Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beelink ultimet'mi H96-pro'mu ikisinj kullanan varmı yada bilen tavsiye bulunacak yada başka bir marka 1 aydır sipariş veremedim tam vericem biri diyor beelink sakin almayin sipariş vericem H96 pro aman ha sakın almayın diyenleri okuyorum ne melem biseymiş bu android box cihazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Ben de sırf bu yüzden digitürkü uzattım.
    H96 Türk ve yabancı kullanıcılar özellikle de donanimhaberdeki kullanıcılar cihazdan pek memnun değiller. Bir çok kişi aynı sorunlardan şikayetçi..

Beelink Ultimate iki hafta önce geldi. En sorunsuz cihaz diyorlardı. Ama sorunları önceki mesajlarda belirttim. Cihazda herhangi bir fabrika hatası yok. Yazılımsal anlamda sıkıntılı bir cihaz. Kullanıyorum. İşimi görüyor. Ama.. Fakat.. Lakin.. Daha önce CSA93 kullandığım için ikisi arasında çok fark gördüm. Beelink'in en çok OTA Güncellemesi övülürdü o da FOS çıktı..

Bence bu iki marka haricinde ne alırsan al.. Bir de sen yaz tecrübemiz artsın :) Ya da CSA93 al geç.
  • Digiturk'un full paketini on sene önce Dreambox'ta kullandım 1 sene boyunca. Android mi Digiturk mü dersen kesinlikle Android TVBox derim düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Arkadaşlar siz siz olun asla Beelink GT1 Ultimate almayın !..
    Uyarmadı demeyin.. Benim gözümde en kalitesizler arasında yerini çoktan aldı.

OTA Update'i var dedik. Kendine has uygulamaları vardır dedik.. Bir cacık çıkmadı..

Dün OTA Update yayınladılar 566 MB'lık. Fakat 4 kere indirmeme rağmen hep hata verdi. İndiriyor fakat kuramıyor. Ne anladım ben bu işten?

Ayrıca sürekli ekran bir saniyeliğine kararıyor. Bazen beş saniye aralıklarla yapıyor bazen de onar dakika aralıklarla..
    Arka planda çalışan uygulamaları ve gelen bildirimleri göremiyorsunuz.
    Kendi youtube uygulaması yok.
    Kendi Launcher'ını kullanmanız İMKANSIZ. Sürekli hata veriyor.
    Ve daha bir çok zımbırtı..

Kesinlikle almayın..
    Ayrıca H96 da alınmaz. Bu ikisi haricinde başka modellerde şansınızı deneyin. Benim sadece CSA93'de tecrübem oldu. Çok iyi cihaz.

Bu csa93 3d bluray iso oynatır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu media oynatıcılar bilgisayar oynatıcılarından daha net görüntü veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 2 Kasım 2017; 18:16:20 >
  • yazılım yükseltmeyle vs ile uğraşacaksanız alın hocam bu cihazları. hem bu cihazları alıp hem de iptv ye üyelik parası verecekseniz hiç uğraşmayın. direkt gibi istediğin uydu alıcısı üyeliğini alın en azından yasal bir muhattabınız olur. belki müşteri hizmetleri aşka gelir istediklerinizi yaparlar.

Ben aldım. normal adsl bağlantısı ile akıllı tv özelliklerini kullanıyorum. yetiyor.
    fullhd streaminglerde (youtube, kodi vs.) problem yok. kodide hangi eklentiyi kuracağınız önemli.
    logitech f710 gamepad ile uyumlu oyunlar sorunsuz. Hem android hem de emu lar. En son last day on earth oyununu oynayamadım. Oyun kolunu desteklemiyordu.
    torrent yapacaklara engel yok.
    digiturk play de hatasız çalışıyor. Bir sürü android uygulama da cabası. basit video editler yaptım mesela.

ama bunlar için mesai harcamanız düzgün bir rom bulmanız ayarlarınızı kendinizin yapması lazım. uğraşamam derseniz üst seviye cihazlara bakmanız lazım. nvidia shielde kadar gider bunun ucu. onda bile kodi de ayar yapmanız lazım.

h96 pro + nette en çok yorum okuduğum cihaz çalışınca güzel çalışıyor ama ısınma ve adaptör sorunu var. Ben adaptör sorunu yüzünden 10 gündür falan kullanamıyorum. gidip adaptör almam lazım. insanlar kendi cihazlarına soğutucu vs takıyorlar. ben 70 80leri görürken 20 derecenin altında çalıştıran var. psp emulatörde 80leri görüyor normalde 60-70 arası.

• Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    CSA93 fiyatı benim için yüksek çok profesyonelce kullanmiycam ip tv birazda youtube yada netten film izlemek bu sebepten alabilecegim en uygun 30-35 $ cihaz işimi görürmü acaba o tarafamı yönelsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 2 Kasım 2017; 21:43:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    iso uzantılı hiç deneme yapmadım. Ama 40 GB'lık falan mkv denedim. Sorunsuz çalıştı.
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Oynatacağın dosyanın kalitesi ne ise o kaliteyi alırsın. Limitsizamca'daki m1080'ler hem küçük boyutlu hem de yeterli kalitedeler.
    Beelink GT Ultimate'yi 74 dolara almıştım. CSA93 de 80 dolar civarı sanırım. Yani pek fark yok. Beelinki 60 a alanlar da var..
    35 dolarlık cihazlarda verim aldığını söyleyenler olsa da ben güvenemedim. 2gb ile 3gb çok farklı şeyler.. Donma konusunda da s905 ile s912 de farklı şeyler.. 30 dolara düşerseniz de s905 altına düşmeniz lazım. Cihaz çöpe gidebilir.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam csa93 konunuzda cihaza reset attım, artık çalışmıyor yazmışsınız. Sorun duzelmedi mi?

