Şimdi Ara

Android - Windows (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lumia 925 kullanıyorum 1 yıldır. lanet ettim ben olsam almam arkadaş. herşeyi kötü yemişim stabilitesini sanki hiç kasmıyor. deli gibi ısınıyor değişik bişey bence alma ben illet ettim. iphone a geçmeyi düşünüyorum
  • Magazalardaki tehsir modellerin hicbirinde guncellemeler yuklu degil. Oradaki modeller uzerinde sistemi deneyip karar vermeyin. Cevrenizde w8.1 lumia kullanan var ise onlarin cihazini inceleyin.

920,925,1320,820 ve yeni gelecek 535 aradiginiz fiyat araliginda alinabilir modeller. Onceliginiz pil ise 1320 yi tek gecerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ -- 2 Ocak 2015; 23:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp iyidir bende lumia 820 almayı düşünüyorum yakın bir zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Bekletinize cevap verecekse alın. Aldıktan sonra wp şöyle wp böyle konuları açmayında. Mağazaya bakın kullandığınız uygulamara filan ona göre kararınızı verin.

öncelikle geçmiş olsun.

egowest arkadaşımız çok doğru söylemiş. eğer ilk kez akıllı telefon alacak olsaydınız hiç düşünmeden WP tercih edebilirdiniz. ancak androidden WP'ye geçiş yapacaksanız, WP sistemini, kullanımını önce iyi incelemeli, beklentilerinizle karşılaştırmalı ve ne aldığınızı, neye para ödediğinizi bilmelisiniz.

Zira, ürün-sistem özellikleri ve beklentiler arasında fark yaşayan arkadaşlarımızın yorumları, Windows Phone sistemini, bilmeyen kişilere çok farklı yansıtmakta. ve diğer arkadaşlar da hak verecektir ki; önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan zor !

ben "bıkkınlıkla, androide öfkeyle" androidi bırakarak WP kullanmaya başladım ve aradığımı buldum. Hem de öyle yüksek bir model ya da amiral gemisinde değil, 512 Ram ile canavar gibi çalışan bir Lumia'da.

Sistem aynı olduğundan siz sadece donanıma karar vereceksiniz. güncelleme desteği konusunda pek endişeniz olmasın ancak yeni modeller tercih ederseniz diğer modellerden daha uzun bir güncelleme desteğine sahip olursunuz.

syg.

• 800 civarı vereceksen kesinlikle WP. Ama 1520'ye vereceğin parayla android/iOS'ta daha iyi değerlendirirsin paranı. Lumia 520 kullanıyorum, bataryadan çok sıkıntı çekiyorum. 1400 var, neredeyse yok gibi. 3G açık kafam rahat gezemiyorum. Ama 1520 ve 930 gerçekten güzel telefonlar. Pek bişey aramıyorsun aslında uygulama olarak da, geç derim ben.

Edit: Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 5 Ocak 2015; 12:58:48 >
  • G3 al

• quote:

Orijinalden alıntı: byprof

lumia 925 kullanıyorum 1 yıldır. lanet ettim ben olsam almam arkadaş. herşeyi kötü yemişim stabilitesini sanki hiç kasmıyor. deli gibi ısınıyor değişik bişey bence alma ben illet ettim. iphone a geçmeyi düşünüyorum

Ben de bu sorunlar yüzünden 2 ayı dolmadan sattım L925 i android bi cihaz aldım 2015 eylülde ancak MSLumia alınır.
  • Arkadaşlar,

LG L90 D405 in 2540 mAh bataryası boyutuna göre en iyisi ( 4.7 inç).
    El için en optimum telefon boyutu bana göre 4.7 inç - 5 inç arasıdır.
    Haftasonu Cevahir teknosada L1520 ve L930 a baktım. L930 gerçekten çok kaliteli sağlam malzemeli bir telefon ama onuda çaldırırsam bayağı moralim bozulur. Malum ara ara metrobüs eziyeti çekiyorum ve yine çaldırma ihtimalim yüksek. O yüzden üzülmemek adına haftasonuna kadar daha akla yatar birşey bulamazsam LG L90 alacağım. Herkese fikir paylaşımından dolayı teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Orijinalden alıntı: byprof

lumia 925 kullanıyorum 1 yıldır. lanet ettim ben olsam almam arkadaş. herşeyi kötü yemişim stabilitesini sanki hiç kasmıyor. deli gibi ısınıyor değişik bişey bence alma ben illet ettim. iphone a geçmeyi düşünüyorum

