Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Netflix yok almayıda düşünmüyorum üstat,

Alıntıları Göster
    Uzakdoğu ürünlerinde şuan zirvede bulunan bu kutuya bakın.

TURPEX ile isteyin. S922X-J çipsetli olmasına dikkat edin.

aliexpress.com
    US $147.7 30% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de UGOOS AM6 artı Amlogic S922X J seti Android 9.0 Tv kutusu 4GB DDR4 32GB 2.4G 5G Wifi 1000M BT5.0 için 4K medya oynatıcı Dolby Atmos AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000668145950.html

Alternatif olarak

Beelink GT KING pro ya bakabilirsiniz.

• Yardim sayfasindan canli biriyle gorusmeye calisirken bot yuzunden dispute actim iyi mi... hay boyle isin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m.n11.com
    V9 Amlogic S905x3 2 Ghz- 4 Gb Ram 32 Gb Rom Android 9.0 8k Tv Box - n11.com
    https://m.n11.com/v9-amlogic-s905x3-2-ghz-4-gb-ram-32-gb-rom-android-90-8k-tv-box-P395601843

m.n11.com
    V8 Max 4gb Ram 32gb Rom Bluetooth Android 9 Tv Box - n11.com
    https://m.n11.com/v8-max-4gb-ram-32gb-rom-bluetooth-android-9-tv-box-P373783121

m.n11.com
    Alpsmart As565-x3 Android Tv Box +gamebox - n11.com
    https://m.n11.com/alpsmart-as565-x3-android-tv-box-gamebox-P381384236

Kurcaladikça kafa karisiyor hepsi hemen hemen ayni ama kullananlar varmi acaba? Karar veremedim bir turlu birde x96 max var tabi.

• Merhaba , H96MAX X3 modelini inceledim, bilgi ve görüşlerinize sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Android tabanlı oyunlarda sıkıntı olmaz.

Çok farklı ve kapsamlı oyunlar var oyuna göre gamepad-kumanda konusunda bazen sıkıntı olabiliyor.

Akıllı tv lerden daha performanslı, esnek kullanımlı ve çok yönlü bu kutular.
    Peki Bir cihaz tavsiye edebilirmisiniz

• Yanlislikla dispute actim. canli yardima baglanip olayi anlattim. eleman soyle dedi.
    dispute iptal edersen tekrar acman saticinin insiyatifinde gibisinden bahsetti ama sure sonunda 11.05 i kastediyor benim icin kargoyu teslim almadiysan dispute acabilirsin.Kargoyu teslim almadigini da ptt den belgelersen parani iade ederiz dedi. Bir tane ornek belge gonderdi ama Abd postasinin verdigi, bize vermezler dedim belge falan. Yardimci olucam sana dedi. Bana mail adresini ver o tarihte seninle irtibata gecicem dedi.
    saticiyla konusucm Turpexle gonderirse dispute iptal edicem. Etmezse parayi iade etsin daha da ugrasamicam vallahi

• Yanlislikla dispute actim. canli yardima baglanip olayi anlattim. eleman soyle dedi.
    dispute iptal edersen tekrar acman saticinin insiyatifinde gibisinden bahsetti ama sure sonunda 11.05 i kastediyor benim icin kargoyu teslim almadiysan dispute acabilirsin.Kargoyu teslim almadigini da ptt den belgelersen parani iade ederiz dedi. Bir tane ornek belge gonderdi ama Abd postasinin verdigi, bize vermezler dedim belge falan. Yardimci olucam sana dedi. Bana mail adresini ver o tarihte seninle irtibata gecicem dedi.
    saticiyla konusucm Turpexle gonderirse dispute iptal edicem. Etmezse parayi iade etsin daha da ugrasamicam vallahi

• Konuyu görünce kendi deneyimlerimi yazmak istedim. Uzun zamandir ihtiyaç sebebi ile 5-6 farklı Android tv box birde apple TV 4k denemiş ve son 4 aydır nvidia shield pro kullanan biri olarak. Net şekilde nvidia digerlerinden çok çok üstün diyebilirim. Apple dahil, hiç biri nvidia kadar stabil ve akıcı değil.

