< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android telefonlara 'temiz çağrı' özelliği geliyor (2. sayfa)
-
-
Hocam yazdiklarimi bi baştan okuyun. Samsung daha eski bi marka ve daha çok parçasini ürettiğini söyledim.Samsung Applenin kuyruğu tabiki olamaz çünkü apple hiç bi konuda samsungdan iyi değil şu an. Ilk defa applenin daha fazla özellik sunduğunu belirten biriyle karşolaşıyorum. AOD u da örnek olarak gösterdim. Bu arada siri asistan bile samsungun asistaninda sonra çikti yanilmiyosam galaxy s1 modelinde call & ... asistan vardi tam ismini hatirliyamiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sana nesnel bilgilerle geliyorum sen kendi dusuncelerini gecerli bir veriymis gibi sunuyorsun. Soylediklerime verebildigin tek cevap samsungun asistaninin siriden once ciktigi. Ki asistan ne kadar ses getirmis ve basari elde etmis ki ismini bile hatirlamiyorsun.
Samsungun eski ve buyuk oldugunu soyledim zaten bunu yineleyerek nasil bir arguman sunuyorsun? Nasil bir kafa yasiyorsun? Hatta sana mobil pazar ozelinde konustugumu da belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalsız messi -- 10 Eylül 2022; 1:14:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ismini senin bile bilmemenin sebebi türkçe dil desteği hiç olmamasi. Sonradan ismi bixby diye deişti zaten. Neyse konu o değil. Ben bunlari örnek olarak verdim dediğim gibi.
Hocam Nesnel demişken Samsung tablet piyasasindada akilli saat piyasasindada appledan daha eski younlaşmakla neyi kastettiğinizi anlamadim. Bana nesnel bilgi vermediğimi söylediniz ama ben örnek vermişim nesnel bu oluyo.
o yüzden face id ekran yatayken çalışmıyordu dimi? kayda değer özellik değilmişmiş.
-
wifi aramalarında niye aktif olmuyor la
-
Ben yıllardır TrueCaller adlı bir program kullanıyorum , gerçi google store'dan değil Xiami store'dan indirmiştim. Google store'dakiler farklı ve çakma hepsi. En güzel özelliği dolandırıcıları, firmaları ve isimleri etiketleyebiliyorsunuz. Sim kartınıza birini eklermiş gibi herkes birilerini ekleyip isimlendiriyor; sonra en çok oy alanları biz o isimle görüyoruz, harika bir şey Dolandırıcılarla görüşmeye gerek kalmıyor ve %90 kimin aradığını biliyorsunuz. Bence herkesde olması gerkeen ilk uygulama: Gerçi ne kadar düzgün bir firma bilemem ama ben 5 senedir kullanıyorum. Annemin telefona eklemek istiyordum ama Samsung kullandığı için ekleyemedim.
-
eski mi? hemen şu anda samsung watch 3-4 konularına alalım seni:) herkes nasıl ağlıyor görmeni isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o kadar doğru ki. bu ırkçılık falan değil ancak bu uzak doğulular gerçekten kopyacı. hiçbir fikir altyapıları ve argeleri yok. utanmadan çalıp çırpıyorlar. adamlar apple ın kutudan şarj adaptörünü kaldırmasıyla dalga geçip kendileri de kaldırdı. böyle yüzsüzlük zor görülür.
dünyada iki insan vardır. apple kullanmadan apple a sallayanlar ve apple kullananlar. apple kullanabilseniz en fanı siz olursunuz. ama olmuyor işte. doğal olarak ulaşabildiğiniz en iyi ulaşamadığınız en kötü. işim gereği dünya kadar bu işi bilen, teknoloji markalarının ceolarıyla bile muhattap oluyorum. zamzung kullananı çıkmadı! herkes salak bi siz akıllısınız ya…
bizde yedik dinlenmiyormuş herşeyi dinliyor apple google microsoft.o yüzden dünya sistemine bir kaç farklı daha işletim sistmleri gerek abd dışından firmalar gerek.
-
Bro ben galaxy s1 den beri samsung kullaniyorum bu arada en son ki problemim galaxy not 8 de oldu. Bu arada akillli saat konusuna gelirsek samsung 2014 te apple ise 2015 te sektöre girdi. Bana herkez ağliyo diye bi laf kullana massin sanki kullaniyomus gibi çünkü hiç bi kullanan arkadaştan şikayet almadım yıllardan beridir.
Ben en son iphone 11 kullandim sonradan sorun yaşayınca galaxy s10 5g ye döndüm. eminimki sen benim kadar ne samsung nede apple telefon kullanmamış sındır. Bu arada dünyada 20 tane amiral üreten marka var ve bunlardan sadece 3 ü türkiyeye amiral telefon gönderiyo sizin gibiler her şeyi bu 3 markadan ibaret zannediyosunuz. Hayır, bu 20 markanın bi çoğu birbirinde olmayan özellikler kullanıyo hepsi başka alanlara yönelmeye çalışıyo apple dediğin şirket bunlardan sadece bi tanesi ve dediğim gibi zamaninda apple de kullandim hatta geçen sene elimde iphone 11 de vardı.
Samsung kulalanab ceolar var biraz haberleri takip etmenizi öneririm. Microsoftun kurucusu, amazonun kurucusu, Zuckerberg, telegramın kurucusu, samsung kullanan ceolarin sadece bir kaçı. Zaten telefon şirketlerinin ceoları şirketin telefonunu kullanıyo sadece xiaomi şirketinde bu serbest diye biliyorum.
Baba naptın adamın üzerinde lambada yapmışsın.
-
Bro en ince ayrıntısına kadar girdim
Apple ordan çok kar etti çunkü. Bunu fırsat bilip onlarda kar etmek istediler. Ama bu saçma akımı apple çıkardı sonuçta artık adaptörlere bile para veriyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Burak -- 10 Eylül 2022; 12:32:41 >
Arkadasim yazdiklarimi oku oyle cevap yaz. Ben Apple daha eski daha yeni gibi bir ibarede bulunmadim. Samsung’un Apple’in piyasa girdikten hemen sonra nokta atisi ayni piyasaya yogunlasmasindan bahsettim. Samsung’un ipadden once 2 tane tableti varsa ipadden sonra her sene amiral gemisi tablet cikarmakla kalmayip senede 3-5 tane ara model tablet cikardigini goruyoruz.
Arkadasin dedigi gibi kutudan adaptoru cikarmasini bile kopyaliyor. Veya cikarilamayan batarya koymasi veya kutu iceriginden kulakligi cikarmasi bile Apple’in kopyasi.
Bunlar samsunga ozgu hareketler degil Apple’i taklit eden tum diger alt firmalar gibi Samsun’da onlarin arasinda yerini aliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle zaten ama başarılıda oldu samsung. Adaptör olayın dan markalar çok kar etti zaten. Satış stratejilerinde apple daha iyi. tablet konusuna gelince apple zaten rekabeti arttirmak için bi hamle yapmiş tabiki samsungda ona karşı hamle yapicak bu olay böyle yürümezmi zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X