Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
11
Favori
71.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

bende aşağıdaki ürünü düşünüyorum... alan oldumu daha önce tavsiye edermisiniz

http://www.aliexpress.com/item/LOWEST-PRICE-XBMC-HW-decoding-offered-Google-TV-Box-Android-4-0-ARM-Cortex-A9-WiFi/617163885.html

birde şu var

http://www.aliexpress.com/item/2013-Free-Shipping-DVB-T-Android-4-0-TV-BOX-Google-TV-Box-IPTV-reciever-T/1046611246.html

@Tolga_06tr arkadaşım.
    1nci linkteki cihazda Kumanda göremedim. Kumandalı olanı 80.-Usd. Buna dikkat et.
    Birde tek çekirdekli 1GB ram 4 GB flash'ı var.
    şu anda 4 çekirdekli Quad Core cihazlar varken Tek çekirdek için fiyat bence pahalı.düşünmek gerekir.
    2nci linkteki cihazında işlemci ve ram özelliği aynı ve bu cihazın dvb-s2 olanı var ama sorun çıkarttığını duydum ben 2 tane geri gönderdim
    Tavsiyem 4 çekirdek Quad core (Dvb-s2 olanı yok) , 2GB ram 8 GB flash Android 4.2.2. olanıdır.
    Klavye+maus olarakta RC11 veya air maus (sadece maus)'tur. RC12 bence pek randımanlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 4 Aralık 2013; 18:29:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

quote:

bende aşağıdaki ürünü düşünüyorum... alan oldumu daha önce tavsiye edermisiniz

http://www.aliexpress.com/item/LOWEST-PRICE-XBMC-HW-decoding-offered-Google-TV-Box-Android-4-0-ARM-Cortex-A9-WiFi/617163885.html

birde şu var

http://www.aliexpress.com/item/2013-Free-Shipping-DVB-T-Android-4-0-TV-BOX-Google-TV-Box-IPTV-reciever-T/1046611246.html

@Tolga_06tr arkadaşım.
    1nci linkteki cihazda Kumanda göremedim. Kumandalı olanı 80.-Usd. Buna dikkat et.
    Birde tek çekirdekli 1GB ram 4 GB flash'ı var.
    şu anda 4 çekirdekli Quad Core cihazlar varken Tek çekirdek için fiyat bence pahalı.düşünmek gerekir.
    2nci linkteki cihazında işlemci ve ram özelliği aynı ve bu cihazın dvb-s2 olanı var ama sorun çıkarttığını duydum ben 2 tane geri gönderdim
    Tavsiyem 4 çekirdek Quad core (Dvb-s2 olanı yok) , 2GB ram 8 GB flash Android 4.2.2. olanıdır.
    Klavye+maus olarakta RC11 veya air maus (sadece maus)'tur. RC12 bence pek randımanlı değil.

Alıntıları Göster
    tivibu kampanya yapmış alıp denenebilir belki..

Tivibu ve Türkiye’nin lider uydu alıcısı markası Next & NextStar işbirliğiyle yepyeni bir hizmet!
    Kampanya kapsamında Next Pandora cihaz ve Tivibu Smart TV aboneliği 24 ay taksitle ayda sadece 21,90 TL;
    TTNET abonelerine özel aylık fiyat ise 19,90 TL!

ürünün piyasa fiyatıhttp://www.makroreyon.com/urun/next-pandora-full-hd-1080p-android-40-isletim-sistemli-uydu-alici.aspx

android uydu alıcısı kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 5 Aralık 2013; 14:12:05 >

• quote:

Tivibu ve Türkiye’nin lider uydu alıcısı markası Next & NextStar işbirliğiyle yepyeni bir hizmet!
    Kampanya kapsamında Next Pandora cihaz ve Tivibu Smart TV aboneliği 24 ay taksitle ayda sadece 21,90 TL;

ürünün piyasa fiyatıhttp://www.makroreyon.com/urun/next-pandora-full-hd-1080p-android-40-isletim-sistemli-uydu-alici.aspx

Next Pandora 290.-TL'ye kadar düşmüş.
    Hemde 12 taksitle alınabiliyor.

• quote:

quote:

Piyasa ekonomisi bu işte...

400-500 TL'ye satılan bir ürün şimdiden ikiyüzlü rakamlara düşmüş.

