Bildirim
androidli bi tel mi n8 mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
android öneririm. Samsung Galaxy S çünkü N8 Symbian3 kullanıyor. Sorunlar düzeltildi diyorlar fakat hiç sanmıyorum. Ayrıca dünya telefon teknolojisi ilerlemişken N8'in diğer telefonlara göre düşük donanım özelliği olması çok mantıksız
Çok da düşük değil tabi biliyorum ama Nokia gibi köklü bir firmanın bu diğer cihazlara kıyasla düşük donanımlı ve düzgün olmayan yazılım platformu kullanan bir telefonun amiral gemisi olacağını düşünmesi bile insanı bu telefondan soğutuyor. Samsung Galaxy S en hızlı Android telefon ve donanımı çok iyi. Ayrıca çoğu kişi Samsung'un kötü yazılım desteği nedeniyle bu cihazdan korkuyor fakat bu telefon Samsungun amiral gemisi olma yonunda ilerliyor. Seni bilmem ama ben Galaxy S alacağım
-
Amiral Gemisi olması yazılım desteği vereceği anlamına gelmez. Daha önceki Amiral Gemisi olan i8910'u gördük. Hiçbir destek sunmadı.
Sizin ihtiyaçlarınız nelerdir onları söyleyin ki doğru olanı tavsiye edebilelim. -
ihtiyaç olarak düşünmedim donanım olarak fln hangisini daha sorunsuz daha hızlı kullanabilirim onlara dikkat ediyorum....samsung da da evet kötü yazılım sorunu var alabileceğim en ii telefonu arıyorum net bi karar veremedim ama -
N9'u bekleyin o halde. Eylülde tanıtılacak. Donanım olarak Galaxy S de mükemmel değil maalesef. Onda da kamera flaşı bulunmuyor. Gece zayıf ışıkta maalesef rezalet çekimleri olacak. Yani kamera açısından o da mükemmel değil.
N8 çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama bu sefer sorunsuz olacağını düşünüyorum. Cihaz piyasaya çıkmadan şöyle böyle demek çok da doğru değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
N9'u bekleyin o halde. Eylülde tanıtılacak. Donanım olarak Galaxy S de mükemmel değil maalesef. Onda da kamera flaşı bulunmuyor. Gece zayıf ışıkta maalesef rezalet çekimleri olacak. Yani kamera açısından o da mükemmel değil.
N8 çıkmadan bir şey diyemeyeceğim ama bu sefer sorunsuz olacağını düşünüyorum. Cihaz piyasaya çıkmadan şöyle böyle demek çok da doğru değil.
açıkçası n9 u ilk kez duydm n9 çıkmasına daha çok yok mu kardeşm o zaman???
şimdilik idare edecek birşey alsam n9 ne zamana çıkar ?? cvp lütfen ?? -
N9 eylülde tanıtılması muhtemel olan MeeGo işletim sistemine sahip cihaz. 1-1.5 ay sonra tanıtılacak 3-4 ay sonra da satışa çıkmış olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Temmuz 2010; 22:11:31 > -
tsk ediyorm.... beklemeli miyim beklememeli miyim bilmiyorum beklediğime değer mi acaba
-
bence şu anda en beklenesi cihaz n8. İşlemcisi hakkında yapılan düşük yorumları cihazda bulnan grafik işlemci sayesinde önemsenmeyecektir. -
Elbette beklediğinize değecek. Beklemek birşey kaybettirmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: femrebbbb
bence şu anda en beklenesi cihaz n8. İşlemcisi hakkında yapılan düşük yorumları cihazda bulnan grafik işlemci sayesinde önemsenmeyecektir.
nasıl yani ?? ne demek istediğinizi anlamadım ?? -
demek istediğim n8 gibi çıkması beklenen veya piyasada bulunan kendi sınıfındaki cihazlara göre işlemci hızı biraz düşük. Bu nedenle kıyaslama yapılıyor. Fakat bu cihazda grafik işlemci denilen ayrı bir işlemci var.bu donanım özelliğide işletim sistemini kullanırken menü geçişlerinde, değişik programları kullanırken açılış veya kullanımda belirgin bir şekilde hız sağlıyor.bunu n82 den biliyoruz. Umarım anlatabildim. -
quote:
Orijinalden alıntı: femrebbbb
demek istediğim n8 gibi çıkması beklenen veya piyasada bulunan kendi sınıfındaki cihazlara göre işlemci hızı biraz düşük. Bu nedenle kıyaslama yapılıyor. Fakat bu cihazda grafik işlemci denilen ayrı bir işlemci var.bu donanım özelliğide işletim sistemini kullanırken menü geçişlerinde, değişik programları kullanırken açılış veya kullanımda belirgin bir şekilde hız sağlıyor.bunu n82 den biliyoruz. Umarım anlatabildim.
anladm tsk ederm açıklama içn .......
heralde n8 çıkmadan n9u bekleyeceğim demek yanlış olur hatalar düzeltilmişse n8 alırım.....
n9 da süper olursa onu da o zaman düşünürüz artık -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Elbette beklediğinize değecek. Beklemek birşey kaybettirmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X