Şimdi Ara

Android telefondan anlayan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet genç kardeşlerim size çok önemli bir sorum var ciddi anlamda kafayı bununla bozmuş durumdayım. Şimdi sorunu anlatayım telefonumda toplam olarak 32gb hafıza var diye biliyorum ancak resimler download ettiklerim vs.. herşeyi resmen temizledim tüm klasörlere tek tek girip hesap yaptım ben bu hafızamı dolu gösteren diğerleri adlı bölümğ bulamadım. Resimdede gördüğünüz üzere benim telefonun hafızasında resimler müzikler ve videolar bölümü var ve gayet anlaşılır duruyor ancak diğerleri bölümü nedir çözemedim. Telefondaki uygulamalarımın kapladığı alan taş çatlasa 2gb tutar ancak telefonumda bir sıkıntı olucak ki bir uygulama felaket şekilde hafızayı kaplıyor. Bunu nasıl çözerim ?
     Android telefondan anlayan gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafıza kartı takılıysa bi çıkar öyle bi hesap yap. Bu arada Rom aşağı yukarı 6-7 gb yer tutabilir. Diğer kısmında görünür o. Olmadı SDMaid ile dosyalara bi bak neler yer kaplıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

Hafıza kartı takılıysa bi çıkar öyle bi hesap yap. Bu arada Rom aşağı yukarı 6-7 gb yer tutabilir. Diğer kısmında görünür o. Olmadı SDMaid ile dosyalara bi bak neler yer kaplıyo.

Rom falan yüklü değil hocam telefonu nasıl aldıysam hala aynı şekilde duruyor 2 yıldır. Söylediğiniz şekilde bir bakayım en iyisi hem sd kartıda cıkarayım bakalım durumu tekrar size söylerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Hafıza kartı takılıysa bi çıkar öyle bi hesap yap. Bu arada Rom aşağı yukarı 6-7 gb yer tutabilir. Diğer kısmında görünür o. Olmadı SDMaid ile dosyalara bi bak neler yer kaplıyo.

Rom falan yüklü değil hocam telefonu nasıl aldıysam hala aynı şekilde duruyor 2 yıldır. Söylediğiniz şekilde bir bakayım en iyisi hem sd kartıda cıkarayım bakalım durumu tekrar size söylerim.

Rom atmak değil hocam benim dediğim. ROM dediğim şey sistem yazılımı. Siz ekstradan bir şey yapmasanız da STOCK ROM yüklü geliyor. O baya bi yer kaplıyor Nexus harici cihazlarda.
  • Rom kaplıyordur büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

quote:

Rom atmak değil hocam benim dediğim. ROM dediğim şey sistem yazılımı. Siz ekstradan bir şey yapmasanız da STOCK ROM yüklü geliyor. O baya bi yer kaplıyor Nexus harici cihazlarda.

Hocam durum şimdi neyleşti sdmaid içinde teşekkürler 3700 dosya buldu gereksiz temizledim telefon rahatladı bildiğiniz çok teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam durum şimdi neyleşti sdmaid içinde teşekkürler 3700 dosya buldu gereksiz temizledim telefon rahatladı bildiğiniz çok teşekkürler.

Muhtemelen bazı uygulamaların gereksiz dosyalarıydı. 15 gün de yemeden atlattın hadi iyisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    15 günmü yemişim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Normalde yemen lazım ama görmediler zaar.
  • telenizi canlandırın derim bunlar tam bu iş için üçü bir arada Google Cardboard,Klick button ve NFC tag telefonunuz yeniden doğucak ve hızlanıcak nasılmıhttp://goo.gl/TsgZNd
  • Emin olmak için recoveryden sıfırlayabilirsiniz.
    Wipe cache ve format data yapacaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.