Şimdi Ara

androidler ile İphone4 16gb takas edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışı kati kayıtlı
    Siyah renk
    Takriben 3-4 aylık cihazdır
    Son derece temiz,itinalı önü ve arkası jelatinli bir şekilde kullanılmıştır
    Yanında orijinal data kablosu şarj adaptörü ve samsung s3 kulaklığı ile verilecektir
    Son sürüm 6.1.3 yazılım yüklüdür
    Donanımsal ve yazılımsal olarak hiçbir sıkıntısı yoktur

Cihaz takaslıktır
    Aşağıdaki cihazlar ile tercihan takas edilecektir

S3
    S2
    Note1
    Note2
    Nexus
    Nexus4
    Gm Discovery
    S3 mini
    One s
    One x
    Farklı çok düşük model olmayan mantıklı cep telefonu takas teklifleri değerlendirilir
    Takas sadece cep telefonu ile olacaktır
    Takasta profilimde yazılı olan şartlar geçerli olacaktır
    Kendi cihazını olduğundan değerli sayacak arkadaşlar zahmet edip teklif sunmasınlar lütfen

Foto şuan ekleyemiyorum ancak cihaz dediğim şekildedir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 14 Ağustos 2013; 14:50:10 >

• Ne kadar istiyorsunuz n9 icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • dukkanimdaki o3d ile takas dusunurseniz Sakaryada bir yerde goruselim

Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

dukkanimdaki o3d ile takas dusunurseniz Sakaryada bir yerde goruselim

düşündüğüm modellerden değil
  • simdi mesaj gonderecektim, profildeki bilgileri okudum, satarken once para sonra urun, alirken once urun sonra para seklinde alisveris yapan uyelerle zaten ticaretim olmuyor, saygilar iyi satislar

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

simdi mesaj gonderecektim, profildeki bilgileri okudum, satarken once para sonra urun, alirken once urun sonra para seklinde alisveris yapan uyelerle zaten ticaretim olmuyor, saygilar iyi satislar

sende benim kadar çok alışveriş yapsaydın

ve benim kadar çok madur olsaydın eminim ki

benimle aynı yolu izlerdin

referanslarıma bak bakayım benden ürün alan veya takas eden birisi sorun yaşamış mı

benim şartlarım bunlar isteyen alışveriş yapar isteyen yapmaz
    iphone 4 ile takaslık galaxy s2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.