Şimdi Ara

Android Telefon Seçimi (Yardımınıza ihtiyacım var) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun hocam bende geçen gün mağazada tüm cihazları kurcaladim androidden sıkıldığımı farkettim iphone se aklımı çeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Hayırlısı olsun hocam bende geçen gün mağazada tüm cihazları kurcaladim androidden sıkıldığımı farkettim iphone se aklımı çeliyor

Hocam güzel telefon hoşunuza gittiyse alınır ama ben ios sevmiyorum android gibi özgür bi platform varken ios a bulaşmazdım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • Yazdığın telefonlar içinde en alınabiliri p1m. bana sorarsan asus max al 880 900tl. sarji en uzun giden telefon o.

Orijinalden alıntı: elmanderr

Yazdığın telefonlar içinde en alınabiliri p1m. bana sorarsan asus max al 880 900tl. sarji en uzun giden telefon o.

A3 2016 siparişi verdim hocam bugün :) yinede sağolun.

• emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Tek sorun 2000 liranın olmayışı androidde pek bir şey yapmıyorum hocam sosyal medya,haberler ve forumlara bakıyorum oyun falan oynamıyorum windows phone da kullandım bir tek ios kaldı bakalım kısmet.

Tek sorun 2000 liranın olmayışı androidde pek bir şey yapmıyorum hocam sosyal medya,haberler ve forumlara bakıyorum oyun falan oynamıyorum windows phone da kullandım bir tek ios kaldı bakalım kısmet.

Herkesin günlük kullanış biçimi hocam. 2000 lirada hayırlısıyla bulunur inşallah :)

• Evet hayırlısıyla telefonu 2 saat önce kargodan aldım. Küçük bir inceleme sözü vermiştim az çok bildiğim kadarıyla bir şeyler yaptım. İncelemem genel olarak kendi cihazım olan s6 ile karşılaştırma gibisinden oldu. Sözü fazla uzatmadan gözlemlerime geçeyim.

Öncelikle kutu içeriği:
    Cihazın hoş ve güzel dizaynlı bir kutusu var. Şarj cihazı s6 ile aynı ancak kulaklık farklı. Kulaklık samsung un klasik kulaklığının güncellenmiş sürümü gibi. Performansı nasıldır bilemiyorum denemedim.

Tasarım:
    Tasarımı gerçekten çok hoş ele tam oturuyor. Arka kamera s6 gibi çıkıntılı, ana ekran tuşunun sağlam yapısı var. Kenarları metal ve tasarıma hiçbir eleştirim yok gerçekten ben burdayım diyor :)

Performans:
    Gelir gelmez bir sürü uygulama yükledim antutu,cpu z, aida64 vs vs kurulumları sırasında 2 uygulamayı arka arkaya kurduğum oldu birden fazla uygulamayı aynı anda kurması uzun sürüyor ancak fazla bir uzunluk değil normale göre uzun sadece. Sonra antutu testi yaptım 36k puan aldı ve menülerde,uygulama geçişlerde falan herhangi bir takılma yaşamadım cihaz yağ gibi. Benim s6 bir kez takıldı dosya atarken ama bin tane uygulama yüklü olur o kadar dedim :)

Kamera:
    Kamerası gerçekten çok hoş. S6 ile karşılaştırdım renkleri sanki s6 dan daha dolgun veriyor. Netlemesi s6 nın bi tık önde. Aynı şekilde hızlı açılması da milisaniyeyle s6 nın bir tık önde. Ön kamerası s6 nın renkleri daha güzel canlı ancak a3 ün ki de gayet yeterli. 5mp nin hakkını veriyor.

Ekran:
    Ekranı anlayamadığım bi şekilde s6 dan çok daha canlı ve güzel renkler veriyor beyazları bembeyaz ama s6 nın sarıya kaçıyor. Ekran modları da aynı. Belki telefonda ekran koruyucu olmamasından kaynaklanıyodur bilemiyorum. Ama gerçekten hoş bir ekranı var ve 720p diye korkmayın pişman olmazsınız :)

Küçük notlar:
    Biz beyazı aldık ve gerçekten çok şık tavsiye ederim.
    Telefonda parmak izi okuyucusu olsa mükemmel olurdu bence. Bide televizyonu falan kontrol etmek için olan kızılötesi sanırım onu göremedim olsa çok güzel olurdu.
    Android sürümü 5.1.1 en yakın zamanda 6.0 mm yi bekliyorum güncelleme geldiğinde telefonun çok daha performanslı olacağını düşünüyorum.

A3 2016 yı tercih ettiğimiz için çok memnun oldum açıkcası anneler için çok mantıklı bir tercih bence. Küçük incelemem bu kadardı yardımcı olan fikrini belirten herkese çok teşekkür ederim :) Mobilden yazdım hatamız varsa affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanardgn -- 23 Haziran 2016; 16:27:46 >

Hayırlısı olsun hocam umarım anneniz memnun kalır kullanabileceği en işlevsel malzeme kalitesi ve pil ömrü iyi olan bir cihaz a serisindeki ekranın canlılığı benimde ilgimi çekiyor iyi günler dilerim :)

Hayırlısı olsun hocam umarım anneniz memnun kalır kullanabileceği en işlevsel malzeme kalitesi ve pil ömrü iyi olan bir cihaz a serisindeki ekranın canlılığı benimde ilgimi çekiyor iyi günler dilerim :)

Sağolun hocam bu arada yazmayı unutmuşum cihazın pil ömrü çok iyi wifi açıkken 49 dan 37 ye kadar kullandım ve 1 saat 2 dakika gibi bir süre verdi bence gayet başarılı :)

Evet yeni samsunglar da j ve a serisinin pilinden herkes memnun bende gözüme lenovo vibe k5'i kestirdim fiyatı çok uygun yeni gelmiş vatana :)

Evet yeni samsunglar da j ve a serisinin pilinden herkes memnun bende gözüme lenovo vibe k5'i kestirdim fiyatı çok uygun yeni gelmiş vatana :)

Aynen hocam başka bir başlıkta karşılaşmıştık :)
    Valla babam teli değiştirmeyi düşünüyo onu alabiliriz bizde 1 2 aya kadar çok manntıklı bir seçim gibi duruyor.

• Hocam Xiaomi Mi4 4G gelmiş hepsiburada'ya. 800 tl Snapdragon 801 var. Telefon almayı düşünüyorum demiştiniz de haber veriyim dedim belki düşünürsünüz :)

Sağolun hocam niyeti bozdum iphone alıcam k5 ide inceledim ekran yine soluk çakma iphone gibi menüsü var androidden daral geldi artık.

Sağolun hocam niyeti bozdum iphone alıcam k5 ide inceledim ekran yine soluk çakma iphone gibi menüsü var androidden daral geldi artık.

Anladım hocam hayırlısıyla bi alın sizden de inceleme bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.