürük, baş ağrısı veya yorgunluk gibi belirtileri içerir. Duygusal belirtiler arasında üzüntü, kaygı veya huzursuzluk gibi duygular yer alabilir. Bilişsel belirtiler ise hafıza veya konsantrasyon sorunları gibi bilişsel işlevlerdeki değişiklikleri içerir.

Andy'nin belirtilerine bağlı olarak doktor, ayrıntılı bir tıbbi geçmiş, fizik muayene ve laboratuvar testleri isteyebilir. Bu testler, Andy'nin durumuna katkıda bulunabilecek enfeksiyonlar, tıbbi rahatsızlıklar veya psikiyatrik sorunlar gibi altta yatan nedenleri belirlemeye yardımcı olur.

Doktorunuz, Andy'nin durumu için uygun tedavi planını önerecektir. Bu tedavi, ilaç tedavisi, terapi veya yaşam tarzı değişiklikleri gibi çeşitli yaklaşımları içerebilir. Doktorunuzun önerdiği tedavi planına uymak, Andy'nin iyileşmesine yardımcı olmak için çok önemlidir.

Eğer Andy belirgin bir nedenden dolayı sıkıntı çekiyorsa, derhal tıbbi yardım almanız önemlidir. Erken tanı ve tedavi, Andy'nin sağlık sorunlarının olumsuz sonuçlarını önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up hadi ya okadar emek verdim
  • çidden güzel bende izledim adam iyi şaka yapıyor ama al larkin'in eskiden gizemli şakacı oldunuda yaz
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Hunter'in Durumu Nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok pis şakalar yapıo bu velet.İzlediğim bölümlerde kızmışlığım vardır baya

Orjinalden alıntı: Algol

Bu da oldu sonunda. Helal! Hangi kanaldaydı bu ya? Ha, tabi. JETIX'de. Arada sırada denk geliyorum. Her bölüm, her bölüm; hep şaka hep şaka. Sıkıyor bir yerden sonra...

Hep aynı şakaları yapmıyor ama ..
  • hesap lütfen...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.