Doğrudur diğer cihazlara nazaran pahalı. Para limiti yok ise ve bir şekilde edinebilme imkanınız var ise kesinlikle boşa risk almayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

Yanlislikla dispute actim. canli yardima baglanip olayi anlattim. eleman soyle dedi.
    merhaba,
    senin süre uzatma gelmişti yanılmıyorsam, keşke bekleseydin ama yanlışlıkla olmuş, ben de 25.04.2020 bitiyor bugün gelen yazıda ürün bize iade oldu iptal açabilirsiniz para iadesi yaparız dediler ama ben rest çektim bana size ürün iade olduğuna dair belge gönderin dedim yoksa ben ürünü aldım süresinde gelmez ise süre uzatın. iptal iade ve sonra ddr3 yeniden alırsın dediler kabul etmedim. süre uzatma olursa bekleme yanlısıyım kaç süre olursa olsun. onlar da bunu biliyorlar ve resti genelde restle görüyorlar bakalım ne olacak.
    25 nisan da belli olur

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    evet hocam sure uzatma gelmisti. Bana urunun kendilerine iade gittiginden bahsetmedi sen kargo bilgilerinde bunu gorebiliyor musun?

• quote:

evet hocam sure uzatma gelmisti. Bana urunun kendilerine iade gittiginden bahsetmedi sen kargo bilgilerinde bunu gorebiliyor musun?
    hayır daha önce paylaştığım 11.04.2020 yurtdışı gönderildi ibaresi var.
    bana yazışmada meşhur bayan yazmış, ben de belgeyi o nedenle istedim. uçaktan kargo firmalarına iade olmuş ise belgesi olması gerekir.
    yarın öğle sonrasına cevap gelir paylaşırım
    anladim hocam. iletisim icin bi numara yada bi uygulama belirtirse hizli irtibat icin adam gibi konuscam sallamazsa urun gelmediyi secer iade alirim baslicam onun dukkaninin itibarina. dicem diger arkadaslar da ayni secenek ile iade alacak :)

• Bu aliexpreste satilan h96 x3 modelinin kumandasi fakli Ülkemizdeki farkli neredeyse 3 kati fiyatinda anlayamadim. Model de de kararsiz kaldim. Guvendiginiz site filan varmi Turkiyeden alabilmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: samcious

Bu aliexpreste satilan h96 x3 modelinin kumandasi fakli Ülkemizdeki farkli neredeyse 3 kati fiyatinda anlayamadim. Model de de kararsiz kaldim. Guvendiginiz site filan varmi Turkiyeden alabilmek icin.
    Şimdi baktım , yukarıda incelmesini yaptığım cihaz ile aynı standart kumandası var, ali de ekstra satış için ek ücret ile airmouse seçenekli de satışa sunuyorlar.
  • H96 max3 için aliexpresten hangi satıcıyı önerirsiniz?

• Merhaba,

Ben de bir cihaz almayı düşünüyorum, önceliğim kodi, youtube, ve browser olacak. Evde PS4 olduğu için oyuna çok takılmıyorum. Ciddi bir arşivim var ve benim için en önemli üç nokta hevc 10 bit desteği, 3 adet harici diskimi (diskler 3,5 inch, sırasıyla 1- 1,5 - 2 TB kapasitedeler. üçü de ntfs formatlı ) sorunsuz bağlayabilmem ve Gigabit Eternet desteği.

sizce aşağıdaki modeller ihtiyacımı görür mü, başka bir tavsiyeniz olur mu?

