Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
379
Favori
467.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstad konuya baktım ama bulamadım.Ben android telefonumdaki iptv listesini android boxa atmak istiyorum.es dosya yöneticisiyle paylaşmayı denedim olmadı.
    ip tv listesini mailime attım ancak bu sefer de android boxtan mailime ulaşamıyorum.
    bilgisayar kullanmadan direk ağ üzerinden bunu yapabileceğim bir yöntem var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Hocam km9 u sorunlu cihaz diye duymuştum arayüz wifi çekimi ve oyun performansı zayıf saf android değil sanırım ama yeni bir ürün güncelleme geldikçe düzelir tahminim hayırlısı ile kullanırsınız sanırım ben beelink GT 1 mini düşünüyorum ama Türkiye'de de satan yok galibayurtdışından da almaya çekiniyorum bakalım zaman gerek biraz..

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Üstad beelink gt 1 mini düşünüyorum yalnız optik çıkış yok ses sistemini blutooth hariç nasıl bağlarim birde forumlarda ekran yansıtma yok diyenler var ve Air mouse olan modelini de göndermiyorlarmiş sanırım şimdi sipariş veririm sonra pişman olmak istemem birde Türkiye de satan yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

üstad konuya baktım ama bulamadım.Ben android telefonumdaki iptv listesini android boxa atmak istiyorum.es dosya yöneticisiyle paylaşmayı denedim olmadı.
    ip tv listesini mailime attım ancak bu sefer de android boxtan mailime ulaşamıyorum.
    bilgisayar kullanmadan direk ağ üzerinden bunu yapabileceğim bir yöntem var mıdır?
    Tv Box a Outlook yüklenince ya da MSN deki Outlook a şifreyi girince mailler kutuya geliyor.
    m3U listesini bu şekilde Outlook ta açıp kopyalayıp kullandığınız IP TV programına yapıştıracasınız.
    Telefondaki iptv listesi And. Box a yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simena07

Üstad beelink gt 1 mini düşünüyorum yalnız optik çıkış yok ses sistemini blutooth hariç nasıl bağlarim birde forumlarda ekran yansıtma yok diyenler var ve Air mouse olan modelini de göndermiyorlarmiş sanırım şimdi sipariş veririm sonra pişman olmak istemem birde Türkiye de satan yokmu
    GT1 mini yi yurtiçinde zor bulursunuz. Vergiler dahil kampanyası yapan bir site olursa oraya bakacaksınız.
    GearBest in bu konuda çalışmaları var. Baanggod da müşteri kaybetmek istemeyecektir..
    GT1 mini nin ilanlarında belirtilen 6 eksenli Air Mouse lu kumandayı göndermiyorlar.
    Optik Çıkışı Tv box lardan kaldırmaya başladılar.
    Bunun yerine PassTrouht ile HDMI üzerinden görüntü panele ve ses AVR ye aktarılabiliyor.
    İncelemeyi yapan firma yanlış bilgi vermiş. Ekran yansıtma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: simena07

Hocam km9 u sorunlu cihaz diye duymuştum arayüz wifi çekimi ve oyun performansı zayıf saf android değil sanırım ama yeni bir ürün güncelleme geldikçe düzelir tahminim hayırlısı ile kullanırsınız sanırım ben beelink GT 1 mini düşünüyorum ama Türkiye'de de satan yok galibayurtdışından da almaya çekiniyorum bakalım zaman gerek biraz..
    Ben KM9 alın anlaminda söylemedim hocam. Ben TV Box aldım memnunum. Size de tavsiye ederim. Geçenlerde Banggood vergiler dahil kampanyası vardı. O kampanya denk gelseydiniz yurtdışından gönül rahatlığıyla alırdınız ama şimdi ne kadarlık bir vergi çıkacağı belli değil maalesef. Umarım yurt içinden uygun fiyatlı bir ürüne denk gelirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

üstad konuya baktım ama bulamadım.Ben android telefonumdaki iptv listesini android boxa atmak istiyorum.es dosya yöneticisiyle paylaşmayı denedim olmadı.
    Es dosya yöneticisi ile bluetooth bağlantısı üzerinden paylaşım yapabilirsiniz.

* Önce Telefon ve TV Box'ın bluetooth bağlantısını açıp, birbiriyle eşleştirmeniz gerekiyor (bunu sadece bir kere yapıyorsunuz, daha sonra bluetooth'u her açtığınızda önceden eşleştirilen cihazları görebiliyorsunuz.)

* Ardından es dosya yöneticisinden paylaşacağınız dosyayı tıklayıp "Diğer" ve "Paylaş" dediğinizde "Şununla Paylaş" diye seçenekler çıkıyor, oradan "Bluetooth" ardından çıkan ekranda TV Box'ınızı seçip "Gönder" diyorsunuz. TV Box'ınızda "gönderilen dosya alınsın mı?" uyarısı çıkınca "evet" diyorsunuz ve dosya aktarımı yapılıyor.

Bu şekilde anlatınca biraz karışık gibi görünse de aslında o kadar karışık bir işlem değil.

Bunun dışında TV Box'ınızda bir "GMail" hesabı oluşturup telefonunuzdaki m3u listesini o adrese "e-posta eki" olarak göndermek daha basit bir çözüm olur.

