Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
44
Favori
111.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerali_06

Mesajlar ozelliginde resim gonderip almada uzun suredir sikinti var her guncellemede bi umut diyorum ama duzelmiyor lutfen ilgilenin mesajdaki resme dokununca gorsel bulunamadi diyor ama kucuk resim gosteriyo

İlettim, yakın bir zamanda düzeltilecektir.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Evet ustad o özellik gelse süper olur lakin öyle acayip konular açılıyor ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Evet ustad o özellik gelse süper olur lakin öyle acayip konular açılıyor ki

Evet, isteği iletiyim belki hızlandırırız Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]  @basicodemine

Tesekkurler

• Forum icerisindeki resimlerin yukleme sureleri bu surumde uzadi.Sol altta cikan ,sayfa atlama ikonu ekrana gec geliyor.

• dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Yeni sürümde;

1.Favori konularda sayfa sonunda atlama veya son okunan sayfaya gitme özelliği çalışmıyor. Mesela 2800 mesaj atılmış bir konuda son kısımlara uygulamayı kullanarak gidemiyorum.

2. Sol alt köşede çıkan en başa veya en sona git okları ya işlevsiz ya da düzgün çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 26 Ocak 2020; 8:47:57 >
  • PM yollayamıyorum TLF. no onaylıdır diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyki -- 26 Ocak 2020; 11:31:36 >
  • İşaretlediğim yerdeki rengin değişmesi lazım.Sadece gündüz temasına göre ayarlı sanırım.
    (çok önceden bunun geri bildirimini yapmış olabilirim, tam emin değilim)

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Favorilerde haberleri vb kapatmama rağmen sürekli bildirim geliyor ve üst üste biniyor. Tümünü okundu yapıyorum. Bu sorunla karşılaşan varmı mobilde?

Ayrıca sol alttaki sayfayı aşağı ve yukarı çeken buton doğru düzgün çalışmıyor. Bazen aşağı basıyorum ortaya geliyor vb stabilize edilmesi gerek. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 27 Ocak 2020; 16:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyki

PM yollayamıyorum TLF. no onaylıdır diyor

onayınız yapılmamış görünüyor bir kod yolladım kontrol eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: deresay

İşaretlediğim yerdeki rengin değişmesi lazım.Sadece gündüz temasına göre ayarlı sanırım.
    (çok önceden bunun geri bildirimini yapmış olabilirim, tam emin değilim)

İlgili arkadaşa ilettim. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Diğerlerini kontrol ediyorum arkadaşlar.
  • Telefon numaramı yanlış yazdım ve düzeltemiyorum sms kodunu sürekli gönderiyor ancak numarayı değiştirme butonunu bulamadım ben yardımcı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uuygunn

Telefon numaramı yanlış yazdım ve düzeltemiyorum sms kodunu sürekli gönderiyor ancak numarayı değiştirme butonunu bulamadım ben yardımcı olurmusunuz.

girdiğiniz gsm numarasını caneraksoy@donanimhaber.com adresine yazar mısınız ?

• Sadece BSC haberlerinde fotoğraflar gelmiyor.
    Bir de sol alttaki grid değiştiren düğmenin altında garip bi lekelenme var, tıkladığında şekil değiştiriyor. Diğer sekmelerde de aynı durum var.

Hocam şu özelliği acilen bekliyoruz forumda açılan konular iyice zıvanadan çıktı

• DeliKulaBey kullanıcısına yanıt

@DeliKulaBey

bakalım hemen hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Hocam şu özelliği acilen bekliyoruz forumda açılan konular iyice zıvanadan çıktı

Şuan favori sayfaları, adres defteri vs yenileniyor ondan sonra olur sanıyorum hocam.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhabalar. Son 3 haftadir haberlerden Gelen bildirime tikladigimda ya uygulama acilmiyor yada haber detaylari gorunmuyor bombos bir ekran aciliyor Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.