Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    s3mini var kenarda duruyor. Aşırı yavaşladı, yeni batarya aldım o da pek gitmiyor. Önerebileceğin bir rom var mı whatsapp çalıştırsın yeter.
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Apple Support
    Using HEIF or HEVC media on Apple devices
    https://support.apple.com/en-us/HT207022

iTunesde dosya paylaşım seçeneği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Şunda şarz 2-3 güne düştüğünde eyvah batarya bitiyor diyorduk.
    Benim ki 4 gün gidiyor. Batarya yenilendi
  • Zamanında vatandan 1800 liraya Samsung A5 2017 almıştım yanında power bank de hediye vermişlerdi.
    Hala güncelleme alıyor ve yeni çıkan denk telefonlarda bile olmayan özellikleri var hala.

- Gorilla glass cam koruması
    - Suya dayanıklılık
    -Toza dayanıklılık
    - Tek elle kullanma modu
    - Super Amoled ekran
    - Barnak izi okuyucu
    - Hızlı şarj
    - 3000mah pil ömrü

- Çoklu pencere modu (Ekranı ikiye bölerek bir yandan Youtube'dan müzik dinlerken bir yandan internette gezebiliyorsunuz)

- Oyun oynarken aynı zamanda 1080 video ekran kaydı alabiliyorsunuz. Oyun modunu kişiselleştirirseniz oyun esnasında eliniz çarparsa sıkıntı olmasın diye geri tuşunu vb. devre dışı bırakabiliyorsunuz. Gelen aramaları bildirimleri sessize alabiliyorsunuz.

- Telefonu bilgisayara bağladığınızda direk dosyalarına erişiyorsunuz saçma sapan uygulamalar kullanmak yada indirmek zorunda değilsiniz apple gibi.

- NFC

- Ultra güç tasarrufu modu

- Always on Display reis

- Kolayca telefona müzik indirebiliyorsunuz internetiniz yokken de rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Iphone gibi uğraşmıyorsunuz.

- Müzik uygulamasındam Adapt Sound ile kendinize kulaklıkla duyma testi yaparak kulağınızın hangi frekansı ne kadar duyduğunu ölçebiliyor ve ses profili oluşturuyorsunuz. Müzik dinlerken bu profili aktif ederseniz bazı sesleri daha iyi ve net duyabiliyorsunuz.

- UHQ Upscaler özelliği.

- Telefonunuzu bağladığınız cihazı telefonunuzdan şarj edebiliyorsunuz.

- Secure folder ile dosya resim not vb. bazı şeyler oluşturarak şifreyle giriş yapabiliyorsunuz bu uygulamaya

- Samsung account kullanarak telefonunuzu kaybetseniz bile, eğer internete bağlıysa samsung account hesabınıza başka bir cihazdan girerek telefonunuzu uzaktan kitleyebiliyor, zil sesi çaldırabiliyor, güç tasarrufu modunu açabiliyor, fabrika ayarlarına dönderip verilerinizi silebiliyor, ekranda mesaj gösterebiliyorsunuz.

- Galaxy themes ile telefondaki her şeyi özelleştirebiliyorsunuz. Uygulama ikonları, arkaplanlar, klavye, yazı stili, saat görünümü... Farklı temalar kullanarak rehber, mesajlar ve bildirim paneli arayüzünü de özelleştirebiliyorsunuz. Kurtadam, spartalı miğferinden ülke bayrağına kadar always on display (aod) görseli ücretsiz indirebiliyorsunuz.
    Canlı arkaplan, saat ve (aod) yapabiliyorsunuz.

- Smart things uygulaması ile evdeki buzdolabı, televizyon saat ve lamba gibi şeylere telefondan sesli komut verebiliyorsunuz, belli zamanda açılıp kapanmasına ayarlayabiliyorsunuz. Evdeki ses sisteminin her odada farklı müzik çalmasını seçebiliyorsunuz.

- Zil sesi ve mesaj sesinizi telefonda olmayan sesleri bile indirerek değişebiliyorsunuz. Sanırım appstore da zedge ile apple kullanıcıları da yapıyordur eğer varsa.

