Şimdi Ara

Android uygulaması isim önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok can sıkıcı bir oyun yapıyorum, millet sinir olsun bırakamasın diye, belki tutar.

Maximum 15-20 saniye dayanabilecekler ortalama, ama 60-70 saniyeyi de görebilsinler istiyorum.

"az daha dayan" tarzı bir isim arıyorum. İsim olarak "10 Seconds" düşündüm, ama sonra oyunun zorluğunu değiştirirsem bunun geçerliliği kalmıcak, "Endured" ismi de katlanmış dayanmış tarzı bir anlamı var.

Yaratıcı İngilizce isim önerileri bekliyorum, eğer isim önerinizi uygularsam ve uygulama tutarsa sizi de görürüm. Mantığı çok basit ve aşırı sinir bozucu birşey.

• Sık Dişini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıldırrr
  • don't give up işini görebilir. kullanılıyorsa never give up gibi varyasyonları kullan. oyunu taşıyabilir bence bu isim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakin indirme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHardy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A Few Seconds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naysırdaysır -- 22 Mart 2015; 0:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Oyunu merak ettim

Şuan eski bir oyundan kalan Java kodları var sadece Eclipse'de yazılı olarak, oyun diye birşey yok yani şuan ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyya

Çok can sıkıcı bir oyun yapıyorum, millet sinir olsun bırakamasın diye, belki tutar.

Maximum 15-20 saniye dayanabilecekler ortalama, ama 60-70 saniyeyi de görebilsinler istiyorum.

"az daha dayan" tarzı bir isim arıyorum. İsim olarak "10 Seconds" düşündüm, ama sonra oyunun zorluğunu değiştirirsem bunun geçerliliği kalmıcak, "Endured" ismi de katlanmış dayanmış tarzı bir anlamı var.

Yaratıcı İngilizce isim önerileri bekliyorum, eğer isim önerinizi uygularsam ve uygulama tutarsa sizi de görürüm. Mantığı çok basit ve aşırı sinir bozucu birşey.

Hold On

• Neyse isme karar verdim, konudan çıkmadı maalesef. Bakalım forumda yayınlarım belki uygulamayı. (sonra gelsin 1 yıldızlar )
  • Sakın oynama "Do not play!"
  • fedfgw

malum aa bb gibi saçma salak oyunlar nasıl favori olduysa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

fedfgw

malum aa bb gibi saçma salak oyunlar nasıl favori olduysa artık

Grafikler aa gibi olacak zaten. Anlayan arkadaşlar vardır diye yazayım, oyun motoru kullanmıcam. Canvas ile yapıcam. Zaten oyun hedefim yok, bundan sonraki uygulamam çok kompleks olsun istiyorum, kafamda yine bir fikir var da, en az 4-5 aylık bir çalışma gerektiriyor. O yüzden onla uğraşana kadar marketi bir öğreneyim amaçlı bunu yayınlıcam. Şuan başladım yazmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.