Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
89 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone kullanırsın güncelleme yaparsın 5 yıllık android telefon 4 yıllık iphonedan hızlı uygulamaları açar deli olursun.
    Androidi olan uzun yazı yazacağı zaman bağlar klavye mouseunu, takar usbsini açar filmini. iphoneu olanda bön bön bakar.

not:iphone kullanıyorum
  • Eski ioscu olarak bende daha yenilerde android e geçtim. Pişmanda değilim. Özgürlüğün dibine vuruyorsun. Ayfon da daracık hafıza şarj cihazına bağlı hayat arada bir pc ye bağla görüntü aktar. Sıkıntı 128 gb lık android e geçtim. Artı 64 gb sd kart da var toplamda 192 gb ın. Telefonda 70 gb boşluk var. Tüm işimi görüyor şarjıda bir kere şarj ediyorsun günü kurtarıyor. Ayfon eskiden di ulaşabiliyordun şimdi ulaşılmayacak seviyede ve gereksiz.. O kadar para bayilinmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0 aldığım lg g2 4.2.2 ile geliyordu sonra LG 5.1.1 e destek verdi ve bitti.
    ne mi oldu bağımsız topluluklar android 9.0 ı lg g2 için portladılar ve şuan 9.0 kullanıyorum.
    her ay düzenli güvenlik yaması ve google sertifikalı olması da ayrı.

şuan tek sorunu şarjı artık 3 gün yerine 8 saat gidiyor onu da dert etmiyorum.

Guncelleme almamaya başlar cunku eski nesil islemciye son romu yuklersen stabilizasyonu kaybedersin takılır.

İosun güncelleme alıp yavaslamasi daha çok hoşuna gidiyor galiba.

Apple seni çocuk havuzuna koyar yapacakların sınırlıdır ama güvendesindir.Android seni denize bırakır cocuk havuzu güvenliği olmaz ama yapabileceklerini bilsen konuyu silersin.

İnstagramdan like atıp, sadece nargile icen biri bencede ios alsın masada şekil olur.

Telefonunu kesfetmek ve özgürlük isteyen android alır.

Sene 2020 hala ios a paran veren var 😂😂😂😂

• İphone dediğin cihazlar 11 ile xs serisinden oluşuyor zaten,onların fiyatları belli.Bu yüzden her türlü android alınır.

Kapışın millet Karşınızda Caustic Mastering

Alttaki linkten uygulamayı indirin. Kurulduktan sonra giriş yapın ve ekranda beliren "Touch to load audio track" düğmesine basarak dosyanızdan bir müzik seçin (mp3, flac, wav ve ogg destekli).

Sonra hemen "Touch to load audio track"ın altında yer alan + işaretli kutucuklardan birine tıklayın.

Şöyle bir ekran belirecek ve "Graphic Equalizer"i seçeceksiniz.

Android telefon saçmalığı

Ardından ekranda beliren şu simgeye dokunun

Sonra 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz ve 16 kHz seviyelerini belirttiğim şekilde ayarlayın.

2 kHz: 1.5dB

4 kHz: 1.5dB

8 kHz: 1.5dB

16 kHz: 6dB

Ardından tekrar + işaretli kutucuklardan birine tıklayın ve "Exciter" seçin

Karşınızda şöyle bir ekran belircek. Sağdaki "Treble" kısmından "Level" dügmesini %70 seviyeyi aşmayacak şekilde ayarlayın.

Alt soldaki simgeye basın

"Export" seçin

ve istediğiniz formatı (mp3, flac, wav veya ogg) ayarladıktan sonra "Export"a tıklayıp convert edin.

Sonuç: İnanılmaz derecede parlak, canlı, doğal ve tertemiz sesler

Analog bant kayıtlarını aratmayacak derecede net sesler oluşturun. Müzikleriniz bunu fazlasıyla hak ediyor ; )

Uygulama tamamen ücretsizdir

Caustic Mastering apk indir

https://android-apk.org/com.singlecellsoftware.mastering/48968984-mastering/

Audio Exciter nedir ? 