Aslında bu gibi forumlarda Çin'den getirdiğimiz cihazlar için;

''Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, donma-takılma-yayın bulamama gibi problemler yaşamazsınız,
    Çin Kargosu ile en geç 20 gün içinde mutlaka ürününüz gelmiş olur
    '' diyebilsek;

eminim ki Next Pandora'nın fiyatı, bir anda yüzlü rakamlara da iner.

Enpara, kart kampanyaları, avantajix vb. ödeme yöntemlerini kullanarak,
    risk almak istemeyen tüketiciler için mantıklı bir seçenek olabilir bu fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

quote:

quote:

Piyasa ekonomisi bu işte...

400-500 TL'ye satılan bir ürün şimdiden ikiyüzlü rakamlara düşmüş.

Aslında bu gibi forumlarda Çin'den getirdiğimiz cihazlar için;

''Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, donma-takılma-yayın bulamama gibi problemler yaşamazsınız,
    Çin Kargosu ile en geç 20 gün içinde mutlaka ürününüz gelmiş olur
    '' diyebilsek;

eminim ki Next Pandora'nın fiyatı, bir anda yüzlü rakamlara da iner.

Enpara, kart kampanyaları, avantajix vb. ödeme yöntemlerini kullanarak,
    risk almak istemeyen tüketiciler için mantıklı bir seçenek olabilir bu fiyat.

Alıntıları Göster
    Benim de dileğim Alacağımız ürünleri Yurtiçinden almak ,paramızın yurdumuzda kalması ve bizim firmalarımızın kazanması.
    ama gelin görün ki fahiş fiyatlarla satılan cihazların beklentileri karşılamaması ve fahiş fiyattan alan tüketici'lerin mağdur olmamsı.
    Bu cihazlar ilk çıktığında makul fiyatlardan satılsaydı veya aradaki satış yapan aracı firmalar karlarını makul seviyelerde tutsalardı
    Çin'e veya başka ülkelere tüketiciler yönelmezdi.Ben Çin'den alışveriş yapan tüketici olarak fikrim Her zaman risk vardır.hele birde yabancı
    diliniz yoksa sorun çıktığında derdinizi anlatamazsınız.Mağdur çok kişiyle karşılaştım.
    Burada ise hem yüksek fiyattan alan Kullanıcılar kandırılmış oldu. Hemde firmanın itibarı düştü.
    bir nevi 405-500.-TL'den alınan cihazlar pazara düştü diyebiliriz.
    Gönül ister ki Hiç Çin'le uğraşmadan gidip kendi ülkemizden makul fiyatlı ve beklentilerimizi karşılayacak cihazlar almaktır.
    Muadil cihaz satan 2nci firmanında fiyatlarının düştüğü bilgileri gelmektedir.

• quote:

Benim de dileğim Alacağımız ürünleri Yurtiçinden almak ,paramızın yurdumuzda kalması ve bizim firmalarımızın kazanması.
    ama gelin görün ki fahiş fiyatlarla satılan cihazların beklentileri karşılamaması ve fahiş fiyattan alan tüketici'lerin mağdur olmamsı.
    Bu cihazlar ilk çıktığında makul fiyatlardan satılsaydı veya aradaki satış yapan aracı firmalar karlarını makul seviyelerde tutsalardı
    Çin'e veya başka ülkelere tüketiciler yönelmezdi.Ben Çin'den alışveriş yapan tüketici olarak fikrim Her zaman risk vardır.hele birde yabancı
    diliniz yoksa sorun çıktığında derdinizi anlatamazsınız.Mağdur çok kişiyle karşılaştım.
    Burada ise hem yüksek fiyattan alan Kullanıcılar kandırılmış oldu. Hemde firmanın itibarı düştü.
    bir nevi 405-500.-TL'den alınan cihazlar pazara düştü diyebiliriz.
    Gönül ister ki Hiç Çin'le uğraşmadan gidip kendi ülkemizden makul fiyatlı ve beklentilerimizi karşılayacak cihazlar almaktır.
    Muadil cihaz satan 2nci firmanında fiyatlarının düştüğü bilgileri gelmektedir.

Alıntıları Göster
    Hazır konu fiyatlama ile ilgili değerlendirmelere gelmişken, bir hususu da ben ilave edeyim.

Yılbaşından sonra, bu android 1 GB/4 GB. özellikli cihazların Çin fiyatları daha da düşecektir.

Çünkü; 2 GB./8 GB. ve 4 GB./16 GB. özellikli modeller piyasaya sürülecektir. Malum android yazılımlarda sürüm güncellemeleri çok hızlı olmakta ve yazılım boyutları hızla büyümektedir.

