Şimdi Ara

androidli telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • whatsup gibi uygulamaları kullanacagım fazla kasmayacak bir telefon arıyorum...ikinci elde olabilir...300-400 butcem var...

3g jet modemim var aveadan 4gb..gereksiz oldu, gidip iptalde edemiyorum iptal uccreti cok yuksek....o yuzden bunu kullanabilecegim bir telefon onerisi istiyorum...çift hatlı olursada tadından yenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 8 Aralık 2013; 18:28:06 >

• WhatsUp değilde WhatsApp gibi temel uygulamaları kullanacaksan 2.el iphone 3gs al.

Çünkü 300-400'e alacağın android telefon seni hayattan soğutur.İntihar edersin.Düşük bütçeye android alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

whatsup gibi uygulamaları kullanacagım fazla kasmayacak bir telefon arıyorum...ikinci elde olabilir...300-400 butcem var...

3g jet modemim var aveadan 4gb..gereksiz oldu, gidip iptalde edemiyorum iptal uccreti cok yuksek....o yuzden bunu kullanabilecegim bir telefon onerisi istiyorum...çift hatlı olursada tadından yenmez...

2.el xperia miro yada xperia e, lg l7 yada s3 mini hatta s2 bakabiirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el Xperia M,Gm Discovery alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperıa E

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 mini sII gmd olabilir 2.el
  • 2. el xperia miro alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    4 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

androidli telefon tavsiyesi

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:54:02 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.