• Benim merak ettiğim bir şey var. Bu iptv izlerken kayıt yapabileceğim bir apk var mı acaba? Mesala program saatini ayarlayıp kayıt yapabilen bir apk?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizde de terrairiumda film izlerken sürekli donma var mı? Netflix daha kaliteli görüntüde hiç donma yapmazken terrarium ve stremio da sürekli dönüyor. Donmadan izleyen arkadaşlar internet hızlarını ve uygulama sürümlerini paylaşabilir mi?

• chetaq C kullanıcısına yanıt
    Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için teşekkürler.bluetooth bağlantısı herzaman işe yarayabilecek bir unsur gibi görünüyor ama ben bu seferlik mail üzerinden hallettim,böylesi bana biraz daha kolay geldi:)

• Arkadaşlar cep telefonumdan android tv box'a bağlantı yapabilir miyim ? Telefonumdan izlemek istiyorum ama hangi uygulamayı kullanayım ?

• Merhaba yaklaşık 13 aydır netspeed 75mb hızında internet kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım desem yeridir ancak 15 gün önce netflix üyeliği yaptırdık uhd paketini aldık ertesi gün baktım HD yayın bile zor oynatılıyor Speedtest test ettim internet mükemmel hemen netflix aradım fast.com üzerinden bir test yapırdı hızım 15 Mb çıktı aynı cihaz ile hemen abimlere gidip bu kez superonline ile denedim zaten abimin aldığı hız 25mb fast.com da 24 mb çıktı 4k olarak izledim tabi netflix sorun iss dedi bencede haklı olarak bu olayı daha önce duymuştum ama açıkcası netflixle işim olmadığından çokta önemsemedim ve hemen netspeed aradım güzelce derdimi detaylı olarak anlattım sanırım pek anlamadı arıza kaydı bıraktım sağolsun ertesi sabah ben işteyken tt arkadaş gelip hattı detaylı incelemiş beni aradı ve hattımda sorun olmadığını 75 mb olduğunu bu hızdan yukarı alamazsınız dediler benim sorunum o değil ki dedim arkadaşa derdimi anlattım tabi hız kısıtlaması yapılıyor demedi belki tembihlediler yada gerçekten bilgisi yok bilemiyorum bir sorun yok dedi kestirdi attı ve bu güne geldik tabi sorun devam ediyor messengerdan hem Speedtest hemde fast.com test edip yolladım Sorumu detaylı ve açıklayıcı anlattım IT ekipleri inceleyecek bir sorun varsa çözümlenir dediler tabi ki bir sorun var hız kısıtlaması yapıyorsunuz sorun bu başka açıklaması yok eğer çözülmez ise şimdi xioami mi box s için vpn önerisi olan kullandığı vpn ye ortak arayan yada ücretsiz vpn tavsiyesi olan varmıdır..

• sabata21 S kullanıcısına yanıt
    Torrent mantığı ile çalışan uygulamalar olduğu için seed oranı yüksek değilse donma takılma yaşamanız normal. Stremio beta sürümde halen. 100 mbit fiber internet kullanıyorum seed oranı yüksekse donmadan izliyorum ama seed düşükse takılıyor zaman zaman.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Arkadaşlar cep telefonumdan android tv box'a bağlantı yapabilir miyim ? Telefonumdan izlemek istiyorum ama hangi uygulamayı kullanayım ?
    Kullandığınız telefon IOS tabanlı ise ve telefonda bir yansıtma programı varsa aynı programı Tv box a yükleyeceksiniz. Samsung larda ALLSHARE diye bir yansıtma programı yüklü oluyor bu programı Tv box a yüklemek gerekiyor.

Ya da IOS tabanlı telefonlar için airplay, android işletim sistemi olan telefonlar için miracast programı her iki cihaza da yüklenmeli. Aynı Wıfı üzerinden bu programla iki cihaz birbirini görünce ekran yansıtma gerçekleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Kullandığınız telefon IOS tabanlı ise ve telefonda bir yansıtma programı varsa aynı programı Tv box a yükleyeceksiniz. Samsung larda ALLSHARE diye bir yansıtma programı yüklü oluyor bu programı Tv box a yüklemek gerekiyor.

Ya da IOS tabanlı telefonlar için airplay, android işletim sistemi olan telefonlar için miracast programı her iki cihaza da yüklenmeli. Aynı Wıfı üzerinden bu programla iki cihaz birbirini görünce ekran yansıtma gerçekleşiyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

teşekkürler deneyeceğim

Alıntıları Göster
    Miracast uygulaması ile s9+ tan görüntüyü aktarabildim. İptv ve diğer film oynatma uygulamalarının görüntüsü donmadan aktarıyor ama netflix film oynamasına rağmen siyah ekran gösteriyor. Çözümü bilen yardim etsin.

• Tv box kumandasının tv komut tuşlarına, orjinal tv kumanda komutlarını tanıtma:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. tam da bunu arıyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YouTube reklamsız izlemenin basit bir yolu varmıdır. MicroG vanced denedim ama çözemedim anlayamadım . Daha ılık bir yol varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.