Bu konuyu nereye açacağımı bulamadım çünkü konu hem android'i hemde apple'ı ilgilendiriyor. Her iki alana da açtım ki daha fazla yanıt gelsin.
Tablet araştırmaktayım, hepsinin birbirine karşı avantajı dezavantajı var.
Sizce;
1- Neden ipad? (olumlu ya da olumsuz) 2- Neden android tablet? (olumlu ya da olumsuz - marka bağımsız)
İlginçç, ipad kısmına yazdım bir sürü cevap aldım tatminkar olsun ya da olmasın.
Androidçiler, nerdesiniz??
quote:
Orijinalden alıntı: teknotürk
İlginçç, ipad kısmına yazdım bir sürü cevap aldım tatminkar olsun ya da olmasın.
Kendi kendime takılıyorum burada. Kimse android tabletten memnun değil mi de cevap yazmıyor bu konuya arkadaş??
quote:
Ya çok memnunlar.Tabletlerinden ayrılıp bu konuda topa girmek istemiyorlar.Ya da tabletlerinin sorunlarıyla boğuşmaktan cevap yazmaya zamanları yok. Bu arada ben xoom kullanıcısıyım ve tabletimden menunum.
Android tabletlerde uyumsuzluk sorunu var(çözünürlükler,ekran boyutu,işlemci,gpu çeşitliliği).Android Telefon alıcaksanız alın ama tablet önermem. Kendim android telefon kullanıyorum tablet olarak ipad ve ipad2 yi öneririm. Android tabletlerin en büyük sorunu tabletlere göre uygulama ve oyun bulmakta zorlanırsınız.Yüksek çözünürlükte ve kendi ekran boyutuna göre oyun bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.....
Sadece internet ve film içinse alabilirsiniz android tablet
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
Android tabletlerde uyumsuzluk sorunu var(çözünürlükler,ekran boyutu,işlemci,gpu çeşitliliği).Android Telefon alıcaksanız alın ama tablet önermem. Kendim android telefon kullanıyorum tablet olarak ipad ve ipad2 yi öneririm. Android tabletlerin en büyük sorunu tabletlere göre uygulama ve oyun bulmakta zorlanırsınız.Yüksek çözünürlükte ve kendi ekran boyutuna göre oyun bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.....
Güzel açıklama. Teşekkürler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
Güzel açıklama. Teşekkürler.
katılıyorum. bütçe müsaitse ipad2 al. ama 3.2 ve 4.0 güncellenebilecek olan android cihazlar alınabilir. uygulama konusunda biri olmazsa öbürü olabiliyor bazen. burda sorun bir sürü donanım olması. ve android in windows gibi farklı donanımlara birebir uyum sağlayamaması. her tablet için ayrı android romu var. ve uygulamalarda sorun çıkıyor. hele oyun ağırlıklı oynayacaksanız hasta olabilirsiniz. yok uyumlu apk yi bul. yok g sensor çalışmaz. jiroskop olmaz çoğunda falan filan vs.