Şimdi Ara

Android s3 mini no engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başımda şöyle bi bela var çözersem yani cözersek :):):) dayımdan ödül var :)

dayımda s3 mini tel var yalnız bu nasıl olduysa 3 tane numarayı engellemiş aradıkları zaman dıt diye bi ses geliyor ve kapanıyor.

arama engellemesine baktım engellenen numara yok. Arama engellemede kapalı durumda zaten. uygulamada kullanmıyor. Böyle birşey daha önce başına gelen varmı?

• Hocam s3 mininin kendi icinde numara engellemesi yapilir oda soyledir ,uygulamalar > telefon > seçenekler >
    arama ayarları > arama reddetme > otomatik reddetme modu aktif konuma getirilir. bir alt konumdanda -
    otomatik reddedilecekler listesi > oluştur > +90Numara ekleyerek numarayi engelleyebilirsin belki bu sekilde engellenmis numaralar vardir ayarlari acip kontrol etmenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane Cuma -- 8 Haziran 2014; 11:15:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rehberi aç- engelenen kişi kimse üzerine basılı tut, kucuk bir pencerede liste gelecek - reddedilenler listesinden kaldır - veya rehber - engellenen kişiyi ac- telefonun sol alt tıkla - reddedilen listesinden kaldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bunaları yaptım ama sıkıntı cia progradada engelleme varmış bilmiyodum sildim düzeldi teşekkürler ii forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.