Kaynak: Wikipedia 

Bir uyarıcı ( harmonik uyarıcı veya işitsel uyarıcı olarak da adlandırılır), dinamik dengeleme , faz manipülasyonu, (genellikle) yüksek frekanslı sinyallerin harmonik sentezi ve ince harmonik bozulma eklenmesi yoluyla bir sinyali geliştirmek için kullanılan bir ses sinyali işleme tekniğidir. Dinamik eşitleme, girişin bir fonksiyonu olarak zaman alanındaki eşitleyici özelliklerinin değiştirilmesini içerir. Değişen doğası nedeniyle, statik dengeleyicilere kıyasla gürültü azalır. Harmonik sentez, kayıtta bulunan temel frekans sinyallerinden daha yüksek mertebeden harmoniklerin oluşturulmasını içerir. Gürültü genellikle yüksek frekanslarda daha yaygın olduğu için, harmonikler daha temiz bir frekans bandından türetilir ve bu da daha net yükseklere neden olur. Uyarıcılar ayrıca daha küçük hoparlörlerde derin basları simüle etmek için düşük frekanslı sinyallerin harmoniklerini sentezlemek için kullanılır. 

Başlangıçta vana ( tüp ) tabanlı ekipmanlarda yapılan bu cihazlar, genellikle analog Uyarıcıları taklit etmeye çalışan bir dijital sinyal işlemcisinin parçası olarak uygulanmaktadır. Uyarıcılar çoğunlukla ses düzenleme yazılımı ve ses geliştirme işlemcileri için eklentiler olarak bulunur. 

Aphex işitsel uyarıcı 

Aphex işitsel uyarıcı ilk uyarıcı etkilerinden biriydi. Etki 1970'lerin ortalarında Aphex Electronics tarafından geliştirildi. İşitsel uyarıcı, ses sinyallerine faz kayması ve müzikal olarak ilişkili sentezlenmiş harmonikler ekler. İlk Aural Exciter üniteleri 1970'lerin ortalarında, sadece tamamlanmış kaydedilen sürenin dakika başına 30 $ kiralanmasıyla mevcuttu. 1970'lerde Jackson Browne , The Four Seasons , Linda Ronstadt ve James Taylor dahil olmak üzere bazı kayıt sanatçıları "Bu albüm Aphex Aural Exciter kullanılarak kaydedildi." 

Aphex profesyonel birimleri satmaya başladı ve iki düşük maliyetli modeli tanıttı: B Tipi ve C Tipi. Aural Exciter devresi artık Yamaha , MacKenzie, Gentner, E-mu Systems ve Bogen gibi büyüyen üretici listesi tarafından lisanslanmıştır. İlk olarak 1975'te sunulan orijinal Aphex Aural Exciter, 1992'de eklenen Büyük Alt devre olmadan geldi. Aphex Aural Exciter'ın daha sonra yapılan revizyonları Model 104 Tip C ve Tip C2 birimlerini içeriyordu. Aphex 2001 yılında piyasaya sürüldü [1] Model 204 İşitsel Uyarıcı ve Optik Büyük Tabanlı, yine de orijinal ünitenin bir diğer inceliği. Aphex'e göre, Model 204, Aural Exciter ve Big Bottom işlemci bloklarını, Big Bottom kompresör için optik kazanç kontrol elemanı dahil olmak üzere geliştirilmiş devrelerle günceller. 

Diğer markalar 

Rakip üreticilerden işlevsel olarak benzer birimler genel olarak "psikoakustik işlemciler", "psikoakustik uyarıcılar", "harmonik uyarıcılar" veya "arttırıcılar" olarak bilinir. 1990'larda ve 2000'lerde BBE, Joemeek, SPL ve Behringer'den geniş ölçüde karşılaştırılabilir ürünler elde edildi. 2000'lerde birkaç dijital ünite ortaya çıkmasına rağmen, çoğu analog sinyal işlemcileridir. BBE Sonic Maximiser, diğer markalarda olduğu gibi, frekansa bağlı faz kayması gibi benzer bir süreç kullanır. 

Kullanım 

Donuk kayıtları, özellikle tekrarlanan overdub'lar nedeniyle "ışıltılarını" kaybeden analog makaradan makaraya bant kayıtları geliştirildi. 
    Kayıp spektral içeriği simüle ederek eski kayıtları geri yükleme. 
    Donanım ve yazılım medya oynatıcıları için ses geliştirme olarak. 
    Uyarıcılar bazen bir elektro gitar, elektrik bas veya elektronik klavyelerle kullanılmak üzere tasarlanmış birimlerde "pedal" pedal biçiminde satılır. 

Bu da cebinize taşıyabileceğiniz bir çeşit exciter yazılımı ; )

Bu uygulama dehşet bişey. Işıltısız, silik ve mat sesleri parlatmanın en pratik ve en etkili yöntemlerden biridir. MÜTHIŞ
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Teknoloji ve özellikle mobil cihazlar konusunda "Bir kere alırım x yıl kullanırım" diye bir mantık yok. Firma ne sıklıkla yeni cihaz çıkartıyorsa sizin elinizdeki cihazlar da o sıklıkta eskiyor. Doğrudan veya dolaylı olarak almış olduğunuz cihaz yavaşlayacak. Firmalar bunu özellikle yapıyor ki yeni cihazlar satılsın. Mantık tüketiciyi hep yeniye yönlendirmek üzerine kurulu.

