Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim toplam vergi 43.14 tl tuttu,sizinki belli oldu mu acaba?
  • Şu iki model arasında kararsız kaldım:
    aliexpress.com
    US $26.92 35% OFF|X96 Air Android TV Box Android 9.0 Amlogic S905X3 Smart TV Box 4K Android Box 4GB 64GB X96Air Quad Core 2.4G&5G Wifi BT4.1 H.265-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000222067854.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00YJc2Cy&mp=1

aliexpress.com
    US $34.29 30% OFF|Original Wechip V9 Android 9.0 TV BOX Amlogic S905X3 DDR3 4GB RMB 2.4G/5G Wifi Bluetooth 4.0 Set Top Box YouTube 1080P HD Player-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000114037602.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00YJc2Cy&mp=1

İkisi de S905X3 çipsetli ve ikisinde de 4/32 seçmeyi düşünüyorum. Birisi Vontar, diğer WeChip marka. Yani ikisi de forumda orta kalite olarak bilinen markalar. Bu modeller donanımsal olarak aynı fakat beni kararsız kılan birkaç durum var.

1- Vontar'ın resmi satıcısı, birçok ürünü Türkiye'ye göndermiyor ve haliyle bu satıcı da resmi satıcı değil. Bunu satan, 8 senelik Aliepxress satıcısı ve yüksek memnuniyet oranı var ama üründe Vontar yazmasına rağmen başka marka gelmesi durumu olabilir mi sizce?

2- WeChip'in bu modelinde 3 yorum var ve ilginç şekilde üçü de ürünün gönderilmediğini yazmışlar. Resmi satıcı olmasına rağmen böyle bir tuhaflığa anlam veremedim ve haliyle kupon, indirim gibi avantajlardan faydalanıp ürünün gönderilmemesiyle karşılaşmayı istemiyorum. Sizce WeChip bu modelinde bir gönderme sorunu olabilir mi ve WeChip alacaksam alacaksam aynı donanımdaki başka bir modele mi yönelsem? Misal:
    aliexpress.com
    US $29.0 40% OFF|Wechip X96 Air Android 9.0 TV BOX Amlogic S905X3 DDR3 2GB 4GB RMB Dual Wifi Bluetooth 4.0 Set Top Box YouTube 1080P HD Player on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000238298543.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00YJc2Cy&mp=1

3- Online film izlemek dışında cihazdan başka bir beklentim yok. Dolayısıyla 2 yerine 4 GB RAM'li almamın ciddi bir faydası olur mu? (ileride, yani programlar büyüdükçe faydası olabilir ama birkaç senede bir güncel bir model edinmeyi planladığım için box'ları uzun vadeli düşünerek almıyorum).

Karar vermenin son aşamasındayım (malum, Black Friday indirimlerine bir gün kaldı). Nihai kararımda yorumlarınız etkili olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 28 Kasım 2019; 1:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EricCartman

Evet burada starts in 1 day yazıyor ama tam olarak ne zaman başlayacağı yazmıyor yani kaç saat sonra. Online yardımda sordum. Türkiye'de olduğumu belirttim, bize göre (zaman dilimine göre) 12 saat sonra dedi. Almayı düşündüğüm beelink gt king pro'da indirim gözükmediğini söyledi ama bir umut yine de bekleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Aliexpress'teki resmi mağazasından alın. Cuma günü indirimli fiyattan satılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstutay

Aliexpress'teki resmi mağazasından alın. Cuma günü indirimli fiyattan satılacak.

Alıntıları Göster
    Dün gece banggood'dan beelink gt king pro siparişini verdim. Sizin mesajı az önce gördüm. Aliexpress'te gümrük vergisi geri iade kampanyası yok bildiğim kadarıyla. Cihaz 810 TL olduğu için yüksek gümrük vergisi çıkacaktır. Bu sebeple sanırım banggood'dan sipariş vermek daha doğru ama yine de Cuma günü aliexpress'teki fiyatı da kontrol edeceğim. Çok çok yüksek bir indirim olmadığı sürece rasyonel bir iş yaptığımı düşüneceğim

