Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.893
Cevap
43
Favori
110.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açamıyorum eski konumu göremiyorum saatlerdir sorun yaşıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Profil fotoğrafımı değiştirmeme rağmen 2 gündür gözükmüyor uygulamada

• Merhabalar geri dönüşünüz için teşekkürler, sorunu kontrol edip ilgileneceğiz.

• hala sorun yaşıyor musunuz hocam test ettiğimde başarılı şekilde konu açabildim ve eski konular görünüyor.

• emineakdmn kullanıcısına yanıt
    Evet sorun yaşıyorum. 9 adet konu açmışım konum durumu düzeldimi diye admin yazmış . Tek sıkıntı ve ben hala devam sıkıntı.

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] konu açtım yıne devam sorun

• Teşekkür ederim hocam ilgileniyorum

Sorunum düzeldi. İlanıma ulaşabildim düzenleme yapabilirim ama ilan geçerlilik süresi vb . Dükkana ekleme falan yapamıyorum galiba. Konumun başlıgını değiştireyım derken şimdi içeriğe ulaşamadjm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA33C99F7 -- 10 Ocak 2025; 15:24:41 >
  • Detaylarla ilgili özelden yazdım.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, bu durum düzeltildi kontrol edebilirsiniz. İyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emineakdmn

Merhabalar hocam, bu durum düzeltildi kontrol edebilirsiniz. İyi forumlar :)

Şimdi yazacaktım sorun düzeldi profil fotoğrafım gözüküyor çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ocak 2025; 21:45:25 >
  • Merhabalar, youtube linklerine tıklayınca youtube uygulamaya yönlendirmiyor. Bunu çözebilir misiniz, teşekkürler.

• konu başlıklarında resimleri kapatma özelliği gelecek mi , bu şekilde konu satıra sığmıyor onun yüzünden,
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 19 Ocak 2025; 14:9:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt

Merhabalar, geri dönüşünüz için teşekkürler sorun ile ilgileneceğiz

• Hep iyi kuruluşlar

• Kötü yazılımları önle

• A15 cihazlarda özel mesaj, forumda mesajın cevaplanması, alıntı yapılması gibi durumlarda bildirim gelmiyor. Telefon ekranı açılınca bildirim düşüyor. Ekran kapalı konumda maalesef gelmiyor, Magic V3 ve S25U cihazlarda durum aynı.Sanki uygulama ekran kapalıyken veri alamıyor. Ama forum harici haber bildirimleri geliyor.ilgilenirseniz sevinirim.

Uygulamanın tüm izinleri verilmiş ve pil optimizasyon kısmı "kısıtlanmamış" durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 25 Şubat 2025; 18:29:1 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Geri dönüşünüz için teşekkürler, kontrol ediyoruz :)

• Anasayfada Gösterilecek Modüller seçeneğinden açık veya kapalı farketmeksizin, "Cevaplananlar" modülü mutlaka anasayfada görünüyor. Bu bölümü kapatmanın imkanı yok galiba.

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkürler hocam bı bakıp kontrol edip bilgilendirelim sizi :)

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.