Samsung GT-S5570i cep telefonunun android yazılımı silinmiştir. Android yazılımını tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor?
Odin Multi Downloader telefonumu görmüyor. Samsung USB Driver'ı da yükledim, o da olmuyor. Telefon şu anda açılmıyor. Sadece download modu ve recovery moduna girebiliyor. Telefonun SD kartında rom var ama yüklenmiyor. Çünkü telefonuma clockword recovery yüklenmiyor.
sp flash tool ile rom at
quote:
Orijinalden alıntı: Wjéasz
sp flash tool ile rom at
nasıl yapılacağını söyler misin?
quote:
Orijinalden alıntı: musa.075
quote:
sp flash tool ile rom at
valla bende konusunu gördün öyle yaptım biraz uzun bi konu
quote:
quote:
quote:
sp flash tool ile rom at
konu linkini paylaşır mısın?
quote:
quote:
quote:
quote:
sp flash tool ile rom at
Samsung GT-S5570i cep telefonunun android yazılımı silinmiştir. Android yazılımını tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor?
Odin Multi Downloader telefonumu görmüyor. Samsung USB Driver'ı da yükledim, o da olmuyor. Telefon şu anda açılmıyor. Sadece download modu ve recovery moduna girebiliyor. Telefonun SD kartında rom var ama yüklenmiyor. Çünkü telefonuma clockword recovery yüklenmiyor.
pcye samsung driverleri yükledikten sonrada görmüyorsa ya usb kablonuzda sorun var yada pcnizde media player 11 den eski bir sürüm yüklüdür ara kablonuzu ve media player sürümünüzü kontrol edin. Bu sorunları giderdikten sonra odin ile yazılım yükleyebilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: focus1
quote:
pcye samsung driverleri yükledikten sonrada görmüyorsa ya usb kablonuzda sorun var yada pcnizde media player 11 den eski bir sürüm yüklüdür ara kablonuzu ve media player sürümünüzü kontrol edin. Bu sorunları giderdikten sonra odin ile yazılım yükleyebilirsiniz..
Bilgisayarda Windows 7 yüklü ve Media Player sürümü güncel (12.0.7601.17514) . USB kablosunu değiştirdik olmadı. Başka bilgisayarda denedik yine olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme