Şimdi Ara

Android Studio ile PC'de Son Sürüm Android Kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonum istediğim bir program için gerekli Android sürümünün altında. Dolayısıyla yükleyemiyorum. Android Studio ile istediğim programı yükleyip, laptopumun webcamını bu programla kullanabilir miyim? Öyleyse nasıl yapabilirim? Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android studio hakkında bir bilgim yok fakat, android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırabilmeniz için birçok emülatör mevcut.

BlueStacks
    YouWave
    Genymotion
    Andy

Bunlar işinizi görür diye düşünüyorum. Özellikle BlueStacks başarılı bir emülatör. Umarım yanlış anlamamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 24 Eylül 2015; 18:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Android studio hakkında bir bilgim yok fakat, android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırabilmeniz için birçok emülatör mevcut.

BlueStacks
    YouWave
    Genymotion
    Andy

Bunlar işinizi görür diye düşünüyorum. Özellikle BlueStacks başarılı bir emülatör. Umarım yanlış anlamamışımdır.

Dostum benim burada istediğim son sürüme yakın olması (5 lolipop sürümü gibi). BlueStacks gibi programlar düşük versiyonda çalışıyor diye biliyorum. Ben birkaç ay önce kullandığımda 4.2.2 idi sürüm. Kullanmak istediğim programsa min. 4.4 istiyor... O yüzden kesin bilgi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.