Not: Bu işe ayırdığım bütçe 600 TL civarı. Bu ortamda yurtdışından sipari vermeyi de çok düşünmüyorum.

hk1
    urun.n11.com
    Hk1 4gb 64gb Android 9.0 Tv Box Amlogic S905x3 - n11.com
    https://urun.n11.com/media-player/hk1-4gb-64gb-android-90-tv-box-amlogic-s905x3-P420341260

x88 pro x3
    urun.n11.com
    X88 Pro X3 8k 4gb 64gb Tv Box Amlogic S905x3 Android 9.0 - n11.com
    https://urun.n11.com/media-player/x88-pro-x3-8k-4gb-64gb-tv-box-amlogic-s905x3-android-90-P420341529

Satici israr ediyor yine teslim aldim i isaretle diye isaretlemedim bekliyorum. Gunde bir sefer yazmak nedir ya uyuz oldum iyice. Isaretlemicem.
    Ukim i aradim bu arada. Gelen kargo ucaklarini aliyor musunuz, daha onceden kabul etmediginiz oldu mu diye. Hayir gelenleri aliyoruz zaten ucak geldigi yok durum malum dedi.
    Anlasilan ucaklar cinden cikmiyor. Ben para iadesi alicam yaoacka bir sey yok. Yanlislikla diapute acmasaydim beklicektim. Olur da kargo gelirse veririm parasini. Dolar olarak degil tl olarak oderim demistim. Aradaki farki da ddr4 gondermedigine saysin artik

• quote:

Satici israr ediyor yine teslim aldim i isaretle diye isaretlemedim bekliyorum. Gunde bir sefer yazmak nedir ya uyuz oldum iyice. Isaretlemicem.
    Ukim i aradim bu arada. Gelen kargo ucaklarini aliyor musunuz, daha onceden kabul etmediginiz oldu mu diye. Hayir gelenleri aliyoruz zaten ucak geldigi yok durum malum dedi.
    Anlasilan ucaklar cinden cikmiyor. Ben para iadesi alicam yaoacka bir sey yok. Yanlislikla diapute acmasaydim beklicektim. Olur da kargo gelirse veririm parasini. Dolar olarak degil tl olarak oderim demistim. Aradaki farki da ddr4 gondermedigine saysin artik
    merhaba,
    evet siz anlaşmazlık açmasaydınız beklemenizi önerirdim. gelmiş kabul etmeyip süre uzatımı resti çekin, ben süre uzatımı resti çektim bugün ısrarla yazdım kargom nerede çinde mi türkiye de mi diye, sizin de bahsettiğiniz gibi maalesef birgün sonrası geliyor cevap ve salağa yatmış gözüken cevaplar yazıyorlar, ben de ısrarla süre uzatın satın aldığım ürünü istiyorum diye yazıyorum.
    almış gibi gözükme seçeneğini kabul etmeyin süre uzatımı anlaşmazlık iptali varsa iptali seçip aynı ürünü isteyin
    olabilirse bu olsun olmaz ise para iadesi en doğrusu
    ben 25 nisan gününe kadar ısrar sonrası anlaşmazlık açıp para iadesi isteyeceğim. o bayan da ısrarla para iadesi yapalım aynı ürünü ddr3 olarak satın alın gönderelim diyor. ama bana aldığım ürünün kendilerine iade edildiğine dair belge gönderemedi. bakalım gün gün bir sonuç olacak

• quote:

Hocam adamlarla aramızda 7 saat var. Ayrıca siz sadece kendinizle uğraşsın istiyorsunuz. O adamlar emin olun günde kaç bin kişiyle uğraşıyor. Çinliler kötü puan almamak için genelde yardımcı olur. Ben yıllardır çinden alışveriş yaparım hiç daha sıkıntı yaşamadım. Sanırım siz adamla anlaşamıyorsunuz derdinizi anlatamıyorsunuz. Ürün gelirse zaten alırsınız gelmezse dispute süresi sonunda paranız geri yatar. Aliexpresten dolar kurundan dolayı zarara uğradığınızı belirtin kupon isteyin.

• 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.