Şimdi Ara

ANDROİD UZMANLARI BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır xperia tx kullanıcısıyım. Telefonumdan da memnundum. Ancak son güncellemeler ile chrome falan aşırı kasmaya başladı. Aslında telefon epey şişmeye başladı. Bende custom rom arayışına girdim.Arayışlarım sonucu şu rom u buldum.
    http://forum.xda-developers.com/xperia-t-v/orig-development/tx-cyanogenmod-12-homebuild-t2946762

Romu geliştiren kişiyi 2 aydır takip ediyorum, hemen hemen her sorunu halletti. Bugün kullanan birine mesaj attım sıkıntı yok bug kalmadı diye bir geridönüş yaptı.

Biraz uzun yazdım kusura bakmayında bu konuda epey cahilim daha önce hiç rom yüklemedim. Sorularıma gelecek olursak;

1-Bu linkte verdiğim roomu nasıl yüklerim.
    2-uygulamarın yedeğini alsam yüklediğim romda tekrar kurabilirmiyim?
    3-herhangi bir sorunda tekrar telefonu orjinal roma nasıl çeviririm.
    4-olduda eski roma dönersem telefonumdaki tüm bilgileri nasıl yüklerim ayarları appsleri falan.
    5-cyanogen romu gerçekten sorunsuz mu yoksa 1 2 ay sonra stabilitesi gider mi?
    6-Kernel farklı rom farklı birşey mi
    ?
    NOT:Konuyu buraya açmamın sebebi samsung kullanıcısının çok olması. Mobilden yazıyorum yazım hataları için kusurabakmayın.
    LÜTFEN BİLALE ANLATIR GİBİ ANLATIN. GERÇEKTEN BİR BİLGİM YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 13 Mart 2015; 1:59:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

Arkadaşlar 2 yıldır xperia tx kullanıcısıyım. Telefonumdan da memnundum. Ancak son güncellemeler ile chrome falan aşırı kasmaya başladı. Aslında telefon epey şişmeye başladı. Bende custom rom arayışına girdim.Arayışlarım sonucu şu rom u buldum.
    http://forum.xda-developers.com/xperia-t-v/orig-development/tx-cyanogenmod-12-homebuild-t2946762

Romu geliştiren kişiyi 2 aydır takip ediyorum, hemen hemen her sorunu halletti. Bugün kullanan birine mesaj attım sıkıntı yok bug kalmadı diye bir geridönüş yaptı.

Biraz uzun yazdım kusura bakmayında bu konuda epey cahilim daha önce hiç rom yüklemedim. Sorularıma gelecek olursak;

1-Bu linkte verdiğim roomu nasıl yüklerim.
    2-uygulamarın yedeğini alsam yüklediğim romda tekrar kurabilirmiyim?
    3-herhangi bir sorunda tekrar telefonu orjinal roma nasıl çeviririm.
    4-olduda eski roma dönersem telefonumdaki tüm bilgileri nasıl yüklerim ayarları appsleri falan.
    5-cyanogen romu gerçekten sorunsuz mu yoksa 1 2 ay sonra stabilitesi gider mi?
    6-Kernel farklı rom farklı birşey mi
    ?
    NOT:Konuyu buraya açmamın sebebi samsung kullanıcısının çok olması. Mobilden yazıyorum yazım hataları için kusurabakmayın.
    LÜTFEN BİLALE ANLATIR GİBİ ANLATIN. GERÇEKTEN BİR BİLGİM YOK.

Simdi Ilk once Gerekenler

Telefonun Modeline uygun Root Dosyasi
    ODINDEN Flashlanacak telefona Administrator yetkisi verdiginizi dusinun

Telefona uygun özel cwm dosyasi clorkworkmode diye gecer

Sonra romu indirip Sd karta aticaksin cwm den flashlicaksin

Rom kernel farkli seyler Kernel genelde romun icinde gelir

Herhangi bir ters durumda telefonunuzun mevcut android surumlu romunu temin edin telefon acilmassa onu flashlarsiniz eski surum olursa telefon acilmaz .

Ilgili videolari izleyin bilmiyosaniz bulasmayin tavsiyeler bu kadar
    bol sanslar

• @toress86 adlı arkadaşımız gereken cevapları vermiş takıldığın yer olsa bana da sorabilirsin.
  • Arkadaşlar ben tam anlamadım.

http://forum.xda-develo...d-12-homebuild-t2946762

Bunu nasıl yükleyeceğimi biri anlatabilir mi?

İstediğim bunu yüklemek. Yükledikten snra ise mesajlarım uygulama ayarlarımın mümkünse durmasını sağmaka. Olduda bir sıkıntı çıkarsada telefonu şuan kullandığım roma recovery yapmak.

İs it possible?

• quote:

Arkadaşlar ben tam anlamadım.

İstediğim bunu yüklemek. Yükledikten snra ise mesajlarım uygulama ayarlarımın mümkünse durmasını sağmaka. Olduda bir sıkıntı çıkarsada telefonu şuan kullandığım roma recovery yapmak.

İs it possible?

Arkadasim dedigim gibi telefonunun modeline uygunsa onu kurarsın kurmak icin root yetkisi ve telefon modeline ozel cwm gereklidir custom rom kurdugun icin veriler silinir hersey gider

SIKINTI OLURSA ROMDA ORJINAL ROM INDIRIRSIN INTERNETTEN ODIN IOE FLASHLARSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

quote:

İs it possible?

Arkadasim dedigim gibi telefonunun modeline uygunsa onu kurarsın kurmak icin root yetkisi ve telefon modeline ozel cwm gereklidir custom rom kurdugun icin veriler silinir hersey gider

Uğraştım yapamadım, herkes bşyler yazmışta mesela ben unlock için sony den code aldım. Bunun için android sdk nın içinde usb driver girmem gerekiyormuş değiştireceğim driver ise sdk da extra usb driver içindeymiş 2 günde zor buldum sonra yapamadımda zaten. Romları kullanan kullanıcılar belli bir seviyeye gelmiş çoğu küçük detayları atlıyorlar kurulum yaparken ee tabi biz treni kaçırdık eskiyi kullnmaya devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toress86

quote:

İs it possible?

Uğraştım yapamadım, herkes bşyler yazmışta mesela ben unlock için sony den code aldım. Bunun için android sdk nın içinde usb driver girmem gerekiyormuş değiştireceğim driver ise sdk da extra usb driver içindeymiş 2 günde zor buldum sonra yapamadımda zaten. Romları kullanan kullanıcılar belli bir seviyeye gelmiş çoğu küçük detayları atlıyorlar kurulum yaparken ee tabi biz treni kaçırdık eskiyi kullnmaya devam

Dedigim gibi biraz arastirman lazim biraz da cesaret herseyi dogru yaparsan hicbirsey olmaz merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.