• Iphone ile android tel karşılaştırması bile hata. Bir note 10 pro en kral iphone i 10 a katlar...

• Zaten cep telefonu pilleri 2 sene sonra ciddi performans kaybediyor. Yenisi ile değiştirmek gerek. Aksi halde insan cihazdan soğuyor.

• iPhone poklayanların çoğu iPhone kullanmayı beceremedikleri için

• 16 GB telefon hafızasının çoğunu telefonun kendisi kullanıyor sonra bana yer kalmadı uyarısı veriyor, güncelleme desen ara ki bulasın, en iyisi bile ikinci yıl donmalara kasmalara başlıyor. Android pişmanlıktır. Paraya kıyın ios alın diyeceğim ama oda kıyılacak gibi değil araba parası resmen.

• Bir Vanced sahibi olamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Zamanında ilk çıktığı dönem alıp, şimdilerde işyerinde ikinci telefon olarak kullandığım ıphone7 var. Bataryası dışında bir sıkıntısı yok, yani pili ilk aldığım döneme göre daha hızlı bitiyor. Sanırım çıkış yapalı 4 yıl oldu. Bunu övmek için demiyorum lakin gayet tatmin edici duruyor. Bunu normal bir kullanıcı olarak söylüyorum.

Bir taraf seçtiğim yok sonuçta parayla aldığımız ürünler, yalnız android tarafında "LG" tarafından kötü tecrübelerim var :) Lg g3 almıştım, kasa çatlağı vs sorunuyla değişim olmuştum ve lg g4 verilmişti. Onu da kullanırken kronik diğer bir sıkıntısı vardı, kapanıyordu ve bir daha açılmıyordu. Garantisi de bittiği için çekmece yatışa geçti. Ondan sonra Android kullanmadım...Tabi bu kişisel bir tecrübe, yüzlerce model onlarca marka android telefon var.

Android tarafında sıkıntı şu; çok fazla model var hangi birine gerekli önemi vereceksin ? Apple/ios tarafında modeller belli ve aşağı yukarı aynı mimari var. Uygulamalar desen ona göre tasarlanıp stabil hale getiriliyor. Bir nevi konsol ve bilgisayarların durumu gibi, yüzlerce bilgisayar varken konsollar sınırlı ve belli donanımla takılıyor. Konsol tarafında sıkıntı azken bilgisayar tarafında bir güncelleme bir donanım değişikliği birden fazla soruna dönüşebilir vs vs...

Orijinalden alıntı: dev10ran44

16 GB telefon hafızasının çoğunu telefonun kendisi kullanıyor sonra bana yer kalmadı uyarısı veriyor, güncelleme desen ara ki bulasın, en iyisi bile ikinci yıl donmalara kasmalara başlıyor. Android pişmanlıktır. Paraya kıyın ios alın diyeceğim ama oda kıyılacak gibi değil araba parası resmen.
    Hehehe hikâye anlat hikaye.. kaç yıl öncesinin hikâyesi.

2011 yılında kaldı anlattıkların.

• Apple ürünleri ülkemizde pahalı eğer ucuz olsaydı şuan da çoğunluğun elindeki cihaz iphone olurdu.Şimdi ben sevmiyorum diyenler olucaktır olabilir sonuçta hepsi kullanıcılar için ama çoğu insan eğer ucuz olsaydı kolay erişilseydi iphone tercih ederdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

0 aldığım lg g2 4.2.2 ile geliyordu sonra LG 5.1.1 e destek verdi ve bitti.
    ne mi oldu bağımsız topluluklar android 9.0 ı lg g2 için portladılar ve şuan 9.0 kullanıyorum.
    her ay düzenli güvenlik yaması ve google sertifikalı olması da ayrı.

şuan tek sorunu şarjı artık 3 gün yerine 8 saat gidiyor onu da dert etmiyorum.
    Hangi siteden rom indiriyorsunuz?

Bende LG g pro var acaba bu cihaz içinde destek var mı?

• Redmi note 8 kullanıyorum.bir çok oyunu ve uygulamayı rahat açıyor. Ekranını çok abartılı kullanmazsam şarjı 24 saatten fazla dayanıyor. Benim param buna yetiyor. Kalkıp 2 maaşımı bir telefona bağlayamam.

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.