Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tylngngrmz , tylngngrmz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (9 Mobil) - 17 Masaüstü10 Mobil
5 sn
27.833
Cevap
558
Favori
1.838.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmadığım cihazlar için yorum yapamam.

Bu yüzden en iyi referans , o cihazı kullananlardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Bende Mi Box 3 4K vardı wifi gerçekten kötüydü S modelinin gayet iyi bugün 4K maç yayını izledim iptv den hem ethernetle denedim hem wifi ile ikisindede donma yaşamadım bence önce cihazı al baktın çok donuyor sonra çözüm ararsın. Belki gerek duymayacaksın... S modelinde sorunu çözmüşler gibime geldi.

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • oqi kullanıcısına yanıt
    S modelini nereden ve kaça aldın hocam. Şu aralar uçtu da 900 yazıyor hepsiburada da 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

S modelini nereden ve kaça aldın hocam. Şu aralar uçtu da 900 yazıyor hepsiburada da 😂
    Miui marketten 464 TL ye aldım, stoklarda tükendi heryerde o yüzden dostum biraz bekle eski fiyatına gelir :)
    teknomosh,miui market ve HB GG N11 sitelerini takip edersin hocam.

Robot Kafalar instagram
  • stormfather S kullanıcısına yanıt
    Saolun cevap için. Letgo dan buldum kapalı kutu bir tane satın aldım ve dün kurulumu yaptım. Netflix için gayet ideal bir cihazmış işimi görüyor araştırdığım kadarıyla ekran yansıtma, ip tv programları da varmış gerek olursa onları da kurarım

• quote:

Bu vergiler usbyi ethernete çeviren kablo türü şeylerde de geçerli mi ?

Xiaomi düşünüyorum da malum ethernet çıkışı yok. Aliexpress te var 20 dolara.

Bana kaça patlar toplam
    Merhaba hocam onlarda vergi % 20 genellikle küçük olduğu için kutuyu açmadan üzerindeki fiyat üzerinden %20 + 5.2 lira gümrüğe sunma ücreti ile gelir

Orijinalden alıntı: shamsheytani

Saolun cevap için. Letgo dan buldum kapalı kutu bir tane satın aldım ve dün kurulumu yaptım. Netflix için gayet ideal bir cihazmış işimi görüyor araştırdığım kadarıyla ekran yansıtma, ip tv programları da varmış gerek olursa onları da kurarım
    Hayırlı uğurlu olsun Netflix için en güzel çözümlerden bir tanesi iyi günler

Aynen ugreendi.

20 20 vergi vermeye razıyım da trt bandrolü isterse bildiğin 1 ürün fiyatını devlete vermiş olacağım.

Herkes bu zımbırtıdan alıyor, sahi o kadar kötü mü ya xaominin wifisi ?🤔
    Xiaomi de 100 cihazın 2 yada 3 de sıkıntı olabiliyor buda normal karşılanıyor Hepsiburada gibi yerlerden alın wifi sıkıntısı çekerseniz geri iade edebilirsiniz ethernet kabloya ihtiyacınız olur ise o zaman düşünün derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi

Bende Mi Box 3 4K vardı wifi gerçekten kötüydü S modelinin gayet iyi bugün 4K maç yayını izledim iptv den hem ethernetle denedim hem wifi ile ikisindede donma yaşamadım bence önce cihazı al baktın çok donuyor sonra çözüm ararsın. Belki gerek duymayacaksın... S modelinde sorunu çözmüşler gibime geldi.
    Iptv sağlayıcınızla ilgili bilgi verebilir misiniz? PM'den de olabilir. 4K TV'm yok ama donmayan, kaliteli yayını olan bir iptv düşünüyorum da.
  • Uzun araştırmalar sonucunda HK1 Pro modelini aldım. Henüz çok yeniyim. Kullandıkça bakacağız artık cihaz iyi mi kötü mü.

Merak edenler için:
    http://dortsilindir.com/android-tv-box-best-review-2019-hk1-pro-inceleme/
  • 500 Liraya kadar güzel bir cihaz önerebilirmisiniz hepsiburada gittigidiyor gibi Türkiye'den alabileceğim bir cihaz almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: tnncer

500 Liraya kadar güzel bir cihaz önerebilirmisiniz hepsiburada gittigidiyor gibi Türkiye'den alabileceğim bir cihaz almayı düşünüyorum.
    Mi Box S

Robot Kafalar instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Uzun araştırmalar sonucunda HK1 Pro modelini aldım. Henüz çok yeniyim. Kullandıkça bakacağız artık cihaz iyi mi kötü mü.

Merak edenler için:
    http://dortsilindir.com/android-tv-box-best-review-2019-hk1-pro-inceleme/
    Hayirli olsun ... Bende alt modeli var HK1 mini memnunum ve ruslar bu cihaz ile bayag ilgili

<°'''
    || B || E || Ş || İ || K || T || A || Ş ||'''°>

Doğu Türkistan için Çin malı alıp kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnncer

500 Liraya kadar güzel bir cihaz önerebilirmisiniz hepsiburada gittigidiyor gibi Türkiye'den alabileceğim bir cihaz almayı düşünüyorum.
    Merhaba öncelikle almaktaki maksadınız nedir ne için kullanacaksınız ona göre alacağınız cihaz değişir bilginize.

Yani yüksek çözünürlük Netflix ise zaten mi box ve Amerikan menşei li stickler mecbur ama Netflix öncelik değil ise çok daha iyi cihazlar var o paralara

• quote:

Orijinalden alıntı: gkys

Arkadaslar Netflix ve iptv’de sorunsuz kullanabilecegim cihaz almak istiyorum. Xiaomi Mi Box S 4K tavsiye eder misiniz?
    En uygun bu linkte buldum https://www.evkur.com.tr/xiaomi-mi-tv-box-s-black-medya-player?gclid=EAIaIQobChMIwOHoucmd5AIVh-R3Ch0gGAbFEAQYAiABEgIllPD_BwE Türkiye’den alabilecegim daha uygun fiyat var midir?
    Netflix HD yada 4 k ise mi box almak zorunda gibi birşey siniz 450 500 civarında idi 10 15 gün önce bekleyin birkaç güne düşer fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormfather -- 25 Ağustos 2019; 12:3:53 >

• RK3328 t9 4gb 32gb Android 8.1 2 wifi5G android tv box 4k

Şu cihazı aldım ama içinde kodi yüklü türkvod eklentisini bir türlü kuramıyorum işlemi çocuğa anlatır gibi anlatacak var mı ?
    Lg smart tv var netflixi ordan kullanabiliyorum. Ben iptv android uygulamaları için almak istiyorum mi box'da ethernet girişi yok modem çok uzakta kalıyor takılma sorunu olur ethernet girişli lazım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.