Şimdi Ara

androidden iosa geçiş gamecenter bilinmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay önce orumdan bi arkadaştan köy takasladım. Fakat köyün gamecenter hesabı kayıp. Androidde bi gmaile kayıtlı. Ben bu köyü tekrar iosa geçirebilir miyim? yani varmı böyle bi imkan yada ios üzerinden o kayıtlı gmail hesabıyla oynayabilirmiyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

the last one is coming but y'all don't even ready that sh*t
  • Android'de herhangi bir Google+ hesabına kayıtlı olan oyunu tekrar farklı bir Android cihaza ya da iOS işletim sistemli bir cihaza aktarabilirsiniz. Denemedim ama en azında Supercell bunun olabileceğini söylüyor. Aşağıdaki Supercell alıntısına bakabilirsin.

KÖYÜMÜ BAŞKA BİR CİHAZA NASIL AKTARIRIM?

iOS-iOS (iPhone, iPad, iPod Touch)
    Köyünün şu an açık olduğu cihazdaki Game Center hesabın ile ilişkilendirilmiş olduğundan emin ol. Sonra, köyünü aktarmak istediğin cihazdaki Game Center hesabına giriş yap. Clash of Clans'i başlattıktan sonra, eski köyünün yüklenmesi bildirilecek.

Android-Android
    Önce ana cihazında köyünü bir Google+ hesabına bağlaman gerek. Sonra bu aynı hesabı, yeni cihazın Ayarlarına eklemelisin (Kullanıcılar > Yeni kullanıcı ekle). Sonrasında Clash of Clans'i başlat, "Google+ ile giriş yap"a dokun ve e-posta adresini seç. Aktarımı onaylayan bir açılır mesaj alacaksın.

iOS-Android ya da tam tersi
    Oyun içi ayarlardaki "Bir cihazı bağla" seçeneğini kullan. İki cihazı da elinin altında bulundur, oyunu iki cihaza da yüklediğinden emin ol, ikisinde de "Bir cihaz bağla" seçeneğine dokun ve ekrandaki talimatları izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: .BOZKURT.

Android'de herhangi bir Google+ hesabına kayıtlı olan oyunu tekrar farklı bir Android cihaza ya da iOS işletim sistemli bir cihaza aktarabilirsiniz. Denemedim ama en azında Supercell bunun olabileceğini söylüyor. Aşağıdaki Supercell alıntısına bakabilirsin.

KÖYÜMÜ BAŞKA BİR CİHAZA NASIL AKTARIRIM?

iOS-iOS (iPhone, iPad, iPod Touch)
    Köyünün şu an açık olduğu cihazdaki Game Center hesabın ile ilişkilendirilmiş olduğundan emin ol. Sonra, köyünü aktarmak istediğin cihazdaki Game Center hesabına giriş yap. Clash of Clans'i başlattıktan sonra, eski köyünün yüklenmesi bildirilecek.

Android-Android
    Önce ana cihazında köyünü bir Google+ hesabına bağlaman gerek. Sonra bu aynı hesabı, yeni cihazın Ayarlarına eklemelisin (Kullanıcılar > Yeni kullanıcı ekle). Sonrasında Clash of Clans'i başlat, "Google+ ile giriş yap"a dokun ve e-posta adresini seç. Aktarımı onaylayan bir açılır mesaj alacaksın.

iOS-Android ya da tam tersi
    Oyun içi ayarlardaki "Bir cihazı bağla" seçeneğini kullan. İki cihazı da elinin altında bulundur, oyunu iki cihaza da yüklediğinden emin ol, ikisinde de "Bir cihaz bağla" seçeneğine dokun ve ekrandaki talimatları izle.

Hocam köy zaten bağlı diye bildirim çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.