Şimdi Ara

Androidler arasında seçim yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımdaki toplam tutar 1,2 1,3 civarlarında harcama yapmak mümkünse daha az tabi..

baktığım, gözüme kestirdiğim cihazlar arasında

Htc Evo 3D
    Sony Xperia Arc S
    Htc Sensation

gibi telefonlar var..
    büyük ekranlı, kibar/şık önerebileceğiniz başka bi' ürün var mı?

teşekkür ederim.

• içlerinde en kibar ve şık tasarıma xperia arc s sahip. ancak donanım olarak sensation ve evo 3d daha önde. sensation ve evo 3d arasından evo'yu tavsiye ederim 3d özelliği en büyük artısı ama onu da geride bırakan bir rakibi var o da optimus 3d. 3d ekran konusunda evo'dan daha başarılı ve donanım olarak da evo'yu ezip geçiyor. ben optimus 3d tavsiye ederim.

önerin için teşekkür ederim, 3d takıntılı olduğum bir konu değil. evo 3d'yide android içeren iyi donanımlı bir aygıt diye seçmiştim. optimus 3d'yide şimdi inceledim, videolarına vs. baktım başarılı görünüyor ancak o 'birazcık' kaba bir aygıt..yine de vaktini ayırıp cevapladığın için minettarım..

diğer iki telefon arasından ise htc sensation'ı öneririm. htc sense gerçekten büyük bir nimet. diğer telefon sahiplerinin kullanabilmek için uygulama aradığı özelliklere kendiliğinden sahip.

posta uygulaması, çok başarılı hava durumu entegrasyonu, arayüz, htc'ye özel widgetlar vs derken htc'ler birkaç adım öne geçiyor.

ayrıca xperia arc s'in grafik hızlandırıcısı sensation'a göre oldukça zayıf.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.