Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Provizyon da güncellenirken inşallah mesai fiyatını baz alırlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satışın olduğu andaki , sizden tl olarak alınan ücreti esas alırlar bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ödemeyi yarın mesai içinde yapmayı düşünüyorum. Başka bir ürünü de bütün mesai dışı iken aldım. Bakalım nasıl olacak.

• Box için 20 dolar yazın diye not düştük te İnşallah gümrüğe takilmaz. Takılırsa diğer ürünlere de gümrük vergisi girer. 64 dolara 13 dolar gümrük vergisi. 16 dolar indirim çöpe gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü o kur farkı çıkacak. Gece çekiyorlar parayı.

• Arkadaşlar Merhaba Buradan Alacağim Cevap Benim İçin Çok Değerli

kullanım Tarzıma Göre Sırasıyla İlgi Alanlarım

Yasal Bein Connect - DigiPlay
    Netflix
    MediaPlayer (Sinema 1080P En Düşük)
    IPTV
    Youtube
    Kodi

Elimde Güzel Bir Ev Sinema Sistemimde Mevcut Bağlatıda Önemli...

Şimdi Bu İhtiyaçlara Göre Ne Almamı Tavsiye Edersiniz

KM9...........S905X2......4G DDR4/64G
    X96MAX........S905X2......4G DDR4/64G
    T95Q..........S905X2......4G DDR4/64G
    T9............RK3328......4G DDR3/64G
    H96 MAX+......RK3328......4G DDR3/64G
    MX10..........RK3328......4G DDR3/64G
    M8S PRO L.....S912........3G DDR3/32G

Not: Değerlendirmeye Almayı Atladığım Model Olabilir

Hangisini Seçmeliyim Tecrübeli Arkadaşların Cevaplarını Merakla Bekliyorum....
  • Gearbest
    A95X PLUS Android 8.1 TV Kutusu 4GB DDR4 + 32GB ROM | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009916943540.html?wid=1433363&lkid=11004390

şu cihaz nasıl 4gb ramli olup bu kadar düşük fiyata başka model göremedim.

• earth. E kullanıcısına yanıt
    bu var. ama cihaza bir şey diyemem.

www.banggood.com
    H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 32GB ROM Android 8.1 USB3.0 TV Box Support HD Netflix 4K Youtube Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335809.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN

• Dün mecool m8s pro l siparişimi verdim. İndirimle beraber 50 dolara geldi cihaz.

Ama bugün üzülerek şöyle bir video gördüm. Netflix şu an ihtiyacım olmadığı için çok üzmesede bu cihazların resmi android TV sürümü çalıştırmadığını görmek beni biraz sıktı açıkçası. Bence ya ilk mesaja yada buraya resmi android TV li cihazlar ve netflixi kırık uygulama ile değilde google play versiyonu ile hd açan cihazlar yazılmalı. Çünkü netflix kullanıcı sayısı hızla artıyor ve sırf bu kullanım için cihaz alıyor olsa idim 1 2 yıl sonra netflix'i HD açma özelliğini kaybedebilecek bir cihazım olsun istemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bu var. ama cihaza bir şey diyemem.

https://www.banggood.com/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335809.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN
    onun fiyatı da iyiymiş hangisini almak lazım sence? 5g wifi olsun netflix hd çalıştırsın yeter.

• evren kartal E kullanıcısına yanıt
    Netflix için Mecool KM9 daha iyi olur
    Ses sistemi bağlantısı için X96 Max alabilirsiniz.
    Bende de 5.1 ses sistemi var. Optik bağlantı için X96 Max düşünüyorum.

• Ucuz kaliteli ne önerirsiniz

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sesi hdmi ile aktarıp tv’den optik ile ses sistemine aktarınca olmuyor mu? Kayıp mı oluyor ses kalitesinde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aslında sistem var derken yazım uzun olmasın diye öyle yazdım. Sistemi dün gece aldım n11den 11.11 kampanyasıyla. Logitech z906. Bir de sağlam kupon vardı. Bayağı avantajlı bir fiyata aldım. Sistem üzerinde iki optik girişi var. Biri Digitürk cihazına diğeri de TV boxa. Tabi ki televizyona bağlanır ama her seferinde giriş seçimi yapmam gerekecek. Televizyon 8 yılık. Pek de akıllı ve pratik bir televizyon değil maalesef.

• barmer B kullanıcısına yanıt
    o apk yi nerden indiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Dün mecool m8s pro l siparişimi verdim. İndirimle beraber 50 dolara geldi cihaz.

Ama bugün üzülerek şöyle bir video gördüm. Netflix şu an ihtiyacım olmadığı için çok üzmesede bu cihazların resmi android TV sürümü çalıştırmadığını görmek beni biraz sıktı açıkçası. Bence ya ilk mesaja yada buraya resmi android TV li cihazlar ve netflixi kırık uygulama ile değilde google play versiyonu ile hd açan cihazlar yazılmalı. Çünkü netflix kullanıcı sayısı hızla artıyor ve sırf bu kullanım için cihaz alıyor olsa idim 1 2 yıl sonra netflix'i HD açma özelliğini kaybedebilecek bir cihazım olsun istemezdim.

Mecool M8S Pro L - Pro + ve Pro W modellerinde yüklü olan Atv rom'lar official rom değil, cihaz karşılaştırma tablolarda görünen..
    Mi Box kutularda official rom yüklü olduğu için, her güncellenen resmi sürümü cihazın android tv box mağazasından yüklenebiliyor.
    Sizin mesajınız bana uyarı oldu. Daha çok netflix de dizi seyrettiğim için, bir tane mi box cihaz satın alsam daha doğru olur sanırım. Diğer uygulamalar için de rootlu tv box'ımı kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Ucuz kaliteli ne önerirsiniz
    Gearbest
    MAGICSEE N5 Android TV OS TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009652789463.html?wid=1433363

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Dün mecool m8s pro l siparişimi verdim. İndirimle beraber 50 dolara geldi cihaz.

Mecool M8S Pro L - Pro + ve Pro W modellerinde yüklü olan Atv rom'lar official rom değil, cihaz karşılaştırma tablolarda görünen..
    Mi Box kutularda official rom yüklü olduğu için, her güncellenen resmi sürümü cihazın android tv box mağazasından yüklenebiliyor.
    Sizin mesajınız bana uyarı oldu. Daha çok netflix de dizi seyrettiğim için, bir tane mi box cihaz satın alsam daha doğru olur sanırım. Diğer uygulamalar için de rootlu tv box'ımı kullanırım.

Tam bu cihazı alacaktım.
    Şimdi ne alalım.

• evren kartal E kullanıcısına yanıt
    Ben X96MAX alacak gibiyim.

11.11 de en çok bu satılıyor gibi.

• frux kullanıcısına yanıt
    Burada okuduğum yorumlardan yanlış anlamıştım ama mibox direk 4k netflixi destekliyor kutudan çıktığı hali ile bu bile netflix ve ücretli uygulamalar üstünden dizi film seyredecek kişiler için en iyi seçenek haline getiriyor.

Ben mecool kargoya verilmese değiştirmeyi düşünüyordum.

Ha benim durumumda ağ üstündeki hdd ile dizi film seyredeceğim düşünülürse belki dah güçlü cihazı almış olmam daha iyi olmuş olabilir. Ama gene mecool ürünlerinde soğutma modlaması ile alakalı yorumlarda var umarım cihazı açık fan takmam falan gerekmez 6 ay 1 seneye.

Netflix kullanmaya başlarsam diye tv'ye takılı chromecast vardı onu kullanırım olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.