Şimdi Ara

Andromeda 9800xtye cevrilmis 9800pro satiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Andromeda ya sordum "orjinal bios u yüklemioruz(eğer sorun çıkarırsa) bütün sorumluluk kullanıcıya aittir" dediler. Yani eğer kartta sorun çıkarsa eski bios u yükledin yükledin yoksa elinde patlıor garantsi
  • Boşa konuşmanın bir anlamı yok 9800pro karta ne olursa olsun xt biosu yüklediğin an kart garanti dışıdır. andomeda hayır derse yalan söylüyor hiç kusura bakmasın böyle bişey olamaz. kart yanmazsa eski biosu yükleriz şöyle, böyle bu ne saçmalık yaa. bir firmaya bu yakışmaz.
  • Abi sen beni yanlış anlamışsın adamlar zaten eğer kartın başına birşey gelirse biz karışmaız kendi başınızın çaresine bakın dior. Garanti dışı olduğunu da söylüorlar.
  • tamam dostum seni anlıyorum ve katılıyorum. ama işin saçmalığı şu andomeda daki kişiler bu karta xt biosunu kendi yükleyip satmıyormu? o halde garantisini kendileri bozuyor zaten. kart ilede sorun çıkarırsa da onu afferdersiniz .......... almak zorundalar böyle bir saçmalık hayatımda görmedim hiçbir ciddi firma bu şekilde davranmaz. kartın karantisini boz ondan sonra sat. sonrada bişey olursa biz karışmayız. KARDEŞİM OZAMAN NİYE SATIYORSUN . kendin bozuyorsun zaten garantiyi.
  • Sende haklısın aslında hocam ama sanırım arkadaşlar çok fazla başları ağrısın istememişler. Ve seri sana garantili olarak xt olan kart vermek istemişler(biliorsun ki her kart xt olmuor ne yazık ki) sanırım iki olayı birleştirince böyle biraz abzürd bir uygulama ortaya çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

tamam dostum seni anlıyorum ve katılıyorum. ama işin saçmalığı şu andomeda daki kişiler bu karta xt biosunu kendi yükleyip satmıyormu? o halde garantisini kendileri bozuyor zaten. kart ilede sorun çıkarırsa da onu afferdersiniz .......... almak zorundalar böyle bir saçmalık hayatımda görmedim hiçbir ciddi firma bu şekilde davranmaz. kartın karantisini boz ondan sonra sat. sonrada bişey olursa biz karışmayız. KARDEŞİM OZAMAN NİYE SATIYORSUN . kendin bozuyorsun zaten garantiyi.

alma hocam o zaman.niye hiddetlendinki şimdi?

adam bir seçenek vermiş ve baştanda uyarısını yapıyor sana.
    daha ne yapsın?
    karta xt biosu yüklesin,sen oc ile yak kartı ondan sonra garanti için hesap sor adamlardan....

• hayır ben o/c ile kartın yanması diye birşey belirtmedim o ayrı bir konu. burda sözkonusu olan şu. 9800pro ya xt biosu yüklendiği an. kart garanti kapsamına çıkar. peki bunu bile bile bu firma neden bu şekilde satıyor? bunu anlamak mümkün değil. ayrıca 9800pro olayı çok farklı 9800se ile karıştırmayalım. (9800pro) kartarın 9800pro@xt olarak çalışma olasılığı %99 dur. ( şimdi 9800pro su olupda ben 9800pro@xt yapamadım diyen varsa. söylesin? ben yapacam o kartı 9800pro@xt söz. ama 9800se de durum çok farklı bunu anlatmama gerek yok. önce ben kendi kartımıda 9800pro@xt olarak kullanıyorum. ve bunu yaparken garantiyi bozduğumunda bilerek yaptım. benim anlatmak istediğim olay Bir firma 9800pro@xt olarak kartı satıpta. bak biz bunu böyle yaptık sorun çıkarsa biz mesuliyet kabul etmeyiz demeye hakları yok. kardeşim kartın garantisini bozan zaten sensin ozaman satmicaksın 9800pro@tx olarak adam gibi 9800pro veya 9800xt satacaksın. ciddi bir firma bunu yapmaz, bu bir mesuliyet işidir basit bişey değil sonuçta bir firma sözkonusu olan. yakışmaz ben bunu üstüne basa basa şöylüyorum.

• Stoklar bitmeden kapmaya bakın...
  • Se durum farklı çünkü zaten hasarlı pipeline kapatılıyor...Sen açınca her zaman iyi sonuç veremiyo durum bu...Ama pro@xt bu sorun yok...
  • eğer böyle satabildiklerine göre garantide de sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum...
  • yanlış düşünüyorsun çok yanlış. xt biosu yüklendiği an o kartın garantisini unutun.
  • Olurmu garanti biter...Hak iddia edemezsin ama değil miki onlar böyle satıyor bir sorun olunca kapılarına dayanacaklarını göze alıyorlardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

