Şimdi Ara

Android Tv box nedir? neler yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle internetten baktım biraz ama yeterli bilgiyi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
    Nedir bu android tv box?Neler yapılabilir?
    Normal uydu alıcısından kanal açısından bir farkı var mı?
    Digiyi fiyat yüzünden yeni kapatıık maç kanallarına gerek yokda discovery, nat geo, history tarzı kanallar ücretsiz izlenebilir mi?
    Film kanalları falan oluyor mu?
    Birde şu cihaz nasıl xiaomi ürünleri kaliteli oluyor ondan sordum
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_333724.html
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android TV Box Nedir ve Neler Yapılabilir?

Bir Android TV box, televizyonunuza bağlayarak onu bir Android işletim sistemine sahip akıllı cihaza dönüştüren bir cihazdır. Bu cihazlar, standart televizyonların sağlayamadığı çeşitli özellikler ve avantajlar sunar.

Android TV Box ile Neler Yapılabilir?

• Uygulamalar İndirme: Google Play Store'dan çeşitli uygulamaları indirebilir ve televizyonunda kullanabilirsin. Bu uygulamalar arasında oyunlar, film ve dizi izleme platformları, haber uygulamaları ve daha fazlası yer alır.
    • İçerik Akışı: Netflix, Amazon Prime Video ve Disney+ gibi akış hizmetlerinden içerikleri televizyonunda izleyebilirsin.
    • Web'de Gezinme: Dahili bir web tarayıcısı ile internette gezinebilir ve web sitelerini televizyonunda görüntüleyebilirsin.
    • Oyun Oynama: Android TV box'lar, oyun kumandası desteğiyle donatılmıştır, böylece televizyonunda oyunlar oynayabilirsin.
    • Ekran Yansıtma: Akıllı telefonunu veya tabletinin ekranını televizyonuna yansıtabilir ve içerikleri daha büyük bir ekranda görüntüleyebilirsin.
    • Sesli Kontrol: Bazı Android TV box'lar, Google Asistan'ı destekler, bu sayede cihazını sesli komutlarla kontrol edebilirsin.
    • Harici Depolama: Birçok Android TV box, ek depolama alanı eklemek için microSD kart veya USB sürücü desteği sunar.

Android TV box'lar, televizyon izleme deneyimini daha kişiselleştirilmiş, etkileşimli ve eğlenceli hale getiren çok yönlü cihazlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Android TV Box medya oynatıcısıdır. Yani uydu alıcısı değildir. Android uygulamalarını çalıştırır bu sayede Digiturk Play, Blu TV gibi online hizmetlerden yararlanılabilirsiniz ve internet üzerinden online filmler izleyebilirsiniz.
  • Android tv box bildiğiniz android tabletin ekransız halinden başka bir şey değil. Bunda ekran görevini tv görüyor o kadar.

https://tr.aliexpress.com/item/Original-Android-TV-Box-CS918-Q7-MK888-K-R42-Quad-Core-RK3188-Bluetooth-1GB-8GB-Mini/32240173174.html?
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Yani TV izlenmiyor o zaman sadece internet üzerinden, almaktan vazgeçtim sagolun verdiğiniz bilgiler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Uydu gorevi gorenleri var ornegin k1plus k2pro skybox v8 bunlari incele

• sonkuzeyli kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığım kanallar ücretsiz izlenir mi birde fiyatları ne civarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android tv box önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

Bu yazdığım kanallar ücretsiz izlenir mi birde fiyatları ne civarda

Ben Wetek marka Play modelini aldım gelmesini bekliyorum tunerli yani tv de izleyebiliyorsun fiyatı 400 lira civarı bu cihazlarda telefonda tablette ne yapıyorsan aynısını yapıyorsun yani televizyonu android yapıyor.
  • tv izlenebiliyor demişsiniz bu dediğim kanallar var mı acaba ?
  • Bahsettiğiniz kanallar Turksat üzerinden şifresiz izlenilmiyor. Ancak iptv alırsanız izlersiniz onların kalitelisi de aşağı yukarı platform ücreti kadardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.