Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar banggood'dan f3 almıştım stokta olmadığı için iptal etmiştim sonra n5 max x3 sipariş ettim stokta olduğu için. kargoya vermişler 24 saat içinde. takip numarası falan çıkmış ama tahmini varış süresi çok geç gösteriyor. tecrübeli arkadaşlar o süreden daha önce gelebilme ihtimali vardır İnşallah?

bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleniyor? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kavuştursun diyeyim. Takip numarası çıktıktan 4 gün sonra herhangi bir hareket olmayınca livechat'deki elemanı sopalayıp olayı concern departmanına havale ettirmiştim ben. Üzerinden 24 saat geçmeden güncelleme geldi yola çıktı diye.

Yola çıktı ibaresini gördükten sonra 2-3 gün içinde Türkiye'ye giriş yapıyor. Sonrası ise bizim ışık hızında çalışan posta idaresinin sorunu. Misal benim cihaz 26.11'de ülkeye giriş yaptıktan sonra yerini beğenmiş olacak ki hiç bir yere kıpırdamadı.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Amin Allah razı olsun hocam hepimizin İnşallah

livechat banggood mu yoksa kargo firması mı? takip için 17track sanırım oraya yönlendiriyor.

banggod'da sadece kargolandi gözüküyor dediğiniz uçağa verildiyi nereden göreceğiz?

bu arada f3 hala stokta görünmüyor. İnşallah doğru karar vermişizdir :)

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Ben kargo firması ile hiç muhatap olmadım, banggood live chat'teki elemana hakkı olan köteği teslim edince çözüldü iş.

Kargo takibini ise 17track veya ptt kargo takip'ten yapabilirsiniz. Item sent abroad ifadesini gördüğünüzde işlem tamamdır.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    banggood'dasipariş detaylarında "shipped" yazıyor ve sonuncu basamak "received"

"sent abroad" ibaresi 17track'ta mı görünüyor?

ptt kargo'da henüz bir şey görünmüyor. 17track'ta ise taşıma halinde görünüyor.

gelişmeleri çok bilmiyorum şu aşamada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

banggood'dasipariş detaylarında "shipped" yazıyor ve sonuncu basamak "received"

"sent abroad" ibaresi 17track'ta mı görünüyor?

ptt kargo'da henüz bir şey görünmüyor. 17track'ta ise taşıma halinde görünüyor.

gelişmeleri çok bilmiyorum şu aşamada.
    trackingmore.com sitesinden takip yaparsanız hem taşıma hem de Türkiye'deki kargo firmasındaki bilgileri sorguluyor
    ben beğendim baya.
    örnek ;
    www.trackingmore.com
    Singapore Post Tracking - TrackingMore.com
    https://www.trackingmore.com/en/RY917907195SG

singaporepost bilgileri altta üstte de PTT deki süreci görebilirsiniz tabii ki kayıt bilgisi varsa..

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Evet, bu trackingmore sitesi hakikaten bi adım önde. Benim kargoyu (A95X F3) diğer takip siteleri yurda girdi diye gösterirken, bu site İstanbul Arnavutköydeki avpim birimine girdiğini söylüyor. Demekki bir iki güne kadar kavuşuyoruz, hasret bitiyor...
  • Yurt dışından box alırken 2 kere düşünün arkadaşlar.Aldığım tv box açılmiyor. Video çektim bangood'a attim. Defalarca canlı desteğe bağlandim mail attim. Elle tutulur hiç bir cevap yok. Ayni sorunu yaşayıp youtuba video yükleyende çok var. Örnek :
    barrugranyoutube
    Beelink not enter in mode recovery.
    https://www.youtube.com/watch?v=0EPfdUNUnaE&feature=youtu.be

Interneti aradım taradım bi çözümde bulamadim.
    1 ay beklemekte cabası. O yüzden yurt içi garantili bisey alın rahat edin derim.

• Arkadaşlar şu cihazı almayı düşünüyorum 4/32 versiyonu. S905X3 chipseti.

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop ZKMAGIC A95X F3 RGB işık TV kutusu Android 9.0 4GB 64GB Amlogic S905X3 kutusu 8K HD 2.4 /5G Wifi Netflix medya sunucusu android tv kutusu | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/4000292454683.html?pid=808_0011_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.4000292454683&aff_trace_key=47857fe4add54c70a47825b2f8bd45b4-1575224639936-04010-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=4154amp-slRd_Ouwc389_dnJXwbOew1575224695600

188 tl fiyatı 12 tl de aliex press kuponun var 176 ya geliyor. Banggood da en düşük vergi sigortası dahil 260 tl ye geliyor. 80 tl vergi çıksa bile karda olurum ki 25 30 arası çıkacağını düşünüyorum. 200 e denk gelir sanıyorum. Ben şansımı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seho88 -- 1 Aralık 2019; 21:27:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: philips7000kk

Yurt dışından box alırken 2 kere düşünün arkadaşlar.Aldığım tv box açılmiyor. Video çektim bangood'a attim. Defalarca canlı desteğe bağlandim mail attim. Elle tutulur hiç bir cevap yok. Ayni sorunu yaşayıp youtuba video yükleyende çok var. Örnek :https://www.youtube.com/watch?v=0EPfdUNUnaE&feature=youtu.be
    Interneti aradım taradım bi çözümde bulamadim.
    1 ay beklemekte cabası. O yüzden yurt içi garantili bisey alın rahat edin derim.
    elektronik şans işi firmware yazılım attınız mı düzelme şansı olabilir

• philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    Banggood bilmem ama bu tarz durumlarda aliexpress ten para iadesi almanız çok kolay. Banggood içinde araştırın isterseniz video çekip gönderin para iadesi talep edin.

• Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 800 sayfa msj var acelem olduğu için hepsine bakamayacağım bu yüzden tavsiye istiyorum sizden.

Kardeşimin düz lcd tvsini akıllandıracak,
    Klavye ve mouse bağlanacak,
    Düz youtube açacak, video, müzik dinleyecek,
    İnternetten film dizi izleyebilecek,
    Mümkünse tam sürüm google play uygulamasına sahip,
    Google playdeki uygulamaları rahatlıkla yükleyebileceğim,
    İptv izleyebileceği(m3u listesi ile) uygulama kurabileceği,
    İyi wifi çekişi olan,
    Ethernet girişi olan,
    Mümkünse harici antenli,
    Isınmayacak,
    Netfilx kullanmayacak, kullansada sd yayını açması yeterli,

Gibi kriterlerim var

Bütçem maksimum 400tl, çin menşeli siteleri bekleyemem yurt içinden alacağız artık..

Şimdiden teşekkürler hepinize.

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Atmadım,canlı destekten yazdim kayıt olusturdular.Gerekli dönüsleri alamazsam bütün riskleri alim yapicam artik.

• seho88 kullanıcısına yanıt
    Ürünün yorumlarına baktınız mı? Satıcı ürünü göndermedi, mesajları okumuyor, dolandırıcı çıktı gibi şikayetler mevcut.

Cesaret güzel meziyet ama 70-80 lira az ödeyeyim derken elde bir bardak soğuk suyla ortada kalmak da var.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı alışverişlerde böyle dönemlerde gecikmeler yaşanabilir.

Yapılan yurtdışı alışverişlerin çoğunluğunda da sorun yaşanacak diye bir durum yok.

Bir de bu cihazlar için Yurtiçinde de yurtdışında da garanti yok.

Yurtdışı alışverişlerinde dispute açılınca genellikle alıcı lehine karar çıkıyor.

Yurtiçinde de DUNE, Evafone MIBOX gibi birkaç markanın dışında garanti veren yok.

Bu kutu uygun.
    sahibinden.com
    S905x3 android tv box en yeni ve guclu islemci - Harici TV Kutusu (TV Box) ilanları sahibinden.com'da - 763043047
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-s905x3-android-tv-box-en-yeni-ve-guclu-islemci-763043047/detay

• Genellikle yeni çıkan cihazlar ilk defa Gearbest te satışa sunuluyor.

Diğer siteler daha düşük fiyatla satışa sunabilir.

Magıcsee N5 Plus
    Gearbest
    Magicsee N5 Artı Android 9.0 TV Box 8K HDR Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM Çift bant WiFi USB 3.0 4TB HDD / SSD Sabit Disk Genişletme Ultra HD Video | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009459286463.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Aralık 2019; 1:4:39 >

• philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda SuperSu yüklediğim için açılış da takılı kalıyordu.

Av kısmına kürdan ile müdahale ederek (Av girişin arkasında hard reset yapmak için bi düğme var) cihazı başlat...

Recovery menüsü gelirse Wipe data/Factory reset yap cihaz kendine gelir.

Benim cihaz "Cpu Allwinner H6" olduğu için PhoenixSuit programı ile çözmüştüm

Yani bir şekilde çözülür problemin.

Cpu sunu öğren o Cpu ya hard reset nasıl atılıyor yada yeni yazılım yükleme nasıl firmware

https://www.getdroidtips.com/stock-firmware-beelink-gt1-ultimate-tv-box/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 2 Aralık 2019; 10:55:36 >

• merhabalar. lütfen biri yardımcı olsun kafa çok karıştı. forumda çok şey okudum ama yine de yardıma ihtiyacım var.

hdmi girişli eski bir hd televizyon var elimizde. kimse tv izlemediği için öyle atıl duruyordu.
    şimdi netflix youtube ve taşınabilir diskten film açabileceğim akarı kokarı olmayan bir cihaza ihtiyacım var.
    500 tl ye kadar verebilirim.
    500 tl kesmez diyorsanız 600 olsun hadi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuff88

merhabalar. lütfen biri yardımcı olsun kafa çok karıştı. forumda çok şey okudum ama yine de yardıma ihtiyacım var.

hdmi girişli eski bir hd televizyon var elimizde. kimse tv izlemediği için öyle atıl duruyordu.
    şimdi netflix youtube ve taşınabilir diskten film açabileceğim akarı kokarı olmayan bir cihaza ihtiyacım var.
    500 tl ye kadar verebilirim.
    500 tl kesmez diyorsanız 600 olsun hadi :)
    Tabii ki mibox s hocam başka alternatif yok

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.