Şimdi Ara

Androide geçenler !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak android cihaz larda sorunsuz olan pek yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexon88

Genel olarak android cihaz larda sorunsuz olan pek yok gibi

yok be aga. ben lumia 820 , gmd1,lenovo a8 kullaandım. android 2 ler falan belki sorunludur ama bu yazdıklarımda hiç bir sorun yoktu. lumianın ekranı kırılıp yeni ekran da 300 tl olunca lenovo a8 aldım,yeniden android e dönüş yaptım. 820 çok güzeldi ama ms o işi beceremedi. iki kuruşluk program yaptıramadı adamlar.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Bende android e geceyim diyorum.

• A8 2gb ramli mi

• nexon88 N kullanıcısına yanıt
    evet golden warrior diye arattır özelliklerini bulursun. geç valla güzel olur, ben memnunum.yeni bir dünya açılıyor insanda w.p mağaza teksas gibi,çalılar yuvarlanıyor. adamlar iki kuruşluk program yazdıramadı,güzel telefonlardı ben sevmiştim.
  • Ben de şuanda Windows Phone kullanıyorum hayırlısıyla 2-3 haftaya geçicem androide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsugn s7 telefonum geldi beyler. windows phone da rehber hotmaile kayıtlı değil mi ? hotmaili kaydedersem s7 de de gözükür numaralar yanlışım yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

samsugn s7 telefonum geldi beyler. windows phone da rehber hotmaile kayıtlı değil mi ? hotmaili kaydedersem s7 de de gözükür numaralar yanlışım yoksa?

Öyle olması lazım hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

samsugn s7 telefonum geldi beyler. windows phone da rehber hotmaile kayıtlı değil mi ? hotmaili kaydedersem s7 de de gözükür numaralar yanlışım yoksa?

eyvallah

• quote:

quote:

quote:

eyvallah

Gule gule kullan. Sonunda muradına erdinç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

quote:

eyvallah

Gule gule kullan. Sonunda muradına erdinç.

sağolasın. umarım ms düzgün iş yaparda surfacephone ile başarılı olur . o zaman geri döneriz buralara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

outlook uygulaması ile direkt aktarılıyor 2 dakikalık iş, hiç sorun etme onu.. hayırlı olsun şimdiden.

Aktarmadı nasıl oluyor bi anlat hele
  • quote:

quote:

outlook uygulaması ile direkt aktarılıyor 2 dakikalık iş, hiç sorun etme onu.. hayırlı olsun şimdiden.

öncelikle sen wp kullanırken numaraları outlook hesabına entegre ettin mi ona bak, outlook a giriş yap sol üstten kişilere gel orada numaralarında çıkması lazım. daha sonra uygulamayı kur giriş yap androidden hesaplara gel outlook kısmından senkronizasyon a tıkla ve kişileri senkronize et olacak yani, zaten orada bu sistemin mevcut olduğunu göreceksin. şayet olmaz ise numaraların hesapta yok demektir.

• quote:

quote:

quote:

öncelikle sen wp kullanırken numaraları outlook hesabına entegre ettin mi ona bak, outlook a giriş yap sol üstten kişilere gel orada numaralarında çıkması lazım. daha sonra uygulamayı kur giriş yap androidden hesaplara gel outlook kısmından senkronizasyon a tıkla ve kişileri senkronize et olacak yani, zaten orada bu sistemin mevcut olduğunu göreceksin. şayet olmaz ise numaraların hesapta yok demektir.

hem outlloka hemde hotmail hemde gmail ile senkronize ettim. şu an gözüküyor kişiler. sağolasın

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• whatsapp mesajlarım ve normal mesajlarımı nasıl aktaracağım bilen var mı ?
    whatsapp mesajlarım ve normal mesajlarımı nasıl aktaracağım bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 18 Haziran 2016; 8:54:31 >
  • quote:

Telefonlar için Samsung'un smart switch uygulamasına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Bu arada hayırlı olsun.

• Bende windows phone dan geçip geri gelenlerdenim. Nasıl oldu diyeceksiniz çok sevdiğimden değil mecburiyetten geri döndüm. Windows phone benim ilk akıllı telefonumdu 1450 tl ye aldım lumia 925 i 3 sene oluyor. Bu 3 senede beklediğim ilerleme olmadı. Ayrıca çok ihtiyaç duyduğum uygulamalar yok forexle ve borsayla ilgileniyorum bir metatrader yok mesela büyük bir eksiklik. Artık windows phone sona yaklaştı bundan sonra zor ölüme doğru ilerliyor. 2 ay kadar once lg g4 aldım bir ay kullandım ve dedim ki arkadaş ben ne işkence etmişim yahu kendime windows telefonu kullanmakla. Resmen dünyanın bilgisi önüme serildi sanki. 1 ay once telefonu kaptırdım sevdiceğime telefonu bozuldu :) Şimdi lg g5 almayı düşünüyorum 1800 tl ye parelel hayırlısı bakalım.

• sağolasın . daha iyileri senin olsun

smart swicth i deneyeceğim.

düzenleme: ios andrroid ve blackberry var ama wp yok uygulamada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Haziran 2016; 1:36:34 >
  • orjinal instagram dan resimleri kaydedemiyorum. geçmiş beğenilerimi göremiyorum rudy hyun u saygıyla anıyoruz

iki sorum var ?

instagram da takip ettiklerimi başkaları görebilir mi ?

resimleri indirmenin yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Haziran 2016; 3:03:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.