Şimdi Ara

Android telefon mu oyun konsolu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim şuan samsung gt-s3353 diye bir telefonum var cok kötü berbat diyebilirim genede idare ediyo yeni telefon almayı düşünüyorum alcağım telefon galaxy ace sizce galaxy ace mi alsam yoksa xbox 360nintendo 3 ds te olabilir hangisi daha iyi artı,eksilerini yazabilirmisiniz

• Hepsi farklı cihazlar. Oyun oynamak istiyorsanız telefonu eleyin. Xbox ile 3DS arasında kaldık. Evde oynayacaksaniz xbox , oyunum her yere gelsin derseniz 3DS.
    Ben olsam 3DS alırım. Daha yeni çıktı, güncelliğini kısa sürede yitirmez, yeni nesil bir konsol. 3ds XL'da alabilirsiniz bulursanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Hepsi farklı cihazlar. Oyun oynamak istiyorsanız telefonu eleyin. Xbox ile 3DS arasında kaldık. Evde oynayacaksaniz xbox , oyunum her yere gelsin derseniz 3DS.
    Ben olsam 3DS alırım. Daha yeni çıktı, güncelliğini kısa sürede yitirmez, yeni nesil bir konsol. 3ds XL'da alabilirsiniz bulursanız.
    oyun için akıllı telefon alırsın 1 yıl sonra demode olur, pc donanımı çıkıyor gibi paso donanımları yenileniyor çok garip bir pazar çünkü. üstelik görsellik ne kadar üst seviye olursa olsun dokunmatik ekranda oyun keyfi çok yavan ve dandiktir. 3ds al yıllarca cihaz güncelleme ihtiyacı duymadan kaliteli oyun oyna, hem dokunmatik hem d-pad ile oyununu rahatça oynayıp kullan, üstelik 3d özelliği var ve oyunları öyle çakma telefon oyunları değil nintendo kalitesindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 16 Ağustos 2012; 15:20:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oyun için akıllı telefon alırsın 1 yıl sonra demode olur, pc donanımı çıkıyor gibi paso donanımları yenileniyor çok garip bir pazar çünkü. üstelik görsellik ne kadar üst seviye olursa olsun dokunmatik ekranda oyun keyfi çok yavan ve dandiktir. 3ds al yıllarca cihaz güncelleme ihtiyacı duymadan kaliteli oyun oyna, hem dokunmatik hem d-pad ile oyununu rahatça oynayıp kullan, üstelik 3d özelliği var ve oyunları öyle çakma telefon oyunları değil nintendo kalitesindedir

Alıntıları Göster
    Eyvallah yemin ederim bazı insanlar cok düşüncesiz 30 kişi okumuş 2 kişi yanıtlamış neyse asıl konuya geleyim 3ds kırılırmı yakında falan hd kalitesinde oyunlar varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: its_time_to_duel

Eyvallah yemin ederim bazı insanlar cok düşüncesiz 30 kişi okumuş 2 kişi yanıtlamış neyse asıl konuya geleyim 3ds kırılırmı yakında falan hd kalitesinde oyunlar varmıdır

Soz konusu bir Nintendo konsolu ise grafik çok ta önemli değil. Grafikler yeterli bence. Kırılma konusuna gelirsek bildigim kadarıyla 3DS, mevcut DS, ve önceki konsolların oyunlarını oynatabiliyor.
  • quote:

Vay be tribes dışında bir cevap daha Not:Hayranınızım

• quote:

Orijinalden alıntı: ! N I G G A !

quote:

Vay be tribes dışında bir cevap daha Not:Hayranınızım

Alıntıları Göster
    konsol al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Connor.Kenway

konsol al.

Alıntıları Göster
    bence de konsol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

bence de konsol

Alıntıları Göster
    konsol alınmalı ps3 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

konsol alınmalı ps3 olabilir

Alıntıları Göster
    her gün yeni bir telefon çıkıyor bencede konsol alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dg44

her gün yeni bir telefon çıkıyor bencede konsol alın

Alıntıları Göster
    üst seviye (bknz s3 s2 4s ) tarzı cihaz almayacaksanız konsol alın derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevai

üst seviye (bknz s3 s2 4s ) tarzı cihaz almayacaksanız konsol alın derim ben

Alıntıları Göster
    konsol al bencede telefonda oynadığın oyunla konsolda oynayacağın oyun arasında dağlar kadar fark var
  • Forever PS3
  • Ps Vita cak bitane
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Ps Vita cak bitane
    ps3 al bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

ps3 al bnce

Alıntıları Göster
    Oyun konsolu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Oyun konsolu .

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şuna çok şaşırdım. Ps3 diyenler çok ama xbox360 yazan yok. Bir arkadaşım 5 ay kadar önce ps3 aldı. Bende 1 hafta önce xbox aldım. Şu anda kendisi çok pişman:) bende xbox diyorum. Evimde geçen sene aldığım ps3 de var. Bende önceden hata etmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

arkadaşlar şuna çok şaşırdım. Ps3 diyenler çok ama xbox360 yazan yok. Bir arkadaşım 5 ay kadar önce ps3 aldı. Bende 1 hafta önce xbox aldım. Şu anda kendisi çok pişman:) bende xbox diyorum. Evimde geçen sene aldığım ps3 de var. Bende önceden hata etmişim

xbox'ın gamepad dışında ps3'den artısı ne, ps3'ün exc.leri yeter
  • WiiU yuda bekliyebilirsin cok saglam geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

xbox'ın gamepad dışında ps3'den artısı ne, ps3'ün exc.leri yeter

xbox ın ps3 den artısını görebilmen için benim gibi eline her ikisininde olması lazım arkadaşım. aynı oyunu aç görselliğe bak. birde maliyet açısından ve kırılmasının kolaylığı açısından değerlendir. birde oyunları sen çekersen o zaman şahane olur. lütfen elinde ikiside olunca konuşalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.