Şimdi Ara

Android Tablet İp Tv İçin Hangi Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android tablet ile ip tv izlemek için hangi programı önerirsiniz arkadaşlar? Elimde bazı yayınların linkleri var onları playere girip yayının acılması lazım bırkac program denedim ama calısmıyor ip tv kullnan varsa tablette yardımcı olabılır mı acaba

Orijinalden alıntı: UnknownArtist17

Android tablet ile ip tv izlemek için hangi programı önerirsiniz arkadaşlar? Elimde bazı yayınların linkleri var onları playere girip yayının acılması lazım bırkac program denedim ama calısmıyor ip tv kullnan varsa tablette yardımcı olabılır mı acaba

şu sıralar evde olmadığım icin dosya arsivime bakamıyorum ben iptv olayını denemiştim ve dosyaları da arşivlemiştim ve olmuştu tablette, ama googleda android icin xbmc diye aratırsan istedigin bilgiye ulaşırsın. önce xbmc programını yüklemelisin sonra da türk kanalları icin bir iptv eklentisi var bu eklenti zip formatında ayrı olarak indiriliyor ve xbmc programına tanıtılıyor. bunları yükleyip izleyebilirsin. xbmc programı hem pc hem android icin bir media center programıdır ve alanında en iyisidir. mx player tarzı programlarla iptv zor izlersin. dediğim programı denemelisin. şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay75x -- 3 Aralık 2012; 23:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum peki bu türk kanalları eklentsini nasıl indirip tanıtcaz?
    android tv uygulama tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Android Tv vs Google Tv
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.