Ben de bu sorunlar yüzünden 2 ayı dolmadan sattım L925 i android bi cihaz aldım 2015 eylülde ancak MSLumia alınır.

saçma abi. evdeki her telefon bizim modeme bağlanıyor ben bağlanamıyorum.

Tp link lerle çakışıyomuş bazı wp telefonlar. geldi beni buldu kamera övüyolar övülcek hiçbir tarafı yok. ön kamera desen selfie bile çekemezsin. arkadaşlar oyun oynuyor yükle sende oyna diyor. YOK Kİ demek zorunda kalıyorum. 101 okey bile yok !.

Windows alan bir insanın +50 yaşında olması lazım. sadece alo dicek onu demek için bu kadar para vericek. başka açıklaması yok

• Şahsen WP kullanıyorum. Ancak WP ile android bence kıyaslanamaz. Şöyle ki WP u aldığım güne lanet ediyorum.
    ilk olarak store açısında WP mağazası ile Google Play asla kıyaslanamaz. WP un bazı uygulamalar aslında iyi. Örneğin Bing'in uygulamaları fakat genel olarak mağaza çok kötü ve boş.
    WP genel olarak hızlı fakat aşırı ısınmalar olabiliyor.
    Kısacası "Android Al"

• byprof kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız anlatabilirmisiniz almayı düşünüyorumda 925 i

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: osman347

Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız

Sistem akıcı ve güzel telefon sağlam ve kamerası güzel.İşletim sistemi ve arayüz çok daha gelişmiş olmalı,bildirim menüsü eksik,telefon internette gezerken bile çok ısınıyor ve şarjı 2 saatte bitiyor.Facebook falan androiddeki gibi değil.w10 eylülde çıkacakmış tam sürüm olarak ama sanmıyorum 2016 yı bulur.Beni bunlar soğuttu ve L925 i telefoncular almıyor 2.el olarak wp diye.Şuan piranha zen kullanıyorum android iyidir ama w10 çıkınca yine bi bakıcam tabi wp ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman347

Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız anlatabilirmisiniz almayı düşünüyorumda 925 i

Yaşadığım sorunlardan bahsedeyim.
    1. olarak telefon ne yaparsan yap ısınıyor whatsapp da bile ısınıyor. her telefon ısınıyor demeyin bildiğin alev alıyor.
    2. olarak oyun oynamayı bi geçiceksin. oyuna girdinmi şarj anormal şekilde gidiyor. + ısınıyor. zaten ısınınca ne yaparsan yap fazla şarj gitmeye başlıyor.
    3. kamera güzel diyorlar ben bi ortamda hiç fotoğraf çekmiyorum acıkcası utancımdan. selfie çekemiyosun zaten ön kamera webcam gibi bişey. retrica falan yok zaten.
    4. market yok bakkal var.
    5.stabil diyorlar. kaç kere kitlendi telefon ve kapatamıyosun kitlenince batarya çıkmıyor zaten. şarjın bitmesini bekliyorsun..
    6. telefon ısınınca (yazın oluyor genelde) telefon grafikleri kafayı yiyor verdiği renk bi an açık sarı mesela bi an kapalı sarı. ekran bi an parlak bi an mat oluyor.
    7. satmaya kalksan satılmıyor.
    8. arkadaş ortamında hala o telefonlar kaldımı muhabbeti..
    9. bana gelen güncellemeyi arkadaşa söyledim o zaten yokmuydu olum diyor. çok geç güncellemeler geliyor uygulamalara.
    daha vardır eminim aklıma gelen bunlar. ürünü kötülemeye çalışmıyorum yalnış anlama ama bunlar açık gerçek.

