Şimdi Ara

Android Telefona Ubuntu Touch Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz araştırdım ancak pek bir şey bulamadım. LG Optimus L5 android 4.0 telefonum var. Ubuntu Touch işletim sistemi çıkmış ve telefonuma yüklemek istiyorum. Başka bir işletim sistemini kullanmak istiyorum. Ancak gerekli açıklamayı tam olarak bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı nasıl yüklenir bu telefona işletim sistemi?

• youtubede ve markette bol döküman var
    sistemi bozmadan formatsız deneme sürümler mevcut
    bu vaziyette telefonlar cep bilgisayarı oluyor
    1,5 ghz quad core 2 gb ram ile istenilen seviyede artık telefonlar
    gelecek buraya kaymaya başladı linux microyu pc de yenemedi belki
    telde nal toplatacak belli
    şimdiden bir kaç komut kısayol ögrenmenin bir zararı dokunmaz
  • L5 e zor donanım düşük kalabilir
  • Bana da öyle geliyor ancak LG, aldığımdan beri ürün güncellemesi yapmıyor. Almayın LG den telefonları. Teşekkür ederim cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertancetin

Bana da öyle geliyor ancak LG, aldığımdan beri ürün güncellemesi yapmıyor. Almayın LG den telefonları. Teşekkür ederim cevaplar için.

Konudan alınması gereken mesajı vermiş oldunuz. Ne alakaysa artık. Kaldıki L5in 4.1 güncellemesini yükleyenler var. Güncellemenin resmi kanaldan gelmesi de yakındır.
  • türkiye için v20c gözüküyor? 4.1.2? güncelleme gelmedimi l5e?
    edit: 1-2 haftaya gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 21 Mayıs 2013; 13:53:00 >
  • yok gelmedi. Yazılım güncelleyici var ancak mevcut en son os sürümünü kullanıyorsunuz yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ubuntu touch un kullanılabilir versiyonu çıkmadı haziran başı gibi kullanılabilir betası çıkacak kararlı sürüm ekim ayında bekleniyor yani şu anki sürümde birçok şey sadece görüntüden ibaret bence acele etmeyin ki telefonunuz 2 çekirdekten aşağıysa denemeyin bile..

System requirements for smartphones Entry level Ubuntu smartphone
    Processor architecture 1Ghz Cortex A9
    Flash storage 4-8GB eMMC + SD
  • O zaman denememek daha yararlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.