hayır ben o/c ile kartın yanması diye birşey belirtmedim o ayrı bir konu. burda sözkonusu olan şu. 9800pro ya xt biosu yüklendiği an. kart garanti kapsamına çıkar. peki bunu bile bile bu firma neden bu şekilde satıyor? bunu anlamak mümkün değil. ayrıca 9800pro olayı çok farklı 9800se ile karıştırmayalım. (9800pro) kartarın 9800pro@xt olarak çalışma olasılığı %99 dur. ( şimdi 9800pro su olupda ben 9800pro@xt yapamadım diyen varsa. söylesin? ben yapacam o kartı 9800pro@xt söz. ama 9800se de durum çok farklı bunu anlatmama gerek yok. önce ben kendi kartımıda 9800pro@xt olarak kullanıyorum. ve bunu yaparken garantiyi bozduğumunda bilerek yaptım. benim anlatmak istediğim olay Bir firma 9800pro@xt olarak kartı satıpta. bak biz bunu böyle yaptık sorun çıkarsa biz mesuliyet kabul etmeyiz demeye hakları yok. kardeşim kartın garantisini bozan zaten sensin ozaman satmicaksın 9800pro@tx olarak adam gibi 9800pro veya 9800xt satacaksın. ciddi bir firma bunu yapmaz, bu bir mesuliyet işidir basit bişey değil sonuçta bir firma sözkonusu olan. yakışmaz ben bunu üstüne basa basa şöylüyorum.

daha öncede söylediğim gibi almazsın olur biter.

adam seni baştan uyarıyor ve mesuliyet kabul etmem diyor.
    uyarmasa haklısın.o zaman kandırılmış olursun ve yapılan yanlış olur...

e adam sana "garanti konusunda birşey yapamam"diyorsa ve sen buna rağmen kartı alıyorsan,sonuçlarınada sen katlanman gerekir doğal olarak...

ha dürüstçe söylenmiş almışsın garanti kapsamı dışında kalmış,ha kartı xtye çevirip bozduktan sonra orjinal biosu yükleyip üretici firmayı kandırmışsın...
    etik olarak ne fark var arada?ikiside yanlış o zaman.
    sen kendi yaptığınuı yanlış görmüyorsun ama adam sana satarken "olamaz,nasıl olur bu"diye çıkışıyorsun

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi

• Dikkat edersen Ben kendi yaptığımı yanlış görmedim diye bir kelime kullanmadım. ben garantiyi kendim bozdum. yaparken bunun bilincinde idim zaten. aradaki fark şu ben bir şahısım o bir firma. benim ile neden kıyas yapıyorsun ki arkadaş? bu yapılan bir firma için Hoş değil bukadar basit. haaa sen farklı düşünürsün, o senin problemin. herkezin fikrine saygım var. bende fikrimi beyan ettim katılan olur veya olmaz. ancak xt biosu yükledikten sonra o kart garanti dışı kalır. arkadaşların bilgisi olsun sonra problem yaşamasınlar. ben bunu sonra zor durumda kalmamaları için belirtmek istedim. saygılar.
  • Zaten 9800pro kullandığım için ihtiyaç duymuyorum yinede fikrin için sağol. SAYIN İLKERİNANÇ BEY ayrıca fikirde bulunmak için kartı satın almak gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 30/6/2004 17:07:01 >
  • arkadaşım almak veya almamak senin tercihin silah zoruyla satmıyor...
    +seni uyarıyor satarken

buradaki problemi anlamadım bir türlü ben????

ayrıca seninle kıyas yapmadım ,sadece örnek verdim.ona bakarsan bende 9700ü biosla 9700pro yaptım ve kullanıyorum.
    sana "yapma!"demek gibi bir lüksüm olamaz.senin tecihindir.
    ama bozduğunda da eğer orijinal biosu yükleyip servise götürürsen bu da etik olarak yanlış olur...
    benim anlatmaya çalıştığım bu.

eğer firma olayına girersende çıkamayız işin içinden...sonuçta o kartı üretende"oc veya biosmod yaparsan ve kart bozulursa mesuliyet kabul etmem"demiyormu?
    ama seni de bundan mahrum etmiyor...tercihi sana bırakıyor...istese üzerine yazılamayacak bir bios koyar,sana tercih hakkı tanımaz,kartı ömrü boyunca bu şekilde kullanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30/6/2004 17:17:34 >
  • 9800pro su olan bi insanın 9800xt softmod olayına neden giriştigi ya da girişmek isteyecegini bi türlü anlamış diilim.Tamam her zaman daha güçlü bi sistem ama 300$ az buz bi para diilki ;adamlar biosu yukledikten sonra garanti olayı bizden çıkıo denmiş tmm da güzel kardeşim sen bios yukluosun garantisini de sen bozmuş olmuyomusun? diye bi sormak lazım firma yetkililerine; o\c tutkudur her zaman daha fazlasıdır risk almaktır artık bunlar bilindik şeyler ama o\c için de boşu boşuna o kadar risk almanın garanti olayını elinizinden çıkartmanın bi gereği yok bana göre herkese saygılar.... :P
  • yaw gene edit yerine quote a basmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30/6/2004 17:16:39 >
  • Vektorman benim anlatmak istediğim şeyin üştüne basmışsın teşekkür ederim. (BİR FİRMANIN BİR KARTIN GARANTİSİNİ KENDİ BOZUP SATMASINA BEN BİR ANLAM VEREMİYORUM. BU ETİK OLARAK HOŞ DEĞİL) ben veya sen yapsan tamam sonuçta biz şahısız. ama bunu bir firmanın yapmasına anlam veremiyorum ben. aklıma gelen tek şey firma kartın değil kendisinin reklamını yapmak için bu yola başvurmuş.
  • neyse hocam biz senle anlaşamadık bu gidişlede anlaşamayacağız zaten...
    ben "almazsın olur biter.adam satarken seni bilgilendiriyor"diyorum,sen hala yanlıştı,yunluştu...
    neyse boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30/6/2004 17:32:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.