Şimdi Ara

ANDROİD TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAX 800 TL LİMİTİM VAR 2.EL YADA 0 TELEFON TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. TAVSİYE ETTİĞİN TELEFONU TANITIR VE FİYATINI YAZARSANIZ SEVİNİRİM

KAFAMDAKİ MODELLER:

SAMSUNG 8S5830i Galaxy Ace

SAMSUNG i8150 Galaxy W

SAMSUNG S7250 WAVE M

SAMSUNG S7500 Galaxy Ace Plus

NOKİA C6-01

Telefonlar değiştirilmiştir bular için yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan19o5 -- 15 Eylül 2012; 15:19:23 >

• +++++
  • ++++
  • bana sorarsan motorola ve lg alma..samsung iyidir...enazından bu işin ehlidir motorolaya ve lg ye göre...ayrıca elden çıkarırken samsung dışındaki diğer veridğin 2 marka elinde patlar satamazsın benim görüşüm budur özelliklerine bakmadan söyleyebileceğim bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman584

bana sorarsan motorola ve lg alma..samsung iyidir...enazından bu işin ehlidir motorolaya ve lg ye göre...ayrıca elden çıkarırken samsung dışındaki diğer veridğin 2 marka elinde patlar satamazsın benim görüşüm budur özelliklerine bakmadan söyleyebileceğim bu...

tavsiyen için saol dikkate alıcam
  • Vatan'da indirim var, Samsung Galaxy Ace 2 ya da Sony Xperia Sola al.
  • sen 800 liraya aldığın bır LG yada MOTOROLA telefonumu satarsın satarken iyi bir fiyata elinde patlama riski olmadan yoksa samsung u mu?
    birazda elden çıkarma olaylarınıda düşünmek gerek telefon alırken kullanıp kullanıp çöpe atmıcaz ki enazından ben yani...
    kaldıki bu benim fikrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman584

sen 800 liraya aldığın bır LG yada MOTOROLA telefonumu satarsın satarken iyi bir fiyata elinde patlama riski olmadan yoksa samsung u mu?
    birazda elden çıkarma olaylarınıda düşünmek gerek telefon alırken kullanıp kullanıp çöpe atmıcaz ki enazından ben yani...
    kaldıki bu benim fikrim

HAKLILAR.Motorola Türkiye'den çekildiği için, LG Optimus'a ICS bile gelmeyeceği ve kötü telefon olduğu gibi detaylara bakarak Samsung'tan daha kolay elden çıkarılır ve Ace 2'nin kesin Sola'nın da büyük ihtimalle JB alacak olması elden çıkarırken kötü bir dezavantaj olur aman diyeyim Samsung veya Sony almayın Motorola ya da LG alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 15 Eylül 2012; 14:12:20 >
  • bilgiler için tşkler.
  • i8150 Galaxy W nasıl? bilgisi olan varmı yada kullanan varsa memnunmu?
  • ++++
  • yardım lütfen bu akşam almam gerekiyor telefonu
  • xperia neo v
  • Ace 2(799 TL) ya da Xperia Sola(796 TL) vatandan alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan19o5

i8150 Galaxy W nasıl? bilgisi olan varmı yada kullanan varsa memnunmu?

O telefona bulaşma.Alacaksan Vatan'dan Ace 2 ya da Sola al, hem bütçene de uygun ve tavsiyem JB'ni erken alacağı için Ace 2'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

O telefona bulaşma.Alacaksan Vatan'dan Ace 2 ya da Sola al, hem bütçene de uygun ve tavsiyem JB'ni erken alacağı için Ace 2'dir.

neden bulaşmıyım sorun olarak nedir? biraz para arttırmam lzm vatandan baktım.
  • quote:

quote:

quote:

Bu devrin telefonu değil ve bir tane güncellleme bile almayacak, verilen parayı hak etmiyor.Son olarak sana tavsiyem, 100 TL daha ver sonradan pişman olma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu devrin telefonu değil ve bir tane güncellleme bile almayacak, verilen parayı hak etmiyor.Son olarak sana tavsiyem, 100 TL daha ver sonradan pişman olma.

tşkler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tşkler.

Teşekkürün lafı olmaz, inşallah en doğru kararı verirsin ve şimdiden hayırlı olsun.

• listede c6-01 var zamaninda fiyatina gore iyi bir telefon idi am cikali 2 yil oldu bile onun yerine 700 veya 701 modeli iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.