Şimdi Ara

Android Telefon Kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şuana kadar P10 ağır basıyor ama beklemeye karar verdiğim için daha bir harekette bulunmadım :) Hem fiyatının ucuzlamasını hemde daha fazla kullanıcı incelemesi bekliyorum. Ayrıca hem telefon hem tablet alma gibi bir düşüncem hiç olmadı. Çünkü iki cihazın kamerası bir P10 etmeyecek ve ikisini de her an yanımda bulunduramam.
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Hocam DEDiğiniz Gibi P10 tam kıvamında güzel bir telefon memnun kalırsınız şüphesiz bu arada dolar düşünce almanızı tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahacskn1903 -- 1 Haziran 2017; 15:57:10 >
  • tahacskn1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam baya güzel özellikleri ve boyutu olan telefon ama işte bir sürü model olunca insan iyice kararsızlaşıyor :) Bir de dolar düşse çok daha iyi olacak. Bakalım bir süre daha beklemedeyim.
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapıyorsunuz hocam merak etmeyin :)@burak993

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki telefon oldukca guclu ve guncel. Tvye baglamak icin aparat satin almalisiniz. O aparat yardimiyla goruntu ve ses aktarimi konusunda sorununuz kalmaz.



    Bluetooth ile dosya gonderme isini cozen uygulamalar var. Ama muzik vs atamazsiniz tabiki.



    Yani androidde direk yapilan islemlerden bazilari, iosta dolayli yoldan hallediliyor.



    Ote yandan fazla para vermeyeyim derseniz motorola z playe de bir goz atabilirsiniz. Vey sony x compact, fiyati iyice dustu. 32 rom, 3 ram gibi ozellikleri var ve kamerasi cok iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkür ederim hocam. Cihaz güçlü ve güncel o konuda sorun yok ama o kadar para verip dünya devi markanın telefonunu alınca insan bir şeyler bekliyor açıkçası. Ben zaten bir ton para vermişim bu cihaza neden tv ye görüntü aktarmak için parça alayım? Zaten orijinal ürün harici çalıştırmıyor diye biliyorum. Bir dünya da aksesuara para yatırdıktan sonra olmaz olsun güncel telefon :)

    Kendine has özellikleri var ve çok hoş özellikler ama android kullanmış olan bir kişiye yetmiyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Şahsen benim ios kullanma nedenim uygulama mağazası. Spotify kullanırım hep,note 4 cihazımda uygulama sürekli çökerdi, bunda bir kere bile çökmedi.

    Gerçi eski stabilitesi yok. Bazen ortada fol yok yumurta yokken cihaz donuyor , komutlara herhangi bir tepki vermiyor. Orta tuşa basıp, uygulama penceresini açıp, hata veren uygulamayı kapatıp tekrar çalıştırmak gerekiyor.Yani yazılımla alakalı. Ama bu çok nadir oluyor. 5s kullanırken, ios 8 -9 zamanları,bu tip buglar hiç başıma gelmezdi.

    Öte yandan müşteri memnuniyetini ön planda tutan nadir firmalardan Aplle. Son zamanlarda Huawei de bu kervana katıldı, iyi oldu.

    Marka tercihinizin huaweiden yana olmasını tavsiye ederim. Önümüzdeki birkaç ayda p10 lite modeli, mate 10 modelini göreceğiz.

    BU arada büyük ekranlı cihaz kullanılacaksa, bu note olmalı bana göre. Diğer türlü sadece ekranı tüketmek için kullandığın bir kütle olarak yanında gezdiriyorsun. Ama notelarda, kalem aracılığı ile çok farklı işler yapabiliyorsun.




  • Haklısınız hocam stabil bir cihaz hakkını yememek gerekir o konuda. Androide göre baya iyi o konuda.

    Huawei ağır basıyor seçim yapmam için. Hem kaliteli ürünler çıkartıyor hem de memnuniyet sağlıyor. Note 7 serisi bu hale gelmeseydi alacağım telefon kesinlikle o olurdu ama Note 8 bu dolar kuruyla beraber çok yüksek fiyattan gelecek gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.