Şimdi Ara

ANDROİD TELEFONU KABLOSUZ (WİFİ) MODEM OLARAK KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ANDROİD TELEFONU KABLOSUZ (WİFİ) MODEM OLARAK KULLANMAK

Android telefonunuzu kablosuz modem olarak kullanabilir ve 5 cihaza kadar internet bağlantısı sağlayabilirsiniz.
    Peki bunu nasıl yapacağız? Konunun devamını okuyup resimli anlatımımızı inceleyerek tabi ki.

Android işletim sistemli telefonumuzun "Ayarlar" kısmına giriyoruz ve "Kablosuz ve ağ"a tıklıyoruz.

Ardından "Bağlanabilir ve taşınabilir Wi-Fi alanı"a giriyoruz.

Sonra "Taşınabilir Wi-Fi alanı ayarları"na giriyoruz. (USB bağlandı kısmı konu ile ilgisiz.)

Karşımıza çıkan açıklamayı okuduktan sonra "Tamam" diyoruz.

Öncelikle "Taşınabilir Wi-Fi alanını yapılandır" kısmına giriyoruz. Ve telefonumuzun modem olarak görünecek ismini seçiyoruz. Ardından şifreleme yöntemini seçip şifremizi belirliyoruz. Daha sonra geri gelip "Taşınabilir Wi-Fi alanı"nı aktifleştiriyoruz. Bunların olması için tabi ki internetimizin açık olması gerekiyor. Daha sonra istediğimiz cihazın Wi-Fi açıyoruz ve ve telefon modemimizi seçiyoruz. İşlemler tamam.

Önemli Notlar:

-Wi-Fi Alanı etkinken şarj ve internet kotanız normala göre daha hızlı tükenir.
    -Ne kadar çok cihazla bağlanırsanız, telefonunuz o kadar ısınır. Bu kısma dikkat edin.
    -Kotanızı kontrol altında tutun. Ay sonu sürprizle karşılaşmak istemezsiniz.
    -Mevcut internet kotanız yoksa ücretlendirme sizin için çok tuzlu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 19 Ocak 2013; 23:24:17 >

• Peki laptoptan internete girdiğinizde hız ne oluyor. Ben türkcell kullanıyorum hız testi yaptım 7,2 Mbps yi destekleyen paket, ama laptoptan hızını ölçtüğümde 1 mbps yi geçmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.