Şimdi 50 - 60 dolar 'a satılan ürünler, 30 - 40 dolar seviyelerinden ve kargo ücresiz şekilde bolca satıldığına hep birlikte şahit olacağız.

Bir iki ay daha sabredip te, Paypal ile sipariş verenler, 1- 2 dolarlık paypal komisyonu ile cihazları çok uygun fiyatlarla edinebilirler.

Tabi ben android cihazları hiç bir zaman tavsiye etmiyorum. Ama çoğu kullanıcı internet ve medya özellikleri nedeniyle bu tür cihazları tercih etme yoluna gittiği için, fiyatla ilgili gelişmeleri haber vermek istedim.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 6 Aralık 2013; 12:24:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Hazır konu fiyatlama ile ilgili değerlendirmelere gelmişken, bir hususu da ben ilave edeyim.

Yılbaşından sonra, bu android 1 GB/4 GB. özellikli cihazların Çin fiyatları daha da düşecektir.

Çünkü; 2 GB./8 GB. ve 4 GB./16 GB. özellikli modeller piyasaya sürülecektir. Malum android yazılımlarda sürüm güncellemeleri çok hızlı olmakta ve yazılım boyutları hızla büyümektedir.

Şimdi 50 - 60 dolar 'a satılan ürünler, 30 - 40 dolar seviyelerinden ve kargo ücresiz şekilde bolca satıldığına hep birlikte şahit olacağız.

Bir iki ay daha sabredip te, Paypal ile sipariş verenler, 1- 2 dolarlık paypal komisyonu ile cihazları çok uygun fiyatlarla edinebilirler.

Tabi ben android cihazları hiç bir zaman tavsiye etmiyorum. Ama çoğu kullanıcı internet ve medya özellikleri nedeniyle bu tür cihazları tercih etme yoluna gittiği için, fiyatla ilgili gelişmeleri haber vermek istedim.

Saygılar, sevgiler.

Alıntıları Göster
    Açıkçası bende bu aralar özellikle pandora düşünüyorum zira tv kutu karmaşasında şu an. elimde next 19500 . dark android minibox var ve geçenler internet kampanyasında paket dahilinde tivibuda geldi. bu kalabalığın hakkından pandora gelir diye düşündümde bu konu fikirlerimi değiştirmeme yetti. android box ve uydu cihazım mutlak olmazsa olmazımdı amma velakin tvbuda eşimle hoşumuza gitti. 1 haftalık dizi arşivi tam eşime göre. nasıl edecez şimdi bilemedim.bu 3lüyle yola devam mı etsek yoksa bunları elden çıkarıp pandoraya mı geçiş yapsak ? alternatif çin ürünleriyle tivibu desteği alabilir miyiz ? pandorada dahil bu işe henüz hazır uygun cihaz yok mu ? ( elbette varda yazılımsal olarak stabil keyifle kullanılası var mı ?) ne tavsiye edersiniz ? özellikle pandora ile tivibu kullanan varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca 290 tlye nerde var bu cihaz ? kaç gündür araştırıyorum o seviyelerde fiyatla karşılaşamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Açıkçası bende bu aralar özellikle pandora düşünüyorum zira tv kutu karmaşasında şu an. elimde next 19500 . dark android minibox var ve geçenler internet kampanyasında paket dahilinde tivibuda geldi. bu kalabalığın hakkından pandora gelir diye düşündümde bu konu fikirlerimi değiştirmeme yetti. android box ve uydu cihazım mutlak olmazsa olmazımdı amma velakin tvbuda eşimle hoşumuza gitti. 1 haftalık dizi arşivi tam eşime göre. nasıl edecez şimdi bilemedim.bu 3lüyle yola devam mı etsek yoksa bunları elden çıkarıp pandoraya mı geçiş yapsak ? alternatif çin ürünleriyle tivibu desteği alabilir miyiz ? pandorada dahil bu işe henüz hazır uygun cihaz yok mu ? ( elbette varda yazılımsal olarak stabil keyifle kullanılası var mı ?) ne tavsiye edersiniz ? özellikle pandora ile tivibu kullanan varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca 290 tlye nerde var bu cihaz ? kaç gündür araştırıyorum o seviyelerde fiyatla karşılaşamadım ?

selamlar,
    link,
    http://www.sanalpazar.com/Next-Pandora__isp12736285
    4 Adet alabilirsin. hemde 12 taksitle.
    hatta 10.-TL'de iade de alabilrsin.Kargoda bedava
    diğer satış sitelerinde de var. araştırman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 6 Aralık 2013; 22:47:33 >

• Tesekkur ederim. Sanalpazarda bi sıkıntım oldugundan alışveris yapmiyorum o yuzden hic bakmamistim digerlerinde 2. El ilanlari var hep ve bu fiyatin ustunde hepsi.

