Şimdi Ara

Android Reklam Virüsü (Yardım!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackamd

iyide mobil nette de var madem modem nasıl oluyor

önce telefonun mobil ve wifisini kapat daha sonra aşağıdaki adımları ilze. daha sonra evdeki modemi resetle sorun kalmıyacaktır. aynı sorun bir müddet sonra tekrar gelirse arkadaşların dediği gibi modemi değiştir :)
    quote:

Orijinalden alıntı: UML

1- Chrome veya kullandığınız browser'dan "Tarama verilerini temizle" veya Gizlilik altından geçmiş ile ilgili çerez vs herşeyi temizleyin.
    2- Ayarlar menüsü -> Hesaplar -> Google -> Reklamlar altından "Reklam Kimliğini Sıfırla" yapın.
  • Geçenlerde bana da bir virüs bulaştı buna benzer. Muhtemelen yüklediğim bir uygulamadan oldu dedim ama uygulamalarda garip bir şey yoktu. Sonra ES Dosya Yöneticisini indirdim, uygulamalar bölümünde ismi gözükmeyen bir uygulama vardı. Onu silince düzeldi.
  • Bende de gocloudly şeyi çıkıyor. Şu dns olayını deneyeceğim birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs bulaşmış yada güncelleme gelmiş gibi reklam şeyler çıkıyor bu genellikle bc.vc sitesine girerken oluyor.Otomatik bir şey indiriyorsa rahatsız oluyorsanız opera nın reklam engelleme özelliği var.Ama ben dert etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 28 Ekim 2016; 21:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir vürüs kandırmacası var dikkat videoda anlattım bakabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=gQhm8tz0l8U
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.