Bildirim
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (60. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kontrol listesine bunu da alıyorum o zaman -
-
Kontrol edelim hocam listeye aldim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ek olarak alıntı yap ile cevapla'nın işlevi aynı. Alıntı yap düğmesine tıklayınca quote içine alması gerekmezmi? Masaüstü versiyonda öyle idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 22 Ağustos 2019; 17:18:5 >
Son sorun ise forum listesinde ve cevaplanan mesajlar bölümünde arada sırada Bu linkteki gibi loop oluyor. Bazen 4 kez bu loop oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 22 Ağustos 2019; 17:18:28 >
Hepsi listede bu güncellemeye yetişemese bile en yakın sürümde düzeltilecektir hocam. Hepsinin notunu şu an girmiş bulunmaktayım :) -
Uygulamayı eskisi gibi verimli kullanamıyorum. Herhangi bir konu açtığımda altındakiler yorumlar yükleniyor diyor ve o şekilde kalıyor.
-
Uzun konuları açamıyor. Önceden açabiliyorum ama artık açılmıyor. Örneğin note 8 ana konusu.
Merhaba, uygulama çöküyor mu, yoksa sistemsel bir hata mesajı mı alıyorsunuz ? Ona göre kontrolleri yapayım. -
Kontrol listesine aldım hocam teşekkürler geri bildiriminiz için :) -
Direk kapanıp tekrar açılıyor, fakat boş sayfa açılıyor
Teşekkür ederim sorun düzeltildi önümüzdeki güncellemede bu şekilde hata almayacaksınız. -
Videolarda "YouTube oynatıcı başlarken hata oldu" vs diyor izleyemiyorum bunun çözümü var mı acaba forumdan olduğunu sanmıyorum
Cihaz modelinizi ve Android işletim sistemi sürümünüzü yazabilir misiniz ? Biz de gerekli kontrolleri sağlayalım. Bu hata ile sürekli mi karşılaşıyorsunuz ? Yüzen video panelinde mi karşılaşıyorsunuz ? Bu sorular da önem taşıyor -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/131930470#131930470
Mesela bu konunun son mesajlarına 1 haftadır bakamıyorum. Son sayfaya girince boş görünüyor.
-
Sürekli Token Hatası Alıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X