Edit : Bu arada aynı zamanda aşağıdaki linkini verdiğim saati de aldım. Acaba bu ürünü bilen var mı ? Konu dışı olduğunun farkındayım. Eğer sakıncası varsa bu kısmı dikkate almayın lütfen.
    www.banggood.com
    Zeblaze NEO 1.3inch Full-round Touch Screen Blood Pressure Heart Rate Monitor Female Physiological Check Countdown Stopwatch Silicone+Leather Band Smart Watch Smart Watch & Band from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/Zeblaze-NEO-1_3inch-Full-round-Touch-Screen-Blood-Pressure-Heart-Rate-Monitor-Female-Physiological-Check-Countdown-Stopwatch-SiliconeLeather-Band-Smart-Watch-p-1509322.html?rmmds=myorder&ID=241&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricCartman -- 28 Kasım 2019; 10:3:10 >

• EricCartman kullanıcısına yanıt
    Ben daha önceden banggood tan sipriş vermiştim ürün uzun süre sevk edilmeyince siparişi iptal ettim ve daha sonra 11.11 de aliexpressten sipriş verdim. Ürünü 20 usd olarak gösterdiler. Ürün tr ye giriş oldu çıkacak vergiyi bekliyorum. Geçen hafta 10 usd olarak gösterttiğim bir ürüne 11+8 tl vergi çıktı. King pro içinde çok çıkacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bangood dan üç ürün aldim Türkiye degisim bürosundan eşya alma dedi kaldı kaç gundur ? Kaç gün sürüyor bu süreç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Sizin tavsiyeniz sonrası bugün biraz baktım da şöyle bir cihaz var
    aliexpress.com
    US $11.89 30% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Klavyeler'de VONTAR arka D8 Pro artı i8 İngilizce rusça 2.4GHz kablosuz Mini klavye hava fare Touchpad denetleyicisi için android tv kutusu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32953066538.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5c253c00wDaz76&mp=1

bu da başka bir markanın aynı modeli
    aliexpress.com
    US $14.99 40% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Uzaktan Kumandalar'de L8STAR D8 S 2.4G RGB dokunmatik panelli kablosuz klavye Arkadan Aydınlatmalı Sinek Hava Fare USB Uzaktan Kumanda için Dizüstü Mini PC android tv kutusu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32912714895.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5c253c00wDaz76&mp=1

yorumlar bayağı iyi, şekil olarakda bana touch pad in önde olması daha mantıklı geldi ama siz ne dersiniz Hocam

• quote:

Ben daha önceden banggood tan sipriş vermiştim ürün uzun süre sevk edilmeyince siparişi iptal ettim ve daha sonra 11.11 de aliexpressten sipriş verdim. Ürünü 20 usd olarak gösterdiler. Ürün tr ye giriş oldu çıkacak vergiyi bekliyorum. Geçen hafta 10 usd olarak gösterttiğim bir ürüne 11+8 tl vergi çıktı. King pro içinde çok çıkacağını düşünmüyorum.
    10, 20 dolar gibi küçük rakamlarda çok çıkmaz ama gt king pro 140 dolar yani bunda yüksek bir gümrük vergisi rakamı çıkma ihtimali oldukça yüksek.

"Geçen hafta 10 usd olarak gösterttiğim bir ürüne" diye yazmışsınız, ürünü siz nasıl 10 dolar olarak gösterttiniz yani siz bu rakamı nasıl belirlediniz ? Gümrükteki çalışanlar belirlemiyor mu ?

• 28/11/2019 - 09:58:46 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) -/ - Turkey > king
    28/11/2019 - 07:53:32 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) -/ - Turkey > king pro

iki cihaz da Türkiye'ye geldi bakalım vergi çıkacak mı ve bundan sonraki süreç nasıl işleyecek.
    11/11 banggood vergi , kayıp sigortalı singaporepost seçenekli satın alış.
    18/11 banggood tedarik ve ürünleri singapore post a gönderdi.
    19/11 singapore post çin / singapur arası ürünler transferi başladı.
    25/11 ürünler kargolandı.
    28/11 ürünler Türkiye'ye ulaştı .

Ydışında ctesi ve pazar sayılmadığı için 14/15 iş gününe ürünler Türkiye'ye ulaştı.
    Banggood + yönler;

chat ilgili alakalı klasik cevaplar verseler de kolaylıkla baştan savma yapmıyorlar hakkını vermek lazım. Genellikle eleştirileri dinliyor.