1. Isınma sorunu için birşey diyemiycem 925 lerde var evet.
    2. Oyun konusunda şarjın hızlı bitmesi normal bence ie yi yarım saat kullansam %50 olur şarj o derece benim 720 de :)
    3. 925in kamerası gerçekten güzel hocam. benim 720 de 6.7 mp var doğru açı,ışık ve odaklama ile çok güzel fotograflar çekiyor. belki kameranızda sorun vardır.
    4. Aslında bu market olayıda tamamen kişisel bence. Bana fazlasıyla yetiyor. Androiddeki gereksiz uygulamalara ihtiyacım yok. ( kişisel birşey şu yok bu yok demeyin )
    5. stabillik konusuna laf ettirmem hocam :D şu zamana kadar öyle dondu kaldı olayı yaşamadım durduk yere. geçen vlc yükledim onu açamadı ne hikmetse bende soft reset attım. ayrıca kilitlenirse şarjın bitmesini beklemenize gerek yok. ses kısma+güç tuşuna 10 sn basılı tutup çekerseniz telefon yeniden başlıyor.
    6. bu konudada birşey diyemem uzun zamandır kullanıyorum hiç böyle birşey görmedim açıkçası. yaşadığınız yer nemli ise olabilir. yada yazın çok terliyorsanız :)
    7. satılmıyor, satılmıyor, satılmıyor,... Adam 720 ye 100 tl veririm dedi bende sağol kalsın dedim :) bu konuda bende çok muzdaripim. Yakın birine hediye ederim herhalde, yada evde durur taş gibi telefon :)
    8. Telefonu nerde çıkarsam renginden dolayı bir ilgi görüyor. ve şu zamana kadar iphone olsun, andorid kullanan tüm mobil cihazların yanında hiç ezdirmedi kendini sağolsun. Hiçbirşey geri kalmadı hatta hep ileride oldu bazı kısımlarda. kasa sağlamlığı, ekranı, navigasyonu vs. Hiç unutmam birgün arabada 4 kişiyiz arkadaşta iphone 5s var, diğerinde note 2 başka birindede discovery var. Aynı anda navigasyonarı açtık onlarınki daha yerlerini tam olarak saptamayamadan ben rotayı yazmış hızımıza bakıyordum :)
    9. güncellemede konusundada evet haklısınız. biraz geciktiriyor.

Öyle yani içimden geldi yazayım dedim bunları :D

• egowest kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için te?ekkürler herkesin farkly yorumlary ve ihtiyaçlary var tabi :) ama genç birine önerilmeyecek bi telefon bence :) gitsin android yada ios alsyn bence :)
    6. Madde bir sorun değil cihazın özelliğidir. Ayarlardan güneş altında okunabilirlik ayarını kapatırsanız o renk değişiminin sebebini anlarsınız. Güneş altında renkleri değiştirerek ekran görünürlüğünü arttırmak için kullanılan 925 modelinin sahip olduğu yazılım destekli donanımsal bir özelliktir.

• Durup dururken basina is almak istemiyorsan wp ye bulasma. En kotu moto g alirsin, wp den cok cok daha rahat edersin. Su an icin eziyet wp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 6 Ocak 2015; 2:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

6. Madde bir sorun değil cihazın özelliğidir. Ayarlardan güneş altında okunabilirlik ayarını kapatırsanız o renk değişiminin sebebini anlarsınız. Güneş altında renkleri değiştirerek ekran görünürlüğünü arttırmak için kullanılan 925 modelinin sahip olduğu yazılım destekli donanımsal bir özelliktir.

hocam onu bilmiycek kadar cahil bir insan değilim :) benimki farklı bir olayı evde mesela çok ısınınca telefon ekranı aşşağı kaydırıyosun biraz telefon renkleri açık veriyor yukarı cıkarıyosun mat oluyor. aynı parlaklıkta bi daha canlı bi daha cansız.

sarı renk hardal sarısına dönüyor bildiğin. güneş ışığında okunabilirlik farklı bişey biliyorum onu yalnış anlamışınız beni

Estafurullah hocam ne cahilliği. Evet cihazda kullanılan işlemci çok ısınan bir işlemci ve maalesef bunun yarattığı birden fazla problem mevcut.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.