Şimdi Ara

Android Vitrini Ve S/3 750 Tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Sitehttps://www.androidvitrini.com/ Güvenilir mi ?

Samsung S3 750 TL Diyor Dolandırıcılık Gİbi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 22 Kasım 2012; 23:20:14 >

• bende gördüm gerçekmi acaba :S
  • işlemcisi 2 çekirdek ram ya 512 yada 768 1 gb deil super plus amoled ekran değil kamera 5mp. ekran çözünürlüğü düşük android 4.1.9 diye geçen herhangi bir sürüm kurulu dubai malı diye geçer dokunmatik fena değil güncelleme olmaz kasa orjinal yeterlimi bu kadar sorun

- alıntıdır -
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

işlemcisi 2 çekirdek ram ya 512 yada 768 1 gb deil super plus amoled ekran değil kamera 5mp. ekran çözünürlüğü düşük android 4.1.9 diye geçen herhangi bir sürüm kurulu dubai malı diye geçer dokunmatik fena değil güncelleme olmaz kasa orjinal yeterlimi bu kadar sorun

- alıntıdır -

İyide %100 orjinal yazmışlar gerçi ben de inanmam böyle şeylere ama du bakalım..
  • www.androidvitrini.com sitesini ben de az önce gördüm. Birden çok heyecanlandım. Alasım geldi. Ama kendimi zor da olsa frenledim. Buraya baktım. Buradaki mesajlar 22 Kasım'a ait. Bugün 24 Kasım. Androidvitrini.com bugün de aynı indirimi yapıyor. Hani sadece "bugüne özel"di. Demek ki işin içinde bir iş var. Haftaiçi olarak müşteri hizmetlerini duyurmuşlar. Ben aradım açan olmadı. "Bugüne özel" indirim uyguluyorsan cumartesi de olsa müşteri hizmetleri cevap vermeliydi.
  • ofiyata arızalı garantisiz yurtdışşı 2.el S3 ler satılırken gerçekten bu indirime inanıyormusunuz? Alırsanız ya dandik bir replika yada krem mendil vb gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy318

www.androidvitrini.com sitesini ben de az önce gördüm. Birden çok heyecanlandım. Alasım geldi. Ama kendimi zor da olsa frenledim. Buraya baktım. Buradaki mesajlar 22 Kasım'a ait. Bugün 24 Kasım. Androidvitrini.com bugün de aynı indirimi yapıyor. Hani sadece "bugüne özel"di. Demek ki işin içinde bir iş var. Haftaiçi olarak müşteri hizmetlerini duyurmuşlar. Ben aradım açan olmadı. "Bugüne özel" indirim uyguluyorsan cumartesi de olsa müşteri hizmetleri cevap vermeliydi.

indirim hala devam ediyo sitede :D ama inanmayın dostlar ürün dubai malı s3 yolluyorlar ama made in dubai :)

• http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1464672/androidvitrinicom-urun-teslimi-yapilmadi/z7100

alan biri basina gelenleri yazmis uzak durmak lazim zaten o fiyata o urunun imkanı yok aç gözlü davranıp kazık yememek lazım
  • ARKADAŞLAR BEN DOLANDIRILDIM GALIBA BURANIN TELEFON NUMARASINI BİLEN VAR MI ????????????
  • çakma ürün yollamışlar

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1464672/androidvitrinicom-urun-teslimi-yapilmadi/z7100
    quote:

Değerli arkadaşlar, bu ürün 23 Kasım Cuma günü elime ulaştı yurtiçi kargo vasıtasıyla. Kargoy normalinden bir hafta sonra geldi. Şirket ile defalarca telefon görüşmesi yaptım, daha sonra gelebildi ürün. Firma kesinlikle sağlam değil ve de kesinlikle güvenilmez. Yaptığım görüşmelerden sonra daha da kuşkulanmaya başladım. Bana gelen kargoda firmanın açık adresi yok, çekilen tutarda Grup ayar lojistik görüköyor, kargoda ise ocak yada o ile başlayan bir firma adı vardı. kargo paketini atmadım bende delil olarak duruyor. Benim telefon numaram da bilerek yanlış olarak yazmışlar. Kargonun içinde Çin malı ve adiii bir ürün beyaz renkli galaxsy s ııı bir ürün. çok kalitesiz bir ürünün yanında, GARANTİ BELGESİ YOK BUNUN YANINDA FATURA DA YOKTU. ben en kısa zamanda Tüketici HAkem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Bankam ile de iribata geçtim. HARCAMA İTİRAZ FORMU doldurdum. Onlardan da sonuç bekliyorum. Kargoyu olduğu gibi iade etmek istemedim, giderse bi daha geleceğini düşünmek bile istemedim, üstelik geri dönüş adresi de yoktu. Şirket yetkilileriyle görüşmelerden sonra ancak KARGO TAKİP numarası aldım vermek istemiyorlardı. Hatta boş bir kutu bile bekler oldum. Hakkımı arayacağım sonuna kadar. Telefon ne zaman bozulacak ne zaman kapanacak endişesi taşımaktayım. Gelişmelerden sizi haberdar etmyi düşünyorum... selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 7 Aralık 2012; 14:14:20 >

• ya bana acil tel numarası lazım inexo yardımcı ol benimde 750 tl gitti banka umarım dilekceden sonra para iadesi verir
  • Aynı yerden bizim iş yerindeki arkadaş da aldı telefon arızalı geldi geri gönderdi gidiş o gidiş daha da haber yok...
  • hiç şaşırmadım sız son model mercedesın 10mılyar oldugunu gordunuzmu hıc.Diğer alanlar salaktı ztn 1.7 fln para vverıo bu 750 tl işin içinde birşey oldugu bellı zatn
  • Dün itibari ile adliyeye giderek dolandırıcılık büro amirliğine suç duyurusunda bulundum.Herkes gidip ifade verip bu firma hakkında hakkını arasın diyorum, şöyleki sırasıyla 1.Adliyenin içersindeki kırtasiyeden 1 adet pembe dosyalık ve hazır dilekçe kagıdı alınarak doldurulacak 2.dilekçeye Grup ayar lojistik otomotiv ltd.sahibi Erdem AYAR cep telefonu 0532 168 26 96 iş yeri adresi :Merkez mahallesi marmara caddesiYusuf çavuş iş merkezi No:29/46 Avcılar İstanbul bu şikayet edeceğimiz kişinin bilgileridir.Herkese kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.