Bangood - yönler ;

hepsiburada gibi ürünü stoğuna ekleyip satıyor. Tedarik süreci eğer ürün stokta değilse size patlayabiliyor. Siz de her ne kadar ürün vardır diye düşünüyorsanız düşünmeyin arkadaşlar ürün stokda ise stokda olduğu bilgisi yer alıyor buna dikkat edin. Bu noktada her ne kadar çözümcü görünse de ben elinde olmayan malı satma stratejisini pek ahlaki bulmuyorum.

Singapore Post + yönler ;

Canlı chat ile sıkıştırırsanız dikkate alıyorlar ve bilgileri güncelleyebiliyorlar.

Singapore Post - yönler ;

Aracı kargo şirketleriyle çalışıyor ve yasal olarak 7 ila 28 gün sizi sallama hakları var (banggood ile anlaşmaları bu yönde ). Çin'den ürünün satıcı olan banggood dan alınması ve singapura ulaştırılması zaman alabiliyor. En büyük sorun bence bu esnada gelişiyor zira ben bu sürecin bu şekilde işlediğini bilmiyordum.

Banggood'dan tekrar ürün alır mıyım?

Alırım fakat stok durumunu mutlaka dikkate alırım ve vergi çıkarsa iadesi konusunu da başarıyla hallederlerse (kısa sürede) kesin alırım.

Aliexpress vs Banggood farkları arasında hala Türkiye direkt kargo (herşey dahil deniyor) , vergi sigortası gibi başarılı seçenekler var. Aliexpress daha çok gittigidiyor gibi sanal mağazacılık tarafı baskınken Banggood ürünü kendi tedarik edip satıyor .

Şimdilik tecrübelerim bu yönde arkadaşlar tv box alacak arkadaşların en sıkıntılı süreci olan kargo ve satın alım süreci bu şekilde ilerliyor bilginize..

• altese kullanıcısına yanıt
    Evet, hatta biraz önce teslim aldım kargoyu. 12.12 TL vergi çıkmış
    Satıcıya rica ediyorsun satıcı kabul ederse ki genelde ediyorlar sizin söylediğiniz tutarda evraklarını düzenliyor.
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    İyi çıkmış vergi hocam size, benimkine 33 küsür vergi artı damga vergisi ve gümrüğe sunma hizmeti ile 43 tuttu. 341 liraya almıştım Beelink mini 2'yi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altese kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben cihazı 381 TL ye aldım ancak tutarı biraz düşük göstermelerini rica etmiştim. Onlar da bana 30 dolar gösterdiklerine dair cevap yazmışlardı. Siz de cihazı iyi fiyata almışsınız. Size de hayırlı olsun bu arada.
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, inşallah memnun kalırız.

• quote:

Satıcıya rica ediyorsun satıcı kabul ederse ki genelde ediyorlar sizin söylediğiniz tutarda evraklarını düzenliyor.
    Banggood bunu yapmayı kabul ediyor mu ? Ayrıca siparişlerim shipped durumunda. Şu an itibariyle yazsam yardımcı olabilirler mi sizce ?
    Banggood ta vergi iade sigortası var zaten. Böyle bir şey talep etmenize gerek yok. Ben aliexpress ten vereceğiniz siparişler için söylemiştim.
  • quote:

Banggood ta vergi iade sigortası var zaten. Böyle bir şey talep etmenize gerek yok. Ben aliexpress ten vereceğiniz siparişler için söylemiştim.
    Tamam şimdi anladım. Eğer aliexpress'ten sipariş verirsem mutlaka dediğinizi yapacağım, teşekkürler

Aklımı kurcalayan bir konu daha var. PTT ürünü getirdi diyelim, ürünü teslim ederken gümrük vergisi tutarını elden mi alıyor ? Nakit mi vermek zorundayız ? Yanında pos cihazı olur mu yani ödemeyi kredi kartı ile yapma imkanı olur mu ? Ödediğimize dair bir belge vs. veriyor mu ? Bu gt king pro için 330 TL'ye kadar gümrük vergisi çıkabilir gibi gözüküyor eklediğim dosyadaki bilgiye göre. Bu rakamı sürekli nakit olarak yanımda taşımak istemem açıkçası, kredi kartı geçse süper olurdu.

Android Tv Box için tavsiye.

PTT ödemeleri nakit olarak alıyor maalesef.

• bu banggood'da aynı bizim firmalar gibi. stoklarında olmayan ürünleri satıyorlar. şimdi de bazı ürünlerin fiyatlarını yükseltip sonra indirim adı altında satış yapmaya çalışıyorlar. tek avantajı vergi olayı.

• 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.