Şimdi Ara

Android yazılımı silindi yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung GT-S5570i cep telefonunun android yazılımı silinmiştir. Android yazılımını tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

Odin Multi Downloader telefonumu görmüyor. Samsung USB Driver'ı da yükledim, o da olmuyor. Telefon şu anda açılmıyor. Sadece download modu ve recovery moduna girebiliyor. Telefonun SD kartında rom var ama yüklenmiyor. Çünkü telefonuma clockword recovery yüklenmiyor.

• sp flash tool ile rom at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

sp flash tool ile rom at

nasıl yapılacağını söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

quote:

sp flash tool ile rom at

valla bende konusunu gördün öyle yaptım biraz uzun bi konu
  • quote:

quote:

quote:

sp flash tool ile rom at

konu linkini paylaşır mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sp flash tool ile rom at

http://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm bu general mobile discovery için ama tele bişey olabilir siz yinede yapmayın garantiye yollayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sp flash tool ile rom at

http://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm bu general mobile discovery için ama tele bişey olabilir siz yinede yapmayın garantiye yollayın

telefonum samsung zaten markası farklı olduğu için yapmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Samsung GT-S5570i cep telefonunun android yazılımı silinmiştir. Android yazılımını tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

Odin Multi Downloader telefonumu görmüyor. Samsung USB Driver'ı da yükledim, o da olmuyor. Telefon şu anda açılmıyor. Sadece download modu ve recovery moduna girebiliyor. Telefonun SD kartında rom var ama yüklenmiyor. Çünkü telefonuma clockword recovery yüklenmiyor.

pcye samsung driverleri yükledikten sonrada görmüyorsa ya usb kablonuzda sorun var yada pcnizde media player 11 den eski bir sürüm yüklüdür ara kablonuzu ve media player sürümünüzü kontrol edin. Bu sorunları giderdikten sonra odin ile yazılım yükleyebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Samsung GT-S5570i cep telefonunun android yazılımı silinmiştir. Android yazılımını tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

pcye samsung driverleri yükledikten sonrada görmüyorsa ya usb kablonuzda sorun var yada pcnizde media player 11 den eski bir sürüm yüklüdür ara kablonuzu ve media player sürümünüzü kontrol edin. Bu sorunları giderdikten sonra odin ile yazılım yükleyebilirsiniz..

Bilgisayarda Windows 7 yüklü ve Media Player sürümü güncel (12.0.7601.17514) . USB kablosunu değiştirdik olmadı. Başka bilgisayarda denedik yine olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.