Bir de cihaz 1 yıllık olmuş, yeni versiyonu ile ilgili bir haber gözünüze çarptı mı hiç?

• quote:

Beelink GT Ultimate'yi 74 dolara almıştım. CSA93 de 80 dolar civarı sanırım. Yani pek fark yok. Beelinki 60 a alanlar da var..
    35 dolarlık cihazlarda verim aldığını söyleyenler olsa da ben güvenemedim. 2gb ile 3gb çok farklı şeyler.. Donma konusunda da s905 ile s912 de farklı şeyler.. 30 dolara düşerseniz de s905 altına düşmeniz lazım. Cihaz çöpe gidebilir.

Hakan hocam,

ram olayı cok onemlımı bılmıyorum ama bende mutfakta uydulu k1 plus var android 5.1 1gb ram s905 işlemcisi var.. acmadıgı(1080p ,mkv,iso, 4k trt) dosya yok.. bir wifi ile bağanıp salondakı share edilmiş hdd içinden oynatıyorum... hiç sıkıntısız... bu arada cıhaz 12v ıle beslendıgı ıcın usb ye ne takarsan(3tb ) tak hıc sıkıntısız acıyor. bazı cıhazlar hatta hemen hemen hepsi hard dıskı zar zor besleyebılıyor...

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Cihazın rom'una eş değer olduğu söylenen başka bir markanın romunu kurmayı denemiştim onda da %7 de hata verdi. Kendi orjinal romunu da indireceğim sitede sıkıntı vardı öyle kaldı. Vakit bulamadım. Vakit bulur bulmaz orjinal romu ile deneyip diğer televizyonuma kuracağım inşaAllah çalışırsa.
    Yahu çalışmayan cihazı neden tavsiye ediyorsun?
    Derseniz.. Her cihazda çeşitli sorunlar çıkıyor. Fakat bu cihazdaki soruna ben sebep olmuşum gibi geliyor reset tuşuna iğne sokmakla.. H96'daki ısınma, adaptör ve ses sorunları bu cihazda olmadı. Beelinkteki bahsettiğim sorunlar da hiç olmadı. Donma kasma vs. de olmadı.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Televizyonumda smart özelliği var. Benim TV'nin de açamadığı pek yok fakat önemli olan hızlı bir şekilde bunları yapabilmek. 1gb ile yapıyorsa sizin cihaz şaşırırım. Ben 3gb ramin genelde %70'ini kullanırım böyle de bir gerçek var.. Bu gerçek ile sizin 1 gb'lık cihaza benim uygulamaları yüklesem ne olur bilemiyorum.
  • quote:

Televizyonumda smart özelliği var. Benim TV'nin de açamadığı pek yok fakat önemli olan hızlı bir şekilde bunları yapabilmek. 1gb ile yapıyorsa sizin cihaz şaşırırım. Ben 3gb ramin genelde %70'ini kullanırım böyle de bir gerçek var.. Bu gerçek ile sizin 1 gb'lık cihaza benim uygulamaları yüklesem ne olur bilemiyorum.

ben pek uygulama kullanmıyorum,

kodi,webwrsr,uydu , mx player yanı bu kadar bişiy...
    ben zaten uygulama bazında demedım. amac fılm ızlemek vs ıse 1gb ram vs cok yeterlı gıbı.. bende yetersız olur dıyordum ama kullanmadan net karar vermemek gerekıyor
  • Evet H96 Pro Plusun donanımsal sorunları var. Adaptörü çok kötü. Bende de bozuldu. Yenisini istedim, hemen geldi ama oda bozuldu. Daha doğrusu adaptörün verdiği amper çıkış gücü boxu çalıştırmaya yetmedi. Yoksa adaptör çalışıyor. Elinizde cep telefonu için kullandığınız şarj adaptörü varsa onu kullanın. Elektronik pasajından dönüştürücü alıp adaptöre takın, sorunu çözün. Isınma olayını ise fanla yada benim yaptığım gibi "nihale" ile çözebilirsiniz. Box şimdi 30'dan fazla uygulama ile (nougat 7.1.2) tıkır tıkır çalışıyor. Aliexpressten 11.11'de tekrar bu boxu sipariş vereceğim.
  • Annemlere almak üzere fazla profesyonel kullanılmayacak uydu alıcı + tv box özelliği olan ve Full HD TV'de kullanılmak üzere hangi cihazı tavsiye edersiniz?
  • TOMTOP
    Docooler M9S-PRO Android TV Box 3G / 32G Sales Online eu - Tomtop
    http://www.tomtop.com/p-v2322eu.html

Sizce bunu nasıl 40$ a. 3gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Annemlere almak üzere fazla profesyonel kullanılmayacak uydu alıcı + tv box özelliği olan ve Full HD TV'de kullanılmak üzere hangi cihazı tavsiye edersiniz?

K1 Plus, KII Plus, KIII Plus
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.