Sonuc olarak is gorur mu acaba ? Nexte pek guvenemiyorum.. forumda bi arkadas 2 haftalik cihazini satmaya ugrasiyor sanirim bu ilani gorse cok uzulur..400 kusure aldigi ve begenmedigi cihazin bu seviyelere dusmesi aci bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 7 Aralık 2013; 6:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tesekkur ederim. Sanalpazarda bi sıkıntım oldugundan alışveris yapmiyorum o yuzden hic bakmamistim digerlerinde 2. El ilanlari var hep ve bu fiyatin ustunde hepsi.

Sonuc olarak is gorur mu acaba ? Nexte pek guvenemiyorum.. forumda bi arkadas 2 haftalik cihazini satmaya ugrasiyor sanirim bu ilani gorse cok uzulur..400 kusure aldigi ve begenmedigi cihazin bu seviyelere dusmesi aci bi durum.

Sanalpazar üzerinden 70'e yakın alış ve satış yaptım.
    Hiçbir sıkıntı yaşamadım. diğer sitelerede bakabilirsiniz.
    Ben markayı kötülemiyorum fakat gördüğüm ve denedim tecrübe olarak
    Android+uydu cihazı şimdilik randımanlı gözükmüyor.
    Ayrı ayrı alıp kullanmak bence en mantıklısı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 7 Aralık 2013; 9:42:28 >
  • Valla hocam ayrı ayrıda sıkıntı . yer kaplaması kablo kumanda karmaşası derken pek konforluda olmuyor. Şimdi tivibuyada bulastik tam oldu 3 cihaz birden sikinti oldu. Hepsindede ihtiyac oluyor vazgecemiyoruzda. Tivibu olayı diger androidlerdede oluyor mu onu merak ediyorum. Pandora icin iyi duyumlar almadim.

Valla hocam ayrı ayrıda sıkıntı . yer kaplaması kablo kumanda karmaşası derken pek konforluda olmuyor. Şimdi tivibuyada bulastik tam oldu 3 cihaz birden sikinti oldu. Hepsindede ihtiyac oluyor vazgecemiyoruzda. Tivibu olayı diger androidlerdede oluyor mu onu merak ediyorum. Pandora icin iyi duyumlar almadim.
    Bu takdirde USB 'den çalışan android cihaz medya cihazı alacaksınız. Tak TV'nin USB portuna işlem tamamdır. Enerjisini de aynı yerden almaktadır.

Dolayısı ile bu çözüm şekli ile sadece uydu işlevlerine ihtiyaç duyulan uydu cihazı kullanılmış olur.

En sağlıklısı da budur zaten...

Tivibu gibi vırtık, zırtık bir izleme sistemine de gerek kalmaz.

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-hediyeli-P16037728

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 7 Aralık 2013; 13:40:49 >

Bu takdirde USB 'den çalışan android cihaz medya cihazı alacaksınız. Tak TV'nin USB portuna işlem tamamdır. Enerjisini de aynı yerden almaktadır.

Dolayısı ile bu çözüm şekli ile sadece uydu işlevlerine ihtiyaç duyulan uydu cihazı kullanılmış olur.

Usb'den çalışan cihazlarda sadece gücü usb'den almaktadır.Benim bildiğim belki direk usb olarakta çalışan vardır.
    Yeni nesil cihazlar Görüntüyü Hdmı girişinden veriyor. Buda görüntünün daha net olaması demektir.
    Ben kullanıyorum. ne görüntü kirliliği nede cihaz fazlalığı oluyor. lcd tv'nin arkasında gözükmüyor.
    sadece klavye+maus wifi aparatını usb uzatma kablosuyla Tv'nin yanına veya altına çift taraflı bantla yapıştırıyorum.
    hem gözükmüyor hemde kumanda fonksiyonları daha hızlı çalışıyor.
    Kumanda olarak ta air maus kullanıyorum hem küçük hem şık.
    istyen arkadaşlara eklenti de gönderebilirim. yardımcı olurum.
    seyirtürk adult olmayan direk çalışan apk dosyası. her eve lazım malum çoluk çocuk var.
    http://s3.dosya.tc/server14/dOZT3f/SeyirTURKnoAdult.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 7 Aralık 2013; 19:34:37 >

