Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.927
Cevap
566
Favori
1.878.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler, peki yeni nesil mi cihaz, güncelleme destek felan anlaminda. Birde coreELEC bu ne oluyor 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: Quad-core Cortex-A55
    GPU: ARM Mali-G31 MP2
    SoC: S905X4-K
    RAM: 4GB LPDDR4
    Flash: eMMC 32GB

coreelec.org
    CoreELEC
    https://coreelec.org

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Ugoos sk4 incelemesi

• Arkadaşlar, Kumandadan Home tusuna iki kez basınca açık uygulamaları topluca öldürmek için bir ekran açılıyordu. Bunu sony Tv’nin kendi android sisteminde tv quick actions programı ile halletmiştim, şimdi nova 2’de aynı ayarı yapamıyorum home tuşuna basınca uygulamadan çıktığı için. Farklı bir yöntemi var mıydı bu işin ?

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Gerek yok. Ücretsiz sürümü gayet iyi

Button maper uygulaması ile ayarlarsınız muhtemelen tuşa işlev atayıp.

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Nova 2 de typce tuner desteği yok hocam

Rezalet bir durum, upgrade edelim derken boşa mı almış olduk. Whatsapp hatlarına yazayım, belki güncellemeyle gelir ? Tam saçmalık yani üst model çıkarıp uydu kısmını kırpmak. Type-c port var, kendi tuner’ını desteklemiyor. Yuh. 🤦🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 23 Kasım 2025; 15:7:59 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Zaten üretici firmaya her donanım için kırpma sipariş verilmiş. Anakartta parça desteği olup konulmamış çok yer var. Soru cevapta pazaryerlerinde satıcıya ilk çıktığı zamanda tuner desteği sorulmuş hayır cevabını çok gördüm. Siz biraz gözü kapalı sipariş vermişsiniz.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Önceki cihazda olup yenisi diye çıkan cihazda tuner olmaması kadar absürt bir şey olabilir mi ? Ben ne yenilikler var diye inceledim, zaten onlar da o kısımları parlatmışlar ilanlarda. Bu eksiği gizlemişler. Bir daha içinden özellik çalmışlar mı diye de bakmamız gerektiğini öğrenmiş oldum :)

• şu cihazda kullanmak için tavsiye edebileceğiniz android box var mı arkadaşlar?

kullanacağım tv malum o yüzden pahalı birşey aramıyorum. işimi görsün. yatak odasında kullanılacak. karasal yayın olmadığı için sırf iptv için kullanacağız. bir de youtube kullanılacak.

Andoir box almayi dusunuyorum, ve bu alacagim android boxu sirf iptv futbol maclari ve bazen film icin kullanacagim (iptv de almadim, once boxu sonra iptv alacagim).

Kriterlerim:

Donmasin, kasmasin, buffer etmesin, aksin gitsin. Goruntu kalitesi netligi yuksek olsun. Yuksek wifi cekim gucu ve gigabit ethernet portu olsun. 4gb ram olsun. VPN destekli olsun.

Bu kriterlerime uygun cihaz onerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 27 Kasım 2025; 1:9:13 >

Peki; Dreamstar Nova 2 mi yoksa Next Pro mu? Mesela ben Youtube'da dolaşırken tık tık kumanda ile işlerimi halletmek istiyorum. Kumandanın imlecine dönmek insanı çileden çıkartıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dreamstar nova 2 tavsiye eder misiniz

İleride IPTV yükleyeceğim. Şuan beinconnect üyeliğim var TV açmıyor. PC ile görüntü aktarıyorum.

TV + hediye paketinde s sport ucretsiz mi Alperen şengun NBA maçlarını izlemek istiyorum.

TV+ aboneliği biterse uydu kanallarimi izleyebilir miyim. Kumandadan uyduya geçiş sorun olmaz. Bu şekilde kumandadan TV ile TV box arası geçiş varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecan22 -- 6 Aralık 2025; 11:10:44 >
    Samsung grand plus neo
  • FaveonTr kullanıcısına yanıt

Hocam bende Nova 2 ile Next star 4k arasında kaldım. Nova 2 işlemci yazılım vs daha güncel cihaz ama beni tek endişelendiren 4k da 30 fps vermesi. Next lerde 4k60 fps veriyor. Özellikle youtube, netflix gibi platformlarda yada yüksek çözünürlüklü diğer yayınlarda 30 fps kötü olmaz mı? Sizin deneyimleriniz nasıl?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.