Şimdi Ara

Android studio lan üzerinden iletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android studioda sadece aynı ağ üzerinde olanların iletişim kurabilecekleri bir chat application yapmaya çalışıyorum. Daha önce firebase ve bluetooth kullanarak bunu yaptım. Fakat aynı ağ üzerinde nasıl yapabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nereden başlamalı nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olabilecek yol gösterebilecek varmı ?



  • Selamlar hocam. bluetooth ile bağlı cihazların chat yapmadaki amaç ne? Ayrıca wifi ile alakal şöyle hem yol gösterebilirim hem de döküman tavsiye edebilirim. Elimde var olanları da paylaşabilirim. Hangi dillerde okuma yapabildiğinizi yazarsanız ona göre atayım. (Türkçe de var)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3TH3M

    Selamlar hocam. bluetooth ile bağlı cihazların chat yapmadaki amaç ne? Ayrıca wifi ile alakal şöyle hem yol gösterebilirim hem de döküman tavsiye edebilirim. Elimde var olanları da paylaşabilirim. Hangi dillerde okuma yapabildiğinizi yazarsanız ona göre atayım. (Türkçe de var)
    Bluetooth mantık olarak sacma evet amac öğrenmekti sadece :D.
    Şimdi bitirme projem bu da biraz tıkandım Türkçe olursa daha iyi olur benim icin ama örnek uygulamalar varsa ingilizce de olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.