|
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (107. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Fotoğraftaki kim acaba? Bu işin magazinsel tarafı tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 31 Ocak 2021; 0:37:42 > -
Sanırım bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz ama ben alıştım elemana. -
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Forum ana sayfa mı konu listeme mi ekran görüntüsü atabilir misiniz rica etsek ?hocam şu an telefonum teknik serviste o nedenle ekran kaydı atamıyorum .
androidde uygulamaya ilk girdiğimizde popüler ve 24 saat içinde popüler( en çok mesaj alan mıydı öyle bir bölüm) konular
bu 2 yerden daha fazla konu görmke istediğimde genişletiyorum. O genişlettiğim yerde herhangi bir konuyu gizle dediğimde genelde ana menüde en aşağıya ya da popüler sıcak fırsatların biraz altına atıyor.
-
Ok anlaşıldı çok teşekkürler, size de çok geçmiş olsun. -
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147676880
Bu mesajda bahsettiğim sıkıntı devam ediyor hocam. @gun @Kefelon @javara
-
Tamam ilgileniyorum 👍 -
Teşekkür ederim hocam.
-
-
-
Önemli değil ilgilenip rapor edip bizide bol bol dürttüğünüz için çok teşekkürler. -
Rica ederim hocam. -
Bildirimler kısmından cevap gelmiş olan favorilerimr tıkladığımda "bu konu gösterimden kaldırılmıştır" hatası alıyorum. Ancak, aynı konuya favori konularımdan girdiğim zaman görüntüleyebiliyorum. -
@gun
Merhaba. Yeni profil sayfaları web sürümünde devreye alınmış. Hayırlı uğurlu olsun hepimize.
- Söz konusu yeni profil sayfaları android uygulamasına da entegre edilecek mi?
Çok teşekkür ederim hocam.
-
-
Tabii ama çok daha farklı -
Teşekkürler. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X