Bunlar aklıma gelen özellikler apple'da var mı net bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o zamanda çıkan apple modellerinin çoğunda yok bunlar. Dümdüz telefondu çoğu Benimkinin de kötü yanları var tabi onlarıcda yazabilirim isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 11 Mayıs 2020; 18:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    Saydığın özelliklerden sadece ikisi yok. Gerçi biri var ama biraz eksik.

Galaxy A3 2017 kullanıyom. Screen mirroring çok hoşuma gidiyor, kim icat ettiyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: patinajcekenaraba

Ücretsiz mi :D hocam play store da 33 lira civarı
    Teşekkür istemez. Bizde her şey > BELEŞ <. ANDROİD sayesinde
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Cidden mi ? İyi iphone geliştirmiş kendini demek. Hangi modelinde var bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Cidden mi ? İyi iphone geliştirmiş kendini demek. Hangi modelinde var bunlar
    Ekran paylaşımını ıy pon mu tasarladı
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Benim Lenovo p2 de 2016 ve hala kasmadan tek şarjla iki gün kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Ekran paylaşımını ıy pon mu tasarladı

Alıntıları Göster
    Ekran paylaşımı derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Ekran paylaşımı derken ?

Alıntıları Göster
    Screen mirroring yani smart view ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 11 Mayıs 2020; 19:8:28 >
    Tamam da ben size saydığım özellikler hangi modelde var dedim siz bana ekran paylaşımını ayfon mu tasarladı dediniz
    Ne alaka anlamadım

• Ne güzel dürüst bir şekilde yazmışsınız hocam...

Üstteki mesajımda zaten belirttim, kendi cebimde var : )
    Özelliklerin sadece ikisi yok dediğinizde ben iphone bir telefondan bahsediyorsunuz diye düşünmüştüm. Siz kendi A3 2017'nizi mi kastettiniz ?

Tabi ki hocam. Köfteyi çaktınız mı şimdi

Bu arada büyük geçmis olsun, kafanız biraz karıştı galiba. Olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Bunu yorumun arkasındaki mantık ne şimdi? Hayır ne yani sen bakmıyor musun bu telefon şu kadar su telefon fiyat performans diye?

Allah'ım çıldırıyorum bir de artılıyorlar, diğer cevap verenlerin en azından mantıklı argümanları vardı

Alıntıları Göster
    ergen misin nesin ya cildirmaya devam ahhhahah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    S3 Mini'nin donanımı zayıf olduğu için custom rom yarardan çok zarar verir bence, en nihayetinde stock rom her zaman en stabilidir.

Önerilerim şunlar olur:

1-Fabrika ayarlarına geri dönüş yapmak

Veya

2-İnternetten S3 Mini'nin stock romunu indirip, ODİN ile format atmak. (ODİN kullanmak tecrübe gerektirir, başlamadan önce YouTube'tan nasıl kullanılacağını izle.)

Bu iki işlemden birini yaptıktan sonra telefona root at, sonra gıvır-zıvır programları sil. (Ama telefonun içinden çıkan Samsung'un orijinal müzik çalarını silme; çünkü bir yerden temin etmen mümkün değil, ayrıca kaliteli bir müzik çalar olduğunu düşünüyorum. Mesela Samsung Takvim'i sil, onun yerine Google Takvim'i yükle, daha iyi. Mesela video oynatıcıyı sil, yerine MX Player kullan, kendisi Play Store'daki en iyi video oynatıcıdır.)

Benim önerilerim bunlar.

Peki neden custom rom önermiyorum?

1-Yüklemesi tecrübe gerektirdiği için.
    2-Ne sorun çıkartacağı belli olmadığı için. Kimisinde Bluetooth çalışmaz, kimisinde Wi-Fi çalışmaz.

Ancak en çok önerdiğim şey ise şu: Bim-A101'e gideri olan telefonlar geliyor, hem de piyasaya göre daha uygun. Bu marketlerden bile telefon alsan S3 Mini'den daha hızlı çalışır. Mesela ben bir ara oradan Vestel Venüs V4 almıştım, o bile daha hızlı. S3 Mini artık çok eskimiş bir model, dolayısıyla çok da hızlanmasını bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 11 Mayıs 2020; 19:43:42 >
    Valla sayende devreler yandı 2 ay kendime gelmeyi beklicem şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: gushka

ergen misin nesin ya cildirmaya devam ahhhahah

Alıntıları Göster
    Tamam hocam özür dilerim pardon

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.