• quote:

quote:

Usb'den çalışan cihazlarda sadece gücü usb'den almaktadır.Benim bildiğim belki direk usb olarakta çalışan vardır.
    Yeni nesil cihazlar Görüntüyü Hdmı girişinden veriyor. Buda görüntünün daha net olaması demektir.
    Ben kullanıyorum. ne görüntü kirliliği nede cihaz fazlalığı oluyor. lcd tv'nin arkasında gözükmüyor.
    sadece klavye+maus wifi aparatını usb uzatma kablosuyla Tv'nin yanına veya altına çift taraflı bantla yapıştırıyorum.
    hem gözükmüyor hemde kumanda fonksiyonları daha hızlı çalışıyor.
    Kumanda olarak ta air maus kullanıyorum hem küçük hem şık.
    istyen arkadaşlara eklenti de gönderebilirim. yardımcı olurum.
    seyirtürk adult olmayan direk çalışan apk dosyası. her eve lazım malum çoluk çocuk var.
    http://s3.dosya.tc/server14/dOZT3f/SeyirTURKnoAdult.rar.html

Doğru...

Yani tarif ettiğim USB 'den çalışan model; enerji sağlanması ile android cihazın yönetimi ile ilgili işlemleri USB bağlantı üzerinden sağlamaktadır.

USB bağlantılı android cihazın HDMI portundan ise, TV'ye görüntü aktarımı gerçekleştirilmektedir.

Yalnız bu cihaz uydu cihazı olmadığı için, netten aldığı görüntünün kalitesi ne ise, aldığı gibi TV'ye iletmektedir.

Yani uydu işlevi özellikli android cihazlar ile IP TV özellikli android cihazları görüntü kalitesi yönünden karşılaştırmamak gerekir. Zira video kaynakları tamamen farklıdır.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

selam hocam sen smart g4 modeli dene

bu cihazı 2 gündür inceliyorum. aradığım bi çok şey var gibi ancak tivibu ev olayı bu cihazda destekleniyor mu ? baya araştırdım ama pek bi bilgide yok. google playde tivibu ile ilgili apk aradım yok.

pandoradan baya soğudum zaten şu an kullandığım cihazda next 19500 cis modeli dolu dolu bi cihaz gibi ama kullanışsız. destek desen sıfır sanki bu cihazı hiç satmamış gibi davranıyorlar bi süre sonra.

ayrıca yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim ancak benim aradığım bu 3 cihazı tek cihazda toplayabilmek. zaten hali hazırda hepsi var. ha stik cihaz önermiş arkadaş ama benim boxtan farkı bikaç kablo kullanmaktan kurtulmaktan başka bi avantajı yok. inanın oturduğum yerde yanımda 4 kumanda olmak zorunda veya her seferinde yerimden kalkmak zorunda kalıyorum. dışardan bakınca biraz fazla beklenti gibide olayıanlatmaya çalışayim en basitinden. eşim tivibudan bu haftaki bi diziyi izlerken çocuğa mamasını yedirmek için android boxta youtubedan bi reklam çizgi film bulmak için yaşanan olaytivibuyu durdurmak tvden hdmi kaynak değişimi sonra android cihaz açıksa youtubeye girmek ve vs.. yani öyle bişeyki zaten bizim yumurcak reklamsız ağzını açmaz gelde çık işin içinden. aslen benlik değil olay hatta tivibuya bulaştığıma pişman bile olabilirim :) birde eşim androidboxla uğraşmayı sevmiyor yoksa bi çok dizi izleme programı mevcutken tivibu pratik geldi ve her halükarda daha kaliteli bir sonuç alınabiliyor aknyide etkilemediği için bana makul geliyor. ha uyduyu kaldır tivibuyla devam et deseniz malum tivibu çok kısıtlı kalıyor derken bu üçünü bi araya toparlayacak bi çşzüm arayışına girdim en olmadı böyle devam edeceğim zaten cihazları satlığa çıkardım en azından biri satılmadan bi adım atmayıda düşünmüyürumda satılırsa derhal bişeyler bulmam gerekicek..

• quote:

bu cihazı 2 gündür inceliyorum. aradığım bi çok şey var gibi ancak tivibu ev olayı bu cihazda destekleniyor mu ? baya araştırdım ama pek bi bilgide yok. google playde tivibu ile ilgili apk aradım yok.

pandoradan baya soğudum zaten şu an kullandığım cihazda next 19500 cis modeli dolu dolu bi cihaz gibi ama kullanışsız. destek desen sıfır sanki bu cihazı hiç satmamış gibi davranıyorlar bi süre sonra.

ayrıca yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim ancak benim aradığım bu 3 cihazı tek cihazda toplayabilmek. zaten hali hazırda hepsi var. ha stik cihaz önermiş arkadaş ama benim boxtan farkı bikaç kablo kullanmaktan kurtulmaktan başka bi avantajı yok. inanın oturduğum yerde yanımda 4 kumanda olmak zorunda veya her seferinde yerimden kalkmak zorunda kalıyorum. dışardan bakınca biraz fazla beklenti gibide olayıanlatmaya çalışayim en basitinden. eşim tivibudan bu haftaki bi diziyi izlerken çocuğa mamasını yedirmek için android boxta youtubedan bi reklam çizgi film bulmak için yaşanan olaytivibuyu durdurmak tvden hdmi kaynak değişimi sonra android cihaz açıksa youtubeye girmek ve vs.. yani öyle bişeyki zaten bizim yumurcak reklamsız ağzını açmaz gelde çık işin içinden. aslen benlik değil olay hatta tivibuya bulaştığıma pişman bile olabilirim :) birde eşim androidboxla uğraşmayı sevmiyor yoksa bi çok dizi izleme programı mevcutken tivibu pratik geldi ve her halükarda daha kaliteli bir sonuç alınabiliyor aknyide etkilemediği için bana makul geliyor. ha uyduyu kaldır tivibuyla devam et deseniz malum tivibu çok kısıtlı kalıyor derken bu üçünü bi araya toparlayacak bi çşzüm arayışına girdim en olmadı böyle devam edeceğim zaten cihazları satlığa çıkardım en azından biri satılmadan bi adım atmayıda düşünmüyürumda satılırsa derhal bişeyler bulmam gerekicek..

Anlaşıldı !

Sizin kafa epeyce karışık...

Kolay gelsin.

• kafam değil tv üstü kutuları karışık tedaş bi iyilik yapıp bozsa ya hepsini :))

kafam değil tv üstü kutuları karışık tedaş bi iyilik yapıp bozsa ya hepsini :))

Gülü seven dikenine katlanır diye bir deyim var.
    Hepsi bir arada olanında kusurları var. ayrı ayrı olanında var.
    Karar sizindir.
    Benim tavsiyem ucundan da olsa başlamanızdır.
    Ayrı ayrı da olabilir android+uydu cihazı birlikte olanda.
    Tivibu olayı ile hiç ilgilenmedim.kullananların yorumları pozitif değil
    android cihazda dizi istersen dizi var.film istersen film var. iptv var. güncel tv seyredebiliyorsun. binlerce oyun uygulaması var.
    tivibu'da ne var bilmiyorum ama bunların hepsi olsa o cihazın kasacağını düşünüyorum.
    Ne söylesek boş diye düşünüyorum
    En iyisi bir yerden başlamaktır.yola çıkmadan gideceğin yere varamazsın. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 8 Aralık 2013; 18:21:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

selam hocam sen smart g4 modeli dene

selam
    ılk elden bılgı vereyım elımden geldıgınce
    tıvıbu desteklemez tivibuya neden ıhtıyac duyuyorsunuz ? her ay ucret verıceksınız
    sanırım yanlıs kişilerden bılgı alıyorsunuz !

atlanta smart g4 cıhazı androıd 4.0 ısletım sıstemı kullandıgı ıcın
    dızı veya fılm ıle ılgılı yuzlerce uygulama kurabılırsınızkı ;
    cıhazda stabıl calısan reklamsız dızı ve fılm uygulaması var veya browser uzerınden yınede yuzlerce sıte kısayola eklenebılır

ornek resımde gorebılecegın gb

1-yerlı yabancı dızi ızleyıp bır tusa basıp gerı menuye donup fılme gırılır ,canın sıkıldı seyırturkten 15 kısının ayrı sıtesıne gırebılırsın oda kesmedı youtube bolumune gırıp sorunsuz hızlı sekılde ızlenebılır

usb stıck ızleyemeyecegın cızgı fılm için ıster normal uydu yayınları veya uygulama var yuzlerce fılm var

ücretsız oyun oynama

karıkatur ızleme gb uygulamalarda var onlarıda ekledım

dıgıturk playı olan sorunsuz ızler

dsmart modulu olan sorunsuz kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Aralık 2013; 14:23:42 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.