Şimdi Ara

Android Skype Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum s3 ve skype bi acayip oldu şimdi durum şöyle ;

Pc den arkadaş (Yabancı) bişeyler yazmış hi vs bende cevapladım bilgisayardım sonra telefondan girdim benom msj ım gòzükmez tmm o normal diğer adamın msj da gözükmüyor hiçbir şey yok skype güncel şimdi pc de değilim bu adam msj atsa ben nasıl görücem çözümü var mıdır?

Adam arkadaşlık isteğimi kabul etmedi yabancî işte ne olacak Sorun bundan mı kaynaklı ekli olmadığımı için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl bir program yapımcıyı kutluyorum ben kapalı iken msj gelirse göremiyorum attığım msj ı bir gün sonra bulamıyorum yokmu çözüm şu an sorunsuz kullanan hangi sürümü kullanmakta eski mi yeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4lpl1d0nn

OK ile gostermıs oldugum alanda gonderılmıs alınmıs her ıkı tarafında tarıhlerı ıle bırlıkte gosterılmektedır
     Android Skype Yardım

Ha ha ha komik misin pc için olan skype da sorun olduğunu diyen kim Başlığı okumaya davet ediyorum...
    ANDROİD Skype yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: k4lpl1d0nn

yardımcı olmaya calısıyoruz BAY UKALA madem bu kadar cok bılmıssın kendı sorununu kendın hallet oyleyse

Çok yardımcî oldun dalga geçer gibi bide foto almış gören okumamız yok bilmiyoruz zannedecek neyse sen yardımcî olma uzatmıyorum.

Aynı sorunu yaşayan Android kullanıcıları varsa lütfen pm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 31 Aralık 2013; 19:28:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.