Bildirim
Android TV Box incelemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fiyat nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Fiyat nedir?
Firması 807 tl dedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
uydu, karasal ve kablo tv alıcıları var. bu yüzden fiyat pahalı gibi duruyor. ayrıca S912 çok ısınan bir işlemci. soğutması iyi değilse sorun yaşanabilir. eğer uydu, karasal ve kablo tv alıcılarına ihtiyacınız yoksa ben sizin yerinizde olsam bu kadar para vermezdim.
quote:
uydu, karasal ve kablo tv alıcıları var. bu yüzden fiyat pahalı gibi duruyor. ayrıca S912 çok ısınan bir işlemci. soğutması iyi değilse sorun yaşanabilir. eğer uydu, karasal ve kablo tv alıcılarına ihtiyacınız yoksa ben sizin yerinizde olsam bu kadar para vermezdim.
Uydu cihazına ihtiyacım yok sadece (sanırım 6 yıllık) Samsung Led televizyonumu akıllı hale getirmeye ve 55 yıldır hiç bıkmadığım film, dizi, belgesel izleme zevkimi sürdürmek istiyorum.
LG tv aldım diğer odaya onunla intenette film dizi izliyorum, face, instagram kullanıyorum youtube müzik dinliyorum.
Tubio ile dizileri filmleri televizyona aktarıyorum.
İndirdiğim filmleri media player gibi izlemeki ip tv kullanmak istiyorum.
Terraium tv kurmak istiyorum klasik televizyon izleyicisi değilim.
Burada Mi 4K Android cihazı hoşuma gitti ama oda 8 GB yarın yetersiz kalacak.
İzmir bit pazarında çakma bir sürü android box var ama satan ne sattığını bilmiyorum
Not ; özel mesaj atamıyorum, isteyen olursa Telegram nikimi verebilirim oradan telefon numarası gözükmeden konuşabiliriz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
sanırım yazılanları okuyabiliyor ama cevap veremiyorsunuz. size bir PM daha attım. orada ürünün linki var.
siz boşverin buradaki satıcıları: gönderdiğim linkten Tanix TX3 mini'yi alın kullanın. güzel cihazdır. ben 4-5 aydır kullanıyorum, memnunum. ihtiyaçlarınızı görecek bir cihazdır. ısınmaz, etmez.
Tanix TX3 mini konusunun linkini de vereyim:
https://forum.donanimhaber.com/tanix-tx3-mini-amlogic-s905w-2g-ram-16g-rom-android7-1-4k-tv-box--128965483
quote:
sanırım yazılanları okuyabiliyor ama cevap veremiyorsunuz. size bir PM daha attım. orada ürünün linki var.
siz boşverin buradaki satıcıları: gönderdiğim linkten Tanix TX3 mini'yi alın kullanın. güzel cihazdır. ben 4-5 aydır kullanıyorum, memnunum. ihtiyaçlarınızı görecek bir cihazdır. ısınmaz, etmez.
Tanix TX3 mini konusunun linkini de vereyim:
https://forum.donanimhaber.com/tanix-tx3-mini-amlogic-s905w-2g-ram-16g-rom-android7-1-4k-tv-box--128965483
Çok sağolun hemen inceliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
geekbuying.com dan zidoo x9s + v6 kumöandası ile beraber sipaiş verdim ..
fatura olarak 10+10 = 20 $ çıkarmışlar.
istanbul / avrupa yakası için sorun çıkarırlar mı acaba ??
şansa kalmış tamamen.
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziya
geekbuying.com dan zidoo x9s + v6 kumöandası ile beraber sipaiş verdim ..
fatura olarak 10+10 = 20 $ çıkarmışlar.
istanbul / avrupa yakası için sorun çıkarırlar mı acaba ??
Hayırlı olsun arkadaşım.
Bu seçimi yaparken neye dikkat ettiniz?Tannix TX,MX10,T96Z gibi oynatıcılardan ayıran belirgin bir özelliği var mı?
Sonuçta bu da android işletim sistemli bir cihaz.
Bir de aldığınız yerin linki lütfen.
-
2 GB DDR3 ram yeterli olur mu, zira yukarıda yazdığım playerlar 4 GB DDR4 ram.
Acaba işlemci gücü ve kalitesi